Şimdi Ara

04 Nisan 2017 - Hayatım ciddi Tehlikede! (Ss'li) Her an öldürülebilirim (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.380
Cevap
23
Favori
80.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • hocam geçmiş olsun bişey yapıcağını zannetmiyorum. sonuçta ormanda değiliz yakalanmaktan korkar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Hocam öncelikle geçmiş olsun ama sen de arandın biraz şimdi :)

Önceki tembellik konularına vs. katılsam da açıkçası bu Coachsurfing olayı oldum olası hiç kafama yatan bir şey değil. Millet 10 TL için adam öldürüyor; haberlerde görüyoruz. Elemanın biri 3-5 referans kasıp zengin birine konuk olup neler yapmaz bu mantıkla. Uç örnek biliyorum ama %100 olmaz diye bir şey yok. %0.0001 olsa, o da bize denk gelir zaten.

'Bu da bir tecrübe, adamı davet etmesem nereden edinebilirdim bu tecrübeyi' demişsin önceki mesajlarında. Bazı şeylerin tecrübesiz de bilinmesi gerekir; önceki büyüklerinin tecrübelerinden olsun, zekayla olsun vs. Çocuklarına millet boşuna 'yabancılarla konuşma' demiyor. Ya da 'sıcak sobaya elini sürme, 100 metreden aşağı atlama' vs. vs. Tecrübe olsun diye tüm hepsini deneyecek halimiz yok. Bu olay, bence tabii, tehlikeli bir olay. Yapanlar cesaretli demek ki. Ben bir yabancıyı evimde ağırlamam açık konuşayım. Kimseye de gitmem ağırlanmak için. Dünya 568921654 karakterli insan dolu, kimin ne olduğu yüzünden de belli olmuyor ki insan sarraflığı yönüm hiç yoktur zaten.

Tekrar geçmiş olsun, inşallah bir şey olmaz; adam seni takmaz. Dediğin gibi psikopat falan biriyse zaten polis falan da dinlemez, tek kurtuluşun seni unutması.

Evde oturmaktan daha tehlikeli değil bence...

Hayatımdan örnek vereyim...

Yıl 2011

Diyarbakır'da öğrenci evindeyiz.

Saat öğleden sonra 15:00 civarı.

Dışarı erzak almaya çıkmıştık 3 arkadaş.

Erzakları aldık döndük eve, baktık evin kapısının kilidi yoktu, sökülmüştü bildiğin, binanın ara ışıkları yoktu, komple binanın elektriğini kesmişlerdi. Ben arkadaşlarıma hırsız dedim. İçeride olur dedim. Ev dubleksti, İzmirli arkadaşı yukarıya gönderdik, biri oradan çıkarsa hazır olsun diye.

Ben ve Urfalı arkadaş pusuya yattık kapıda, o arada hemen polisi aradım. Polise adresi verdim. İçeriden sesler gelmeye başladı. Arkadaşımı uyardım sen sola geç ben sağa dedim.

Kapının sağına yattım ve kırık olan dürbünden arkadan gelen mutfak ışığının da etkisi ile gölge gördüm.

Hırsızlar bizim dışarıda olduğumuzu benim polis ile konuşmamdan dolayı anlamışlardı.

Bir dakika sonra kapı hızla açıldı. Ben kapıya doğru fırladım ama arkadan ışık geliyordu gözüme sadece iki gölge ve havada bir parıltı göründü. Bıçaktı bu, o an ağır çekim film gibi gözümün önünde.

Bıçak aşağı doğru karınma iniyordu, elimi araya soktum ve elimi delip diğer taraftan çıktı, ama o an adrenalin ile farkında değilim acının.

Bıçak yere düştü ve hırsızı yakalamıştım, diğer hırsız o fırsattan istifade kaçtı, bu arada yakaladığım hırsızın üstünde benim bilgisayar çantam ve bilgisayarım vardı, onu orada düşürdü, arkadan yapışmış şekilde beni aşağıya doğru sürükledi.

Bu arada diğer arkadaşım da onun ayaklarına yapıştı ve üçümüz merdivenlerden yuvarlandık, ara boşluğa gelince tepesine binmiş ve enselemiştik hırsızı.

Ben hemen üstünü aradım silah veya başka bıçak var mı diye, kolundan levye çıktı, diğer kolundan da uzun bir tornavida.

Kollarından tuttum diğer arkadaş da ayaklarından ve iyice bastırdım.

Adrenalin zirveye çıkmıştı ve oradan çıkardığım levye ile kafasına kafasına vuruyordum, kaşı gözü nereye gelirse düşünmeden. Benim yaşımdaydı zaten.

Ama hap almıştı ve acının hiç bir şekilde farkında değildi, bırak yeter beni öldürdün diyordu soğuk kanlı bir sesle.

Arkadaşını ara malzemeleri getirsin yoksa polis gelince seni teslim edeceğim dedim.

Arattırdım telefonundan ama tabi ki gelen giden yok.

Polis geldi ve aşağıya taşıdılar onu, polisin gelmesi yarım saat falan sürdü diye hatırlıyorum ya da bana uzun geldi.

Aşağı indim baktım çevredekiler eline bak dediler, elime baktım çeşme gibi kan akıyordu, beni de arabaya aldılar hemen acile gittik farklı arabalarda.

O arada elime de sargı tutuşturmuşlardı.

Arabadan inip hastane girişine gelince hırsız polislerin arasından bana saldırmaya kalktı çünkü yüzünün ve kafasının darbelerine yeni yeni uyanıyordu...

Neyse bu anıya bir mola... Uzun sürdü...

Bu anlattığın hikaye CSB değilse konudaki de CSB değildir diye düşünüyorum ama bunun en güzel kanıtı ne olur biliyormusun? "Elimi deldi" dediğin bıçağın izini görebilirmiyiz? elindeki bıçak izini koyarsan inanayım buna. tabi dh falan yazmalısın elini çekerken bir kağıda vs. yoksa netten bulmak zor değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -BES- -- 13 Mart 2017; 22:43:32 >

• Zaman kötü kolla ... her önüne geleni eve alırsan olacağı bu kendinde konu başında yazmışsın hiç bir bilgi yok diye
  • Ölürse konu popi..

Yaşarsa CSB
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BES-

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Hocam öncelikle geçmiş olsun ama sen de arandın biraz şimdi :)

Önceki tembellik konularına vs. katılsam da açıkçası bu Coachsurfing olayı oldum olası hiç kafama yatan bir şey değil. Millet 10 TL için adam öldürüyor; haberlerde görüyoruz. Elemanın biri 3-5 referans kasıp zengin birine konuk olup neler yapmaz bu mantıkla. Uç örnek biliyorum ama %100 olmaz diye bir şey yok. %0.0001 olsa, o da bize denk gelir zaten.

'Bu da bir tecrübe, adamı davet etmesem nereden edinebilirdim bu tecrübeyi' demişsin önceki mesajlarında. Bazı şeylerin tecrübesiz de bilinmesi gerekir; önceki büyüklerinin tecrübelerinden olsun, zekayla olsun vs. Çocuklarına millet boşuna 'yabancılarla konuşma' demiyor. Ya da 'sıcak sobaya elini sürme, 100 metreden aşağı atlama' vs. vs. Tecrübe olsun diye tüm hepsini deneyecek halimiz yok. Bu olay, bence tabii, tehlikeli bir olay. Yapanlar cesaretli demek ki. Ben bir yabancıyı evimde ağırlamam açık konuşayım. Kimseye de gitmem ağırlanmak için. Dünya 568921654 karakterli insan dolu, kimin ne olduğu yüzünden de belli olmuyor ki insan sarraflığı yönüm hiç yoktur zaten.

Tekrar geçmiş olsun, inşallah bir şey olmaz; adam seni takmaz. Dediğin gibi psikopat falan biriyse zaten polis falan da dinlemez, tek kurtuluşun seni unutması.

Evde oturmaktan daha tehlikeli değil bence...

Hayatımdan örnek vereyim...

Yıl 2011

Diyarbakır'da öğrenci evindeyiz.

Saat öğleden sonra 15:00 civarı.

Dışarı erzak almaya çıkmıştık 3 arkadaş.

Erzakları aldık döndük eve, baktık evin kapısının kilidi yoktu, sökülmüştü bildiğin, binanın ara ışıkları yoktu, komple binanın elektriğini kesmişlerdi. Ben arkadaşlarıma hırsız dedim. İçeride olur dedim. Ev dubleksti, İzmirli arkadaşı yukarıya gönderdik, biri oradan çıkarsa hazır olsun diye.

Ben ve Urfalı arkadaş pusuya yattık kapıda, o arada hemen polisi aradım. Polise adresi verdim. İçeriden sesler gelmeye başladı. Arkadaşımı uyardım sen sola geç ben sağa dedim.

Kapının sağına yattım ve kırık olan dürbünden arkadan gelen mutfak ışığının da etkisi ile gölge gördüm.

Hırsızlar bizim dışarıda olduğumuzu benim polis ile konuşmamdan dolayı anlamışlardı.

Bir dakika sonra kapı hızla açıldı. Ben kapıya doğru fırladım ama arkadan ışık geliyordu gözüme sadece iki gölge ve havada bir parıltı göründü. Bıçaktı bu, o an ağır çekim film gibi gözümün önünde.

Bıçak aşağı doğru karınma iniyordu, elimi araya soktum ve elimi delip diğer taraftan çıktı, ama o an adrenalin ile farkında değilim acının.

Bıçak yere düştü ve hırsızı yakalamıştım, diğer hırsız o fırsattan istifade kaçtı, bu arada yakaladığım hırsızın üstünde benim bilgisayar çantam ve bilgisayarım vardı, onu orada düşürdü, arkadan yapışmış şekilde beni aşağıya doğru sürükledi.

Bu arada diğer arkadaşım da onun ayaklarına yapıştı ve üçümüz merdivenlerden yuvarlandık, ara boşluğa gelince tepesine binmiş ve enselemiştik hırsızı.

Ben hemen üstünü aradım silah veya başka bıçak var mı diye, kolundan levye çıktı, diğer kolundan da uzun bir tornavida.

Kollarından tuttum diğer arkadaş da ayaklarından ve iyice bastırdım.

Adrenalin zirveye çıkmıştı ve oradan çıkardığım levye ile kafasına kafasına vuruyordum, kaşı gözü nereye gelirse düşünmeden. Benim yaşımdaydı zaten.

Ama hap almıştı ve acının hiç bir şekilde farkında değildi, bırak yeter beni öldürdün diyordu soğuk kanlı bir sesle.

Arkadaşını ara malzemeleri getirsin yoksa polis gelince seni teslim edeceğim dedim.

Arattırdım telefonundan ama tabi ki gelen giden yok.

Polis geldi ve aşağıya taşıdılar onu, polisin gelmesi yarım saat falan sürdü diye hatırlıyorum ya da bana uzun geldi.

Aşağı indim baktım çevredekiler eline bak dediler, elime baktım çeşme gibi kan akıyordu, beni de arabaya aldılar hemen acile gittik farklı arabalarda.

O arada elime de sargı tutuşturmuşlardı.

Arabadan inip hastane girişine gelince hırsız polislerin arasından bana saldırmaya kalktı çünkü yüzünün ve kafasının darbelerine yeni yeni uyanıyordu...

Neyse bu anıya bir mola... Uzun sürdü...

Bu anlattığın hikaye CSB değilse konudaki de CSB değildir diye düşünüyorum ama bunun en güzel kanıtı ne olur biliyormusun? "Elimi deldi" dediğin bıçağın izini görebilirmiyiz? elindeki bıçak izini koyarsan inanayım buna. tabi dh falan yazmalısın elini çekerken bir kağıda vs. yoksa netten bulmak zor değil

04 Nisan 2017 - Hayatım ciddi Tehlikede! (Ss'li) Her an öldürülebilirim

Şu E-devlet ekran görüntülerinin yeterli olması gerekirdi.

Dikiş izi el izine benziyor ama dikkatli bakınca anlarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 13 Mart 2017; 22:50:11 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Bende katılmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel hikaye dostum. Filmini çek 5 milyon seyirci kesin

• Hocam ben de düşünüyordum Couchsurfing artık sittin sene teşebbüs edemem.
  • Hayatta korkacağın insan tipi kaybedecek hiçbir şeyi olmayandır.Bu da öyle bi tip 😓

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun hocam. sıkıntılı bir durum dikkat et kendine, Allah yardımcın olsun.
  • düzenli kullanılırsa eğer couchsurfing gerçekten uhteşem bir uygulama , hep sevmişimdir dürüst ve sağlam bir şekilde amacına uyan anlayışlı ve kaliteli insanlar kız düşürme abazalaşma derdine girmeden yeme içme kalma arkadaşluık kurma gibi ihtiyaclar karşılansın ve bir farkındalık yapılsın hep bu tarz uyulamaları destekledim , yaptımmı ? hayır ama işte maalesef bu tarz şeyler insanın başına iş açabiliyor

ama şunu söylemeliyim ki bu tarz uğraşlar içinde olupta başınıza gelen bu kötü olayı ''hayatı yaşamak '' adı altında bir tecrübeymişçesine gösterip evde oturanı aşağılama , gezeni tozanı değişiklik arayanı süper kaliteli , maceracı , çılgın gibi niteliklere sokarak yüceltmeyin , bir farkındalık olacaksa herkese eşit davranılsın sonuçta herkesin imkanı yaşam tarzı yetiştirilmesi imkanı bir olmuyor buna müsait olmuyor olabilir , ve tabiki kimse başına gelen kötü olayları hayatı yaşıyorum dememeli sonçta hayat zevk alınmak için var , tecrübeninde bir mantığı olması gerekir eğer sonunuz bir kurşun ile göçüp gitmek ise kimse tecrübe yaşadım hayatı yaşıyorum oh iyi oldu demez ki diyemezsiniz de zaten göçüp gitmişsiniz hayattan silinmişsiniz ama buna rağmen evde oturmadım öldüm gitti de diyemezsiniz :)

öncelikle başına çok kötü bir olay gelmiş , evet tehlikeli biri ama eğer niyeti snei öldürmek olsaydı başından beri sana tehdit mesajları salardı

konuşmalardanda görüldüğü gibi zten sürekli şunu neden yaptın sorunlumusun neden yaptın gibi ifadeler kullanmış , öldürme veya tehdit cümlesine rastlamadım ve sizde gel beni öldür karşı koymayacağım gibi cümleler kullanmışsınız ama bu doğru değil karşı tarafı dahada azdırırsınız , telefonu değiştir demiyeceğim her türlü bulur istese , yapacağınız tek şey sadece konuşmayıp hayatınıza devam etmek , eğer tehditkar mesajlar alsaydınız size korkun derdim , ayrıca polis yüzünden adam tehlikeye girseydi sabıka kayıtlarından bi şekilde bulunurdu , kayıtlardanda adamın kimlipinin belrlenmeesi polisi ekarte ettiğini ve polisten korkmadığını gösterir adam sadece snein o davranışına sağlam içerlenmiş ama öldürme olmaz diyorum ayrıca böyle bi adam içinde karakola gidip ihbar etmekle büyük hata etmişsin , ölüm fermanınını kendi ellerinle imzalamışsın , böyle tehlikeli birine bu şekiilde hareket etmeden düşün deirm , senin yerinde olsaydım hiçbirşey olmadan kaybolur giderdim , adamda zaten durumu çakıp korktu gitti diyecektir

• Geçmiş olsun hocam her ne kadar fikirlerimiz uyuşmasada düşman değiliz garip garip yorumlar yapılmış insani değerleri yitirmemek gerek...

• Gecmis olsun hocam benim dayimlar ve kuzenimde almanya munster de 40 yıldır

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Hala senden kurtulamadık mı?

• Bizim büyükler zorda kalmadıkça tanımadığın kimsenin evine gitme, kimseyi de iyice tanımadan evine alma derler.
    Çoluk çocuğa sorsan hepsi cahil geri kafalı düşünüyor ama insan oluşabilecek tehlikeleri düşününce hak veriyor.
    26 yaşındayım. Şu ana kadar evinde kaldığım arkadaşım bile sayılıdır.
    Biraz temkinli olmanın hiç zararını görmedim.
    Geçmiş olsun diyorum konu sahibi arkadaşa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quattro

Bizim büyükler zorda kalmadıkça tanımadığın kimsenin evine gitme, kimseyi de iyice tanımadan evine alma derler.
    Çoluk çocuğa sorsan hepsi cahil geri kafalı düşünüyor ama insan oluşabilecek tehlikeleri düşününce hak veriyor.
    26 yaşındayım. Şu ana kadar evinde kaldığım arkadaşım bile sayılıdır.
    Biraz temkinli olmanın hiç zararını görmedim.
    Geçmiş olsun diyorum konu sahibi arkadaşa.

Bunun pek birini eve almak ile ilgisi yok ki...

Siz almasanız da arıza adam her türlü evinize girebilir.

Bakın yukarıda paylaştım, bir kaç sene önce yediğim bıçak darbesini, açılan 3 ağır ceza mahkemesini vs. ayrıntılı şekilde anlattım.

Beladan kaçma çözüm değil, bazen savurmasını öğrenmek gerek yüzleşerek.

• Açtığın konularla forumun en büyük troller listesine girdin tebrik ederim
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    Benim anlamadığım nokta bir erkek neden hiç tanımadığı sanal alemden tanıştığı ecnebi bir erkeği evine çağırıp onla 3 gün geçirir. ??????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mıknatıs20 -- 13 Mart 2017; 23:58:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

Açtığın konularla forumun en büyük troller listesine girdin tebrik ederim

Trollük ne gibi bir durumu var bunun? Her şey gerçek...

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.