Şimdi Ara

(0312)4441687 Böle bi numara!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
4.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar (0312)4441687 böle bi numara sizleri arayan oldumu arkadaşlar beni aradılar ttnet ten arıyoruz dediler telefon annemin adına kayıtlı olduğu için annemle görüşmek istediğini sölediler neyse ben verdim telefonu anneme daha sonra ttnetin tivibu hediyesi varmış tv yi görüntüyü dondurabiliyomuşuz vs. demişler 1 ay ücretsizmiş sonra annem babama danışıp öle karar vericeğini söledi sonra telefon kapandı sürekli arayıp kapattılar 5-6 kere sonra annem duymuş birisi aldınmı aldınmı falan vs demiş ben iyice kıllandım numarayı aradım baya fakat açan olmadı sizide bu numaradan arayan oldumu arkadaşlar..

• 55 kişi bakmış yokmu bilen başına böyle bişey gelen.
  • Bildiğim kadarıyla TTNET'e bağlı taşeron firmalardan birisi. Tivibu Ev hizmeti için ücretsiz bir aylık deneme istermisiniz diye soruyorlar. Kabul ederseniz. Ekip geliyor. Kurulumu yapıyor v.s.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SNIPER82 -- 14 Mayıs 2011; 1:01:05 >
  • benide aradılar bende digitük var dedim tamam saolun dediler
  • digitürk dsmart kullanıyoruz diye cevap verin bidaha aramazlar dostlar yönteminiz böyle olsun
  • Benide 3 gündür arıyorlar uydunete geçtim diyorum hemen kapatıyorlar...
  • Dediğin numaradan bugün aradılar +904441687

Penis büyütücü ilaç satmaya çalıştılar!

Yuh artık diyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    +232 li Bir Numara Aradı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • ahh yalan bir numara daha geçenlerde benim babamıda arayıp sonu 73 73 ile bitiyo die babamda açmış ondan sonra babama demişlerki digtürk bedava işte 20 tl kurulum var onuda almıyoz falan filan
  • quote:

Orijinalden alıntı: velevki

Dediğin numaradan bugün aradılar +904441687

Yuh artık diyorum.

Şu TTNET ilk defa beni güldürdü. 18+ işine mi el atmışlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Yuh artık diyorum.

üstad bildiğin gibi değil. Acaip agresif bir satış teknikleri var.

İstemiyorum arkadaşım. dedim. "Amerikada da satılıyor ilerde kullanırsınız hem Bir kaç santim büyük olsa fena mı olur?" dedi adam ya.

TTnetle alakası olduğunu sanmıyorum. Bu konuyu googleda numarayı ararken gördüm. Yeni konu açmayayım buraya yazayım dedim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: programmer_onur

quote:

Yuh artık diyorum.

üstad bildiğin gibi değil. Acaip agresif bir satış teknikleri var.

İstemiyorum arkadaşım. dedim. "Amerikada da satılıyor ilerde kullanırsınız hem Bir kaç santim büyük olsa fena mı olur?" dedi adam ya.

TTnetle alakası olduğunu sanmıyorum. Bu konuyu googleda numarayı ararken gördüm. Yeni konu açmayayım buraya yazayım dedim.

Dostum hakkaten ibretlik ve tam komedi. Telefondaki kişi 'Birkaç cm daha uzun olsa fena mı olur' dediğinde 'işine daha uzunu yarayacaksa gönder bi tane' deseydin

Geçenlerde bu tarz bi numaradan evide aradılar ama ben yoktum, beni ismen istemişler hemde. Tövbe tövbe :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi programmer_onur -- 13 Kasım 2012; 21:56:33 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Konuşmanın tam metnini yazarsam bi ihtimal banlanabilirim...

Adam cinsel gücü arttırıcı diyor, kardeşim ben daha 20'li yaşlardayım ihtiyacım yok diyorum. Abi ben 20 yaşındayım kullanıyorum sana da lazım olur diyor. Dedim Bu yaşta ilaç kullanmaya başlamışsan senin işin zor. Biraz daha konuştuk iş çirkinleşmeye başlayınca kapattım. şaka gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.