Şimdi Ara

04.01.2016 PSN Bağlantı Problemi Ana Konu (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
1
Favori
10.623
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Peki ya bakım ne zaman sona erecek?

    Eğer yapılan açıklamalar gibi normal bir bakım söz konusu ise belirtilen sürenin gece 12’den sonra 1,2  gibi olması bekleniliyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arada sırada çökmesi bizi sosyalleştirir yoksa asosyal tip olup çıkacaz ;)
    Bağımlılık yaptı bu ps4

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: waynei

    ONLINE PARALI OLDU,HALA COKMELER OLUYOR.hala deli gibi savunanlar var Sonyi. ben bundan rahatsiz oluyorum

    Hocam siz böyle cevap verdiğiniz sürece konu daha da uzayacak maalesef her iki bölümün fanatikleri tartışmaya başladığında nükleer bomba etkisi yaratacağından konuyu uzatmamanız forum huzuru için iyi olacaktır.
  • Butun oyunlari sec alirsak boyle apisiriz iste ..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu bir rutin bakım değil kesinlikle bir güvenlik prosedürü devreye girmiş bazı offline oyunlar bile açılıp oynanmıyor (ultra sf 4 gibi)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hagiosmann

    quote:

    Orijinalden alıntı: MesutBY

    Xb-Ps çatışması arasında sistemin düzeldiğini haber ederseniz çok makbule geçer arkadaşlar, zira buradan takip ediyorum.

    https://status.playstation.com/tr-tr/

    Buyur hocam boşa burdan takip etme. Karıştı yine buralar

    Teşekkür ederim ancak sistem çöktüğü anda oraya baktığımda çalışıyor görünüyordu ve yaklaşık 10 dakika sorun bende sanıp modem restart- konsoldan mtu değiştirme gibi saçma sapan çözümler üretmeye çalıştım. Sonrahttp://downdetector.com/status/playstation-network e baktım ve genel sorun olduğunu anladım.

    Psn status sitesine güvenmeyin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • God of War'ın forumlarındaki konu isimleri falan değiştirilmiş. İki gün önce editlendiği yazsa da şüphe uyandırıcı bir durum.

    http://community.us.playstation.com/t5/God-of-War-Saga-General/bd-p/10993
  • İşte sorun burada bilgi paylaşımı denen şey uzun süredir bu foruma uğramıyor. Dert yakınma mesajları veya küçük yaştaki kişilerin fanboy mesajları (hatta biri üşenmemiş video bile koymuş :) )arasında kayda değer bir şey varsa bile kaybolup gidiyor. Tekrar söylüyorum madem bu kadar problemli bir sistem ve sinirlerinizi zıplatıyor niye hala bu sistemde kalmaya ve üyelik yenilemeye devam ediyorsunuz? Arkadaşlar forumda dert yakınıyorsunuz da boşuna gidin sonye mail atın emin olun burada yaptığınızdan daha anlamlı olur.
  • Source kullanıcısına yanıt
    hocam çevirmiyorum sadece gelipte bu konuda artistlik olsun diye gelipte japon bayragı açar gibi adilik yapıp xçöp bayragı açarsan ben güzel güzel küfürde ederim he çokmu önemli, 1 gün girememem hayır tabiki tartışmayı bende istemiyorum ama bukadarda karaktersizlik olmaz herseferinde gelmeleri argo kelimeler için üstüne alınanlar olacak aslında o argo kelimeler dahada argoda anlayın siz işte xçöp seviciler
  • Arkadaşlar bence sıkıntı büyük .birkaç gündür psn ne giriş sıkıntısı çekiyordum . Hatta forumdaki birkaç arkadaşta aynı sıkıntıyı yaşıyordu. Dün hatta açılan bi konuya sıkıntının kaynağı ile ilgili kendi düşüncemle ilgili bi cevap yazmıştım bkz.

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=113281457

    sanırım psn network birkaç gündür ddos saldırısı altındaydı ve bu saldırıdan kurtulmak için bazı güvenlik önlemleri bile aldılar hatta bu alınan güvenlik önlemlerinden birtaneside benim gibi ortak ip kullanan kullanıcıların iplerini ddos saldırısı yapmamız ihtimaline karşı banlayarak sisteme girişlerimizi engellemesiydi. Açıkçası ben böyle bi durumla karşılaşacağımı az çok tahmin ediyordum . Ben demiştim demeyi inanın hiç istemiyorum ama bu sıkıntı sanırım baya uzun bi süre devam edecek. Ve emin olun bu bi bakım değil . Saldırılar sonrası sistemi tekrar devreye alma çalışmasıdır.

    Ayrıca ortak ip den kastım şu ; (tek ip den internet çıkışı yapan ve yaklaşık 200 cihaza bağlantı sağlayan bir hotspot sisteminden hizmet satın alıyorum )

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hani bu Japonlarda Harakiri yapmak bir erdemdi ?

    Tezcanlı davranmak istemiyorum ve bu kesinti benim için problem değil ama 5 saat ( en az ) aralıksız kesinti ne demektir ya ? İşten çıkar çıkmaz eve gidip oyun oynamayı bekleyen insanlar var. Oyun satın alıp sabaha kadar download edecek olanlar var. Misafiri olanlar, arkadaşlarıyla turnuva yapanlar var.

    Planlı olarak duyurulmuş olsa, 2 gün gitse bile sıkıntı olmaz ama net bir açıklama da yapamıyorlar. Sony ve plus alt yapısı sınıfta kaldı bu kez benim gözümde de.
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    .



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bıgfısh25 -- 5 Ocak 2016; 1:06:13 >
  • Sonra vay efenim "Jellal sen Ps Network!e ne laf atıyorsun ?", atarım tabii. Bu yüzden X1 ile takas etmek istiyorum cihazımı ama hem beyaz x1 bulamıyorum hem de buradaki kardeşlik sistemi aynı şekilde X1'de yok.
  • baya zamandır ps4 oynamıyordum yapmam gereken şeylerden dolayı yasaklamıştım kendime ama fifa indirime girince dayanamadım aldım 2 gün tatil ilan edeyim ps4 takılayım deidm psn çöktü sorun kesin bende müjde gelsin artık açıl psn kaç saattir bekliyoruz
  • Parasını almaya gelince almasını biliyor bu sony ama altyapı sıfır yeter yahu , bu işi beceremiyorsan bırak parasız yap ozaman para alıyorsan altyapıyı düzelt oyunlar umrumda bile değil.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakanpsha

    hocam aslında dogru diyorsunuz ama yanılmıyorsam 2011 de saglam bi psn gitmişti yaklaşık 1.5 ay gitti belkide hatırlıyosunuzdur işte bu adamlar böyle zamanlarda çıkıyo ya sen zaten almamışsın alaıpta şuan muzdarip alan bir topluluga neden xbox resmi koyarsın kacam anlamıyorum benim bu hakaretlerimin hepsi böyle şahıslara hem böyle playstatıon hemde xbox kullananlara tek taraflı degil yani

    O da doğru ama benim gördüğüm böyle konularda Xbox'ı olmayan PS kullanıcıları da isyan ediyor, onlara karşı da Sony'nin avukatı gibi tutum takınılıyor. Yani bu forumda, hatta genel olarak hayatın her alanında iPhonecunun diğerlerine karşı artistlik yapmasından, Playstation kullananın Xbox kullananı ezmeye çalışmasından ve markaların avukatlığının yapılmasından tiksindim.
    Mesela arada PS exclerine laf söyleyince beni de fan sanıyorlar ama halbuki Xbox konusunda da MS'e ve Xbox exclerine salladığım bir sürü mesaj var. İkisinin de iyi ve kötü yönlerinin olduğunu ve kötü yönlerinin de dile getirilmesi gerektiğini anlayamıyor galiba insanlar.




  • Saiki kullanıcısına yanıt
    Offline oynanabilen oyunlarda bir sıkıntı yok (sec. hesap kullanmıyorsanız) bende şuanda ultra sf4 oynuyorum. Büyük ihtimalle sistem networke bağlantı kurmaya çalıştığı için problem yaşıyorsunuz. Konsolun net bağlantısını keserek oyuna girin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cloud35 -- 5 Ocak 2016; 0:59:50 >
  • offline oyunlar oynaniyorda, online hala yok. nasil bi beceriksizliktir bu
  • başkan kusura bakma yanlış anlamışım o şahsın oldugunu görmedim yani o ezigin degiştirdim yorumu uyardıgın için çok teşekkürler
  • Pes2016 my club heyecanım alabora

    Ben bir şey oldu sandım konsoluma acemiyim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.