Şimdi Ara

04 Nisan 2017 - Hayatım ciddi Tehlikede! (Ss'li) Her an öldürülebilirim (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.380
Cevap
23
Favori
80.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • csb bro rahatlamak istersen mantıklı açıklamalar yapabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GoaPsy

csb bro rahatlamak istersen mantıklı açıklamalar yapabilirim.

Bekliyorum neresi CSB diye merak ettim şimdi.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 7-8 yil önce birisiyle tanişmistim. Bi arkadas grubumuz topluca tanismistik daha dogrusu. Sonra msj vs konusmaya basladik. Bende dahil herkese tabancam var mafyayim islerimizi boyle hallediyoruz diye bir dunya saçmalamisti. Bilmem unlu bir holdin sahibinin torunuyum vs vs vs bir dunya saçmalama. Sonra herkes teker teker sildi o zatı muhteremi. Nedense bana onu hatirlattin. Ayrica polise "ben hallederim halledemszsem siz gelirsiniz dedim" kismindan sonrasini okumaya deger bulmadim. Yani bari bir sey yapiyosun senaryoya biraz zaman harca. Bu olmamis sen bu gun git yarin gel kardesim. Gelmeden oncede bi psikologa gorun ciddi anlamda iyi degilsin tavsiye.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hamikisi

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Orijinalden alıntı: ProfessionalGamer333

Hocam konu dışı ama şunu merak ettim o şizofren arkadaş Türkler hakkında ne düşünüyor

Bir gün karşılıklı savaşacağız, ama karşı karşıya gelirsek ne ben seni öldüreyim ne sen beni öldür dedi.

Fransa'da 6 aylık Lejyonerlik eğitimi aldığını söyledi.

3 Yıl Irak'ta savaştığını söyledi.

Ne doğru ne yalan inan bilemeyeceğim ama her tarafında yara falan vardı. Gösterdi, belini bükemiyordu yani oradan da bir darbe yemiş.

Kafasında kurşun izi vardı.

Terminator bu bildigin

Terminatörde olsa tek kurşunla eşekler cennetini boylar Bence konu sahibi arkadaş herkesin iyiliği için elemanın kafasına sıksın dünyayı bir pislikten daha kurtarmış olsun bunun için hapse atmazlar ödül verirler bence

• Kardeş,

Hikayenin sonunu merak ediyoruz.

Ölünce haber ver...
  • quote:

Orijinalden alıntı: defterimkareli

7-8 yil önce birisiyle tanişmistim. Bi arkadas grubumuz topluca tanismistik daha dogrusu. Sonra msj vs konusmaya basladik. Bende dahil herkese tabancam var mafyayim islerimizi boyle hallediyoruz diye bir dunya saçmalamisti. Bilmem unlu bir holdin sahibinin torunuyum vs vs vs bir dunya saçmalama. Sonra herkes teker teker sildi o zatı muhteremi. Nedense bana onu hatirlattin. Ayrica polise "ben hallederim halledemszsem siz gelirsiniz dedim" kismindan sonrasini okumaya deger bulmadim. Yani bari bir sey yapiyosun senaryoya biraz zaman harca. Bu olmamis sen bu gun git yarin gel kardesim. Gelmeden oncede bi psikologa gorun ciddi anlamda iyi degilsin tavsiye.

Of of konuyu okumadan, ses kaydını dinlemeden, mesajları görmeden, önceki davaların mahkeme kayıtlarına bakmadan, elimin halinin resmine bakmadan...

Kısaca her türlü sen ön yargı ile girmişsin zaten konuya...

Senin takıldığın noktada ben polis karakolundayken sabah saat 6 ve eleman sızmıştı, geldim iki saat sonra uyandırdım ve şikayetçiler senden dedim.

Bak ben böyle göndermeme rağmen polis çağırmışsın diye beni suçladı...

Her türlü yakaladı beni yani.

Eğer direk o evdeyken polisler gelseydi durumu düşünemiyorum zaten.

• yav bu konuya hala yazılması,bu elemanın amacına ulaştığını gösterir. yazık.

• Allah yardımcın olsun hocam.

Csb oldugunu sanmıyorum ve çoğu cevabını okudum. Bu olaylar olmuş ve hala sakinsin ters cevap verenlere bile sakin sakin yazmışsın velhasıl sende pek normal değilsin.

Bu kadar soğukkanlı kimse görmedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Olivier17

yav bu konuya hala yazılması,bu elemanın amacına ulaştığını gösterir. yazık.

Gerçek olmayan bir şey mi var?

Sorun olsaydı şimdiye kadar bin defa dökmüştün zaten ortaya.

Kötü bir tecrübeyi paylaşıyorum, güzellikler gibi kötülükler de haberdar edilmeli ki bilinç yayılsın.

• O adam gündüz sana bişey yapmaz yerinde olsam gece uyuyamazdım

• Csb değilse eğer bir mesajına bakar gardaşım adanadan adam toplar geliriz o memleketi başına yıkarız o deliyse biz zır deliyiz ulaaann hayırdır Bizim burda millet bombaya tekme atıyo güneşe sıkıyo o kim psikopat ulan ümüğünü sıkarız o sarı bebenin Gerçi sen bizim memleketi kötülüyodun ama dötünü kurtarmaya yine türkler gelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: SLaYerr444

Allah yardımcın olsun hocam.

Csb oldugunu sanmıyorum ve çoğu cevabını okudum. Bu olaylar olmuş ve hala sakinsin ters cevap verenlere bile sakin sakin yazmışsın velhasıl sende pek normal değilsin.

Bu kadar soğukkanlı kimse görmedim

Yaşıyor olmamı zaten bu soğuk kanlılığa borçluyum...

Bir psikopat olmadı profesyonel bir katille 3 gün geçirmek. Özellikle son gün sadece elimde bir yara ile kurtulmak tamamen bununla ilgili diye düşünüyorum.

Psikopatsa onu polisle muhattap ettirdim, profilini sildirdim.

Profesyonel ise tüm sırlarını içkiliyken öğrendim...

Her türlü temizlemesi gerekiyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 14 Mart 2017; 0:56:41 >
  • Bu arada konu csb sanırsam adamın sitedeki profili hala aktif 2 saat önce girmiş en son kapanma falan yok. Bu profili sen bile açmış olabilirsin
  • ne korkmuşsun be elin gavurundan hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

Bu arada konu csb sanırsam adamın sitedeki profili hala aktif 2 saat önce girmiş en son kapanma falan yok. Bu profili sen bile açmış olabilirsin

Hayır öyle bir şey yok.

Bağlantıları sağlamsa açtırmış olabilir.

Ses kaydını da ben kendim mi kayıt ettim kendi sesimle?

Mesajları da kendi kendime mi attım?

• quote:

quote:

7-8 yil önce birisiyle tanişmistim. Bi arkadas grubumuz topluca tanismistik daha dogrusu. Sonra msj vs konusmaya basladik. Bende dahil herkese tabancam var mafyayim islerimizi boyle hallediyoruz diye bir dunya saçmalamisti. Bilmem unlu bir holdin sahibinin torunuyum vs vs vs bir dunya saçmalama. Sonra herkes teker teker sildi o zatı muhteremi. Nedense bana onu hatirlattin. Ayrica polise "ben hallederim halledemszsem siz gelirsiniz dedim" kismindan sonrasini okumaya deger bulmadim. Yani bari bir sey yapiyosun senaryoya biraz zaman harca. Bu olmamis sen bu gun git yarin gel kardesim. Gelmeden oncede bi psikologa gorun ciddi anlamda iyi degilsin tavsiye.

Of of konuyu okumadan, ses kaydını dinlemeden, mesajları görmeden, önceki davaların mahkeme kayıtlarına bakmadan, elimin halinin resmine bakmadan...

Senin takıldığın noktada ben polis karakolundayken sabah saat 6 ve eleman sızmıştı, geldim iki saat sonra uyandırdım ve şikayetçiler senden dedim.

Bu sacmaliga daha fazla dayanamayacagimi dusunup okumayi biraktim kusura bakmazsin artik kardeş. Hdbdbsbsbsb

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi defterimkareli -- 14 Mart 2017; 1:0:22 >

• quote:

quote:

quote:

Bu sacmaliga daha fazla dayanamayacagimi dusunup okumayi biraktim kusura bakmazsin artik kardeş. Hdbdbsbsbsb

Sana göre saçmalık olmasını gerektirecek sebepler nelerdir?

Polis kim olduğunu bildiği için zaten uğraşmak istemedi!

Olayın önünü arkasını okumadan atladığın için anca saçmalık der kaçarsın...

Ama elinde ne neden var ne de sonuç kendi ön yargılarından başka.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: delgado.11

Bu arada konu csb sanırsam adamın sitedeki profili hala aktif 2 saat önce girmiş en son kapanma falan yok. Bu profili sen bile açmış olabilirsin

Hayır öyle bir şey yok.

Bağlantıları sağlamsa açtırmış olabilir.

Ses kaydını da ben kendim mi kayıt ettim kendi sesimle?

Mesajları da kendi kendime mi attım?

İnan bu saydıkların profil açmaktan daha kolay. Yanlış anlama olabilir diyorum sadece seni troll yapıyorsun diye suçlamıyorum. Ama bu adam 9 kişi öldürmüşse ve hala dışarıdaysa niye içeri atmamışlar ben bunda bir açık ararım ?

• quote:

Orijinalden alıntı: BlackLead

ne korkmuşsun be elin gavurundan hocam

Şu an hala aynı odada oturuyorum ama...

Problem de burada, korkmuş olsaydım şimdiye Türkiye'de olmuş olurdum.

Yaptığım pek akıllı işi değil aslında.

• delgado.11 kullanıcısına yanıt
    CSB olduğu açık anlattıkları çelişkili . İki-üç ayrı hesap açmış her şeyi kontrol ediyor işte . Bir de Alman polisine gitmiş biz ilgilenmeyiz akıl sağlığı yerinde değil demişler güya. Ulan adamlarda kağıt atıklarını evsel atık içine at apartmanda oturanlardan tut belediyesine kadar herkes kapına kadar gelip sana bir ton laf söylüyor ceza yiyorsunuz . Ne ilgilenmemesi resmen sallıyor .
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.