Şimdi Ara

04.01.2016 PSN Bağlantı Problemi Ana Konu (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
337
Cevap
1
Favori
10.815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: xEmre1994

2011 yılında 1.5 ay bağlantı sağlanamadı hala ciddiyeti anlamadılar aradan 5 sene geçti hep aynı kafadalar

yok artık ben 2 yıldır işin içindeyim diye bilmiyordum 1.5 ay demek
  • quote:

Orijinalden alıntı: ekostros

Ocak 7'ye kadar kapalı kalıcakmış işte bu kötü oldu

04.01.2016 PSN Bağlantı Problemi Ana Konu

Herkese geçmiş olsun umarım güvenlik problemi yoktur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3 gün demek ciddi bir sorun demektir umarım kart bilgilerimiz gümbürtüye gitmemiştir

• Hiçbir zaman kullandığım ürünleri savunmadım fanboyluk falanla zaten işim hiç olmadı ama şu son zamanlarda teknolojik olarak beni doğru düzgün mutlu eden bir apple var sanırsam onların ürünlerinin fiyatları da ucuz değil pahalı ancak bir ciddiyet var adamlarda. Bu nedir kardeşim hem yıllık 150 tl para ödeyelim hem oyunları kardeşlik kaçak getirenler amazon vs olmasa araldan 250 tl gibi bir fiyata alalım çok zengin bir ülkeyiz ya üstüne bir de hizmet alabilmek için saçtığımız paraların karşılığını doğru düzgün alamayalım.Olacak iş değil ama oluyor madem yazılımın yeterince iyi değil ms kadar olamıyorsun o konuda neden yıllık 150 tl gibi bir fiyat biçiyorsun ? ver ücretsiz ya da 50 tl gibi makul bir fiyata bak bakalım kimse sesini çıkartıyor mu ? sonuçta birisi yılların ms u senden elbette yazılım konusunda iyi olabilir buna kimsenin lafı yok ama sende yılların ps ısın hala bir problemi çözemiyorsan hayvan gibi fiyat biçmeyeceksin.150 tl vericeksin şeyy ııı online oynayacaksın ııı her ay 2 tane b*ktan oyun vereceğiz ıııı arada bi kaç günde kapalı tutarız bakım ayağına canımız sağolsun dimi hehe bunları da unutur zamanı gelince mecburen yenilersin ne olacak mecbursun sonuçta

• quote:

Orijinalden alıntı: cloud35

Geçenlerde steam de de aynı problem oldu. Keza geçen sene psn ile live da saldırıdan etkilendi. Bence sonye kızmak yerine saldırıyı yapıp hizmeti kullanmanızı engelleyenlere kızın derim. Biraz sonra live da giderse aynı şeyleri söyleyecek misiniz merak ediyorum? Ne kadar yatırım yaparsanız yapın bu tür ataklarda sistemin düzgün çalışması pekte mümkün değildir. Ayrıca bugüne kadar da yapılan saldırılar haricinde psn bana sorun yaşatmadı. Tabi ki benim problem yaşamamış olmam başkalarının da yaşamayacağı anlamına gelmiyor. Aynı şey live da da oluyor geriye dönük raporlanan sorunlara bakıldığında dünya genelinde live da da çok sayıda sorun yaşandığı görülebilir. Ayrıca madem bu kadar memnun değilsiniz neden xbox a geçiş yapmıyorsunuz merak ediyorum? Fakat sonye kızdığım noktalar yok değil. Planlı olmayan hizmet kesintilerinde resmi açıklama yapmaları gerekir.

Bu nasil bir korumacilik mesaji hocam?
    Ayni sey xbox oneda da oluyor. Hatta en son aralik ayinda 40 kusur dakika boyunca servis kullanmamistik . Sebebi bakim vardi.
    Bunu nereden anladik? Microsoft bize haber veriyor cunku.
    Haberi kacirdin diyelim . Karsinda contact kuracagin birileri var.
    8 aylik xbox one kullancisiyim , aralik ayindaki o 40 kusur dakikalik hizmet disi suresi haric herhangi bir cokme vs hatirlamiyorum.
    xbox one i almadan once ( haziran 2015) ne haberlerde cokme oldugunu okudum ne de gordum. Sadece gecen 2014 29 araliktan 2-3 gun boyunca Ddos atagi oldugunu okumustum. Hem ps4 hem de xbox one da .

O zaman da ps4 un bakim suresi 3 4 gunden fazla surmustu ve xbox da 2 gun gecmeden normal hala donmustu.

Kaynagim yok ama Bsc den okudugum kadariyla bunlari iyi hatirliyorum.steam live da da cokuyor diye kendinizi avutmayin lutfen ozellikle live da sana sunulan hizmeti cok daha iyi aliyorsun( sistem sorunlari vs)

• haydaa tam finallerim bitti oyun oynayacağım olana bak
  • Ocak indirimlerininde bitiş tarihi 7 Ocak, uzatırlar mı acep bu süreyi ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Bloodborne

eee daha iyisi varken gidip çöpbox mı alalım yani? Ahahhaa

O cop dedigin konsolda suan ps4 te oynayamadigin oyunlari online oynayabiliyorsun. Fanboylugun luzumu yok. cop nedir kimdir kagit uzeri bilgiler degilde, verilen-yapilan hizmetlerle daha iyi anlarsin.

• Astronmony kullanıcısına yanıt
    Muhtemelen uzatırlar hocam

•  04.01.2016 PSN Bağlantı Problemi Ana Konu

• Daha yeni geldim eve bende diyorum neden bağlanmıyor. Youtube'u kullanabiliyor muyuz arkadaşlar? Onda bir sıkıntı var mı deneyebilir misiniz? Umarım sorunu erken çözerler. Herkese iyi geceler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 1LucyLuke

Daha yeni geldim eve bende diyorum neden bağlanmıyor. Youtube'u kullanabiliyor muyuz arkadaşlar? Onda bir sıkıntı var mı deneyebilir misiniz? Umarım sorunu erken çözerler. Herkese iyi geceler.

Psn e bağlanmadan kullanamazsınız hiçbir servisi

• quote:

Orijinalden alıntı: Richie Rich

04.01.2016 PSN Bağlantı Problemi Ana Konu

This Is For The Players...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Kaç saattir oyun oynuyorum hala düzelmemiş psn serverları açıkçası üzüldüm ps sahiplerine

• Sitede ki yazıyı değiştirdiler nedense 7 ocak yazısı yerini başka bir yazı aldı.
  • Hani öyle bir anlatıyorsunuz ki live sistemi kullanıcıya başka hizmetlerde veriyor zannedeceğim :) Ne diyelim o zaman size mutluluklar dilerim ;) Umarım önümüzdeki günlerde live sistemi çökmez de keyifle oyun oynarsınız.
  • Rezalet valla 3 gün internet hizmeti yok nedir. Oynayacak oyun yok yani
  • Jack Rabbit Slims kullanıcısına yanıt
    Bazi karakterler var . Xbox bolumune gelip basi bos ps fanboylugu yapip hatta bilegini kesse bile o Japon kadin anonsor varya " playstation" diyen. Bunlarda o sekil . ilk once laf attigi konsolu alip sonra ona cop diyen mi dersin Vs. Herkez herseyi biliyor.

Bir xbox one kullanicisi olarak tabi ki bu ps4 un kotu durumundan memnun degilim. Cunku biz oyuncular icin bu iki sirketin rekabet etmesi gerekiyor . Xbox 360-ps4 donemlerinde gordugumuz gibi biri tekel olunca is cigrindan cikiyor.

Sony bu nesil iyi bir ders cikartti ama yazilim anlaminda Hala ps3 seviyesinde. Buradan da goruyoruz yazilimin ve teknik destegin ne kadar onemli oldugunu.
    Umarim Psn en yakin zamanda duzelir

• 7 ocak mi bakım falan deil bu,haklemişler

FIFA,BLACK OPS 3,UNTIL DAWN,DRIVECLUB,LAST OF US,UFC,BEYOND TWO SOULS

hepsi Secondary hesap en azindan Offline Singleplayer bitirebilirdim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi devmanetihad -- 5 Ocak 2016; 2:19:58 >
  • 7 Ocak kalktı psn bağlantı problemleri var yazıyor sadece şuan

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.