Şimdi Ara

04 Nisan 2017 - Hayatım ciddi Tehlikede! (Ss'li) Her an öldürülebilirim (48. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.380
Cevap
23
Favori
80.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dalga geçiyor seninle, sendeki korkuyu da sezince iyice üzerine gitmiş. Biraz belalı olabilir, bunda ne var ?

Yok bombaymış yok silahmış yok karısını kesiyormuş, geç bunları.

Yarın öbür gün bir seyahat blogunda dalga geçilirken bulabilirsin kendini.
  • kolayı var yabancı dilin olduğuna göre kgb ye rus haber kayankalarına bir şekilde yaz fotoları at, bu dama ukrayna savaşınızda şu kadar rus askerini öldürmüş de putin bu konularda hassas bildiğim kadarıyla bir köprü altında ya ensesine sıkılmış ya da içkisine katılmış eser miktarda polonyumla ya da yüksek şekere bağlı kalp krizi ile ölü bulunur, ya da daha önce olduğu gibi aracıyla deniz uçar, aracı varsa tabi

yukarıda yazmışlar dalga geçiyor diye, dalga geçtiğini sanmıyorum hepsi hikaye olsa bile bunların tümü zeki bir psikiyatrik vaka ile bir şizofrenle ya da bp bozukluğu olan saplantılı biriyle karşı karşıyasın demektir.

Ben şimdiden kederli ailene başsağlığı diliyorum, sana da yüce Allah'tan rahmet diliyorum, nur içinde yat, adamı nefsi müdafadan ölüdürürsen bildiğim kadarıyla alman hapsaneleri doğu avrupalı çingeneler ve türklerle dolu fazla yabancılık çekmezsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root_echo -- 14 Mart 2017; 5:11:1 >

• Griffith kullanıcısına yanıt
    Hakkını helal et, forum adını okuyunca istemsizce küfürlerden oluşan dizeler haykırdım. :(

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Edit: Öldüm.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yasiyonmu mubarek

• Beyler o katil bu konuyu takip ediyormuş ve konuya yazan herkesi tek tek öldürecekmiş. Bana öyle yazdı watsapptan. :D Ahahaha tamam inandım ben, kesin ölüc
  • Bu adam seni öldürmez boşuna korkuyosun bence. Ayrıca dönme Türkiye'ye falan canın çok daha tehlikede olabilir burada bu adam bir şey yapmaz sana.

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

ne korkmuşsun be elin gavurundan hocam

Şu an hala aynı odada oturuyorum ama...

Problem de burada, korkmuş olsaydım şimdiye Türkiye'de olmuş olurdum.

Yaptığım pek akıllı işi değil aslında.

Madem korkmuyorsun niye buraya hayatim tehlikede diye konu acrim shshbdbd. Ya vallahi ne adamsın he :D

• 04 Nisan 2017 - Hayatım ciddi Tehlikede! (Ss'li) Her an öldürülebilirim
  • Begenmedigin Türk genclerinden yardim mi bekliyon

• Kadınları öldürmüyormuş. Kestir kurtul

• mESLEK LİSESİN ÖĞRETMENİM KATİLİ YOLLA BAKALIM 100 VERCEM DEDİĞİM BIÇAKLAR SENİN KATİLİ :)
  • Türke Azerbaycan Türkleri ve pakistanlılardan başka dost yok kaldı ki öyle​önüne geleni evime almam Türk bile olsa

• Oldu herhalde

• edit: öldüm

diye mesaj atacak heralde
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nizam-ı Cihan

Türke Azerbaycan Türkleri ve pakistanlılardan başka dost yok kaldı ki öyle​önüne geleni evime almam Türk bile olsa

Ne kadar boş bir yorum.
  • Bucketthead kullanıcısına yanıt
    Devletler açısından söylüyorum Arap devletleri İngiliz etkisi altında bir katar var sadece yanımızda onunda yarın ne olacağı meçhul azeriler hariç diğer Türki cumhuriyetleri ise ruslaşmış bildiğin gönül ister kı bütün Araplar (bir kısmı bu bilinçte zaten) islam kardeşliğini benimser gönül ister ki diğer Türki cumhuriyetleri soydaş olduğumuz bilincine varır ve sonucunda Türk-İslam birliği kurulur ama benim yaptığım şu anlık durum tespiti
  • Ölmedimi la bu hala
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZinedineZidane

Ay cumhuriyet de cok hostu sanki 90 kusur senedir ulke nerelerden gecti gorduk. Uzatma hala sanki cumhuriyet muthis biseymis gibi. Deve ruhlu herif.

Saçma sapan yorumları savcılığa verenler böyle yorumları görmezden geliyor nedense.
  • Merak eden olur diye belki, asayiş berkemal

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4647484950
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.