Şimdi Ara

04 Nisan 2017 - Hayatım ciddi Tehlikede! (Ss'li) Her an öldürülebilirim (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1.380
Cevap
23
Favori
80.049
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
19 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawbreaker

net CSB

Neresinden anladın? Birkaç madde alabilir miyiz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Theologist kullanıcısına yanıt
    film senaryosu olsa bu kadar olurdu ancak
  • CR7_35 kullanıcısına yanıt
    Henrike, Julie, Halil ve Rafal dışındakilerin hepsi Türkiye'den kalan deneyimler ama...

Ve bunlar çok azı, bunun dışında Bianca, Jade, Padrick vb kişiler de var referans yazmaya yetişemediğimiz, kaçırdığımız çünkü limit var.

v

• Öldüysen bu mesajı alıntıla, haberim olsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lawbreaker

film senaryosu olsa bu kadar olurdu ancak

Ama gerçek...

Film gibi hayatlar işte.

Bazıları seyreder bazıları yaşar...

CSB'lik bir durum yok, her şeyin kanıtı var çünkü...

• Ölebilirsin benim açımdan sıkıntı yok. Her gün birileri ölüyor zaten
  • Ey Türk Gençliği! Birinci vazifen her işe burnunu sokmamaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam öncelikle geçmiş olsun ama sen de arandın biraz şimdi :)

Önceki tembellik konularına vs. katılsam da açıkçası bu Coachsurfing olayı oldum olası hiç kafama yatan bir şey değil. Millet 10 TL için adam öldürüyor; haberlerde görüyoruz. Elemanın biri 3-5 referans kasıp zengin birine konuk olup neler yapmaz bu mantıkla. Uç örnek biliyorum ama %100 olmaz diye bir şey yok. %0.0001 olsa, o da bize denk gelir zaten.

'Bu da bir tecrübe, adamı davet etmesem nereden edinebilirdim bu tecrübeyi' demişsin önceki mesajlarında. Bazı şeylerin tecrübesiz de bilinmesi gerekir; önceki büyüklerinin tecrübelerinden olsun, zekayla olsun vs. Çocuklarına millet boşuna 'yabancılarla konuşma' demiyor. Ya da 'sıcak sobaya elini sürme, 100 metreden aşağı atlama' vs. vs. Tecrübe olsun diye tüm hepsini deneyecek halimiz yok. Bu olay, bence tabii, tehlikeli bir olay. Yapanlar cesaretli demek ki. Ben bir yabancıyı evimde ağırlamam açık konuşayım. Kimseye de gitmem ağırlanmak için. Dünya 568921654 karakterli insan dolu, kimin ne olduğu yüzünden de belli olmuyor ki insan sarraflığı yönüm hiç yoktur zaten.

Tekrar geçmiş olsun, inşallah bir şey olmaz; adam seni takmaz. Dediğin gibi psikopat falan biriyse zaten polis falan da dinlemez, tek kurtuluşun seni unutması.

• Theologist kullanıcısına yanıt
    Ben nasıl üye olucam bu siteye link atsana kızlar çok gelmiş sana

• Kardeş ben buraya üye olsam yol parasini kim veriyor?

• değiştirdim beni alırsan geleyim kovalım ordan orda yaşayacam ama

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kötü_ben -- 13 Mart 2017; 20:58:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TMoE

Hocam öncelikle geçmiş olsun ama sen de arandın biraz şimdi :)

Önceki tembellik konularına vs. katılsam da açıkçası bu Coachsurfing olayı oldum olası hiç kafama yatan bir şey değil. Millet 10 TL için adam öldürüyor; haberlerde görüyoruz. Elemanın biri 3-5 referans kasıp zengin birine konuk olup neler yapmaz bu mantıkla. Uç örnek biliyorum ama %100 olmaz diye bir şey yok. %0.0001 olsa, o da bize denk gelir zaten.

'Bu da bir tecrübe, adamı davet etmesem nereden edinebilirdim bu tecrübeyi' demişsin önceki mesajlarında. Bazı şeylerin tecrübesiz de bilinmesi gerekir; önceki büyüklerinin tecrübelerinden olsun, zekayla olsun vs. Çocuklarına millet boşuna 'yabancılarla konuşma' demiyor. Ya da 'sıcak sobaya elini sürme, 100 metreden aşağı atlama' vs. vs. Tecrübe olsun diye tüm hepsini deneyecek halimiz yok. Bu olay, bence tabii, tehlikeli bir olay. Yapanlar cesaretli demek ki. Ben bir yabancıyı evimde ağırlamam açık konuşayım. Kimseye de gitmem ağırlanmak için. Dünya 568921654 karakterli insan dolu, kimin ne olduğu yüzünden de belli olmuyor ki insan sarraflığı yönüm hiç yoktur zaten.

Tekrar geçmiş olsun, inşallah bir şey olmaz; adam seni takmaz. Dediğin gibi psikopat falan biriyse zaten polis falan da dinlemez, tek kurtuluşun seni unutması.

Evde oturmaktan daha tehlikeli değil bence...

Hayatımdan örnek vereyim...

Yıl 2011

Diyarbakır'da öğrenci evindeyiz.

Saat öğleden sonra 15:00 civarı.

Dışarı erzak almaya çıkmıştık 3 arkadaş.

Erzakları aldık döndük eve, baktık evin kapısının kilidi yoktu, sökülmüştü bildiğin, binanın ara ışıkları yoktu, komple binanın elektriğini kesmişlerdi. Ben arkadaşlarıma hırsız dedim. İçeride olur dedim. Ev dubleksti, İzmirli arkadaşı yukarıya gönderdik, biri oradan çıkarsa hazır olsun diye.

Ben ve Urfalı arkadaş pusuya yattık kapıda, o arada hemen polisi aradım. Polise adresi verdim. İçeriden sesler gelmeye başladı. Arkadaşımı uyardım sen sola geç ben sağa dedim.

Kapının sağına yattım ve kırık olan dürbünden arkadan gelen mutfak ışığının da etkisi ile gölge gördüm.

Hırsızlar bizim dışarıda olduğumuzu benim polis ile konuşmamdan dolayı anlamışlardı.

Bir dakika sonra kapı hızla açıldı. Ben kapıya doğru fırladım ama arkadan ışık geliyordu gözüme sadece iki gölge ve havada bir parıltı göründü. Bıçaktı bu, o an ağır çekim film gibi gözümün önünde.

Bıçak aşağı doğru karınma iniyordu, elimi araya soktum ve elimi delip diğer taraftan çıktı, ama o an adrenalin ile farkında değilim acının.

Bıçak yere düştü ve hırsızı yakalamıştım, diğer hırsız o fırsattan istifade kaçtı, bu arada yakaladığım hırsızın üstünde benim bilgisayar çantam ve bilgisayarım vardı, onu orada düşürdü, arkadan yapışmış şekilde beni aşağıya doğru sürükledi.

Bu arada diğer arkadaşım da onun ayaklarına yapıştı ve üçümüz merdivenlerden yuvarlandık, ara boşluğa gelince tepesine binmiş ve enselemiştik hırsızı.

Ben hemen üstünü aradım silah veya başka bıçak var mı diye, kolundan levye çıktı, diğer kolundan da uzun bir tornavida.

Kollarından tuttum diğer arkadaş da ayaklarından ve iyice bastırdım.

Adrenalin zirveye çıkmıştı ve oradan çıkardığım levye ile kafasına kafasına vuruyordum, kaşı gözü nereye gelirse düşünmeden. Benim yaşımdaydı zaten.

Ama hap almıştı ve acının hiç bir şekilde farkında değildi, bırak yeter beni öldürdün diyordu soğuk kanlı bir sesle.

Arkadaşını ara malzemeleri getirsin yoksa polis gelince seni teslim edeceğim dedim.

Arattırdım telefonundan ama tabi ki gelen giden yok.

Polis geldi ve aşağıya taşıdılar onu, polisin gelmesi yarım saat falan sürdü diye hatırlıyorum ya da bana uzun geldi.

Aşağı indim baktım çevredekiler eline bak dediler, elime baktım çeşme gibi kan akıyordu, beni de arabaya aldılar hemen acile gittik farklı arabalarda.

O arada elime de sargı tutuşturmuşlardı.

Arabadan inip hastane girişine gelince hırsız polislerin arasından bana saldırmaya kalktı çünkü yüzünün ve kafasının darbelerine yeni yeni uyanıyordu...

Neyse bu anıya bir mola... Uzun sürdü...

• ooo mevzuya gel troll topic in ağababası olmuş
  • Hacı onu bunu bırakta bize istatiksel konuş bu ağırladığın 40 kişiden kaçı bayan onu söylermisin ayrıca siteden böyle bir istatiksel bilgi mevcut mu bayanlar tek başına bavulu alıp evinde kalma olasıığı nedir?

Sen boş ver ölüm işlerini zaten bir şekilde ölücez be sanki ölümsüz gibi davranıyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Prens Esat

Hacı onu bunu bırakta bize istatiksel konuş bu ağırladığın 40 kişiden kaçı bayan onu söylermisin ayrıca siteden böyle bir istatiksel bilgi mevcut mu bayanlar tek başına bavulu alıp evinde kalma olasıığı nedir?

Sen boş ver ölüm işlerini zaten bir şekilde ölücez be sanki ölümsüz gibi davranıyorsun.

Bayan meraklıları uzak dursun bence... Zaten öylelerine gitmez bayanlar, akıllarını peynir ekmekle yemediler ya...

• İnşallah geri dönüp zarar verme girişiminde bulunmaz, yazılarını severek okuyorum, sağ kalırsan yazın tanışmaya geleceğim.

• turboya soyle savciliga versin

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Hacı onu bunu bırakta bize istatiksel konuş bu ağırladığın 40 kişiden kaçı bayan onu söylermisin ayrıca siteden böyle bir istatiksel bilgi mevcut mu bayanlar tek başına bavulu alıp evinde kalma olasıığı nedir?

Bayan meraklıları uzak dursun bence... Zaten öylelerine gitmez bayanlar, akıllarını peynir ekmekle yemediler ya...

Kardşeim bayanlar umrumda değil zaten bııktım bu şeytanlardan ben genel anlamda soruyorum sitenin böyle istatistiği var mi mesala ingilteredeb 25-30 yaşalrından bir bayan sırtına çantatsını alıp Antalya da x bayımn evinde kalma olasılığını soruyorum.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

quote:

Kardşeim bayanlar umrumda değil zaten bııktım bu şeytanlardan ben genel anlamda soruyorum sitenin böyle istatistiği var mi mesala ingilteredeb 25-30 yaşalrından bir bayan sırtına çantatsını alıp Antalya da x bayımn evinde kalma olasılığını soruyorum.

Bana gelenlerin %60'ı bayan.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.