Şimdi Ara

02127034371 Numara da Çıkan Nesrin Hanımdan Şikayetçiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
20
Cevap
0
Favori
1.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu bayan çıktı karşıma üslubu bozuk terbiye yoksunu konuşmama fırsat vermedi anlatıyorum durumu ee falan diyerek dalga geçer gibi tavır sergiledi. Bu bayandan şikeyetçiyim. Sevmiyorsa bu işi yapmasın zorla tutan yok. Konuyı anlatıyorum hemen geçiştirmeye çalışıyor ağzıma tıkadı hep sonra da hızlı ve sinirli tavırla 2 cümle konuştu resmen yüzüme kapattı. Bu firma ve çalışanları cidden çöp. Abone olanların tez vakitte kurtulması dileğimle.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Her firmada var öyle çalışan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bigcrysis93

Her firmada var öyle çalışan.
    Yok bu kadın başka insanlarada yapmış şimdi öğrendim. Sıkıntılı tip bence.

• Olur öyle yoğun çalışıyorlar çağrı merkezi zor iştir bende iş yerinde çağrılara bakıyordum ama sıkıntı çıkaranlada ilgilenmiyordum ara sıra insan yorulunca tabikide bazen oluyor ister istemez.
  • quote:

Olur öyle yoğun çalışıyorlar çağrı merkezi zor iştir bende iş yerinde çağrılara bakıyordum ama sıkıntı çıkaranlada ilgilenmiyordum ara sıra insan yorulunca tabikide bazen oluyor ister istemez.
    Çalışmıyor ki bunlar ne yorgunluğu kimseye bakmıyorlar zaten sorun da çözmüyorlar.

• Ailevi problemleri vardır, maddi problemleri vardır vs... Hemen infaz etmemek lazım bazen...

• Ne duyar kastınız ya :)) Ailevi problemi olan/sorunu olan böyle mi davranır? Tersler veya bağırır vs. Turknetin genel mht sorunu var demek bu kişi de onlardan biriymiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu_

Ne duyar kastınız ya :)) Ailevi problemi olan/sorunu olan böyle mi davranır? Tersler veya bağırır vs. Turknetin genel mht sorunu var demek bu kişi de onlardan biriymiş.
    Valla bana bir sövmediği kaldı kadının hemen kapattı yüzüme. Yok ya bu ISS den bir cacık olmaz. İyi ki abonesi değilim.

• turuncu_ kullanıcısına yanıt
    Hocam sen değiştirmedin mi internet sağlayıcını ?
  • SaMoVe kullanıcısına yanıt
    Malesef hayır. Şu ortamda yerimden kımıldamanın pek sağlıklı sonuçlar doğurmayacağını düşünüyorum.
  • Yaptıkları yeni abonelik almak başka bişe değilki sanki arıza çözüyorlar triplere bak
  • quote:

Orijinalden alıntı: GAPHOENİX52

Yaptıkları yeni abonelik almak başka bişe değilki sanki arıza çözüyorlar triplere bak
    Yemin ederim kadın o an eee dediği an şaşkına döndüm öyle bir konuşma tarzı var ki başkası olsa küfürü basar kapatırdı ben yine de bozmadım anlatmaya devam ettim durumu sonra 2 cümle konuştu tak suratıma kapattı. Cidden çok sıkıntı bu ISS. Yine bu kadın bir kaç kişiye daha aynı şekilde davranmış suratına kapatmış telefonu. Bunu da öğrendim. Sırf şu adresimde ki türknet aboneliği olan çocuk yüzünden muhattap oluyorum yoksa ölsem aramam bunları. Hesabını dondurmuş gitmiş o günden beri kapatmamış aboneliğini çocukta bir yerde haklı fax çektim kaç kere bakmadılar dedi.

• Merhaba, görüşme yaptığınız tarih ve bize arama yaptığınız numara bilgisini PM üzerinden paylaşır mısınız? Görüşme kaydını dinleyerek gerekli aksiyonları almak isteriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkNetDestek

Merhaba, görüşme yaptığınız tarih ve bize arama yaptığınız numara bilgisini PM üzerinden paylaşır mısınız? Görüşme kaydını dinleyerek gerekli aksiyonları almak isteriz.
    Tabi P.M'den atıyorum size.
  • quote:

Olur öyle yoğun çalışıyorlar çağrı merkezi zor iştir bende iş yerinde çağrılara bakıyordum ama sıkıntı çıkaranlada ilgilenmiyordum ara sıra insan yorulunca tabikide bazen oluyor ister istemez.
    Ne olursa olsun karşındaki insana saygı göstermek zorundasın. Olur öyle deyip geçiştirilebilecek bir mevzu değil.
  • Senseight S kullanıcısına yanıt
    Çalışırsanız görürsünüz dedikleri kusura bakmayın çalışan aynı sorunları üst birime iletiyor ama onlar hiçbir iş yapmıyorlar.
  • bende 2 ay önce amazonda satış yapan bir firmayı bir şey sormak için aradım kadın yeni orgazm olmuş sevişecekmiş gibi konuşuyordu garip garip insanlar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TulparHAN

bende 2 ay önce amazonda satış yapan bir firmayı bir şey sormak için aradım kadın yeni orgazm olmuş sevişecekmiş gibi konuşuyordu garip garip insanlar var.
    Aynen hocam cins çok.

• peki bu tavır nedir?
    bilgili ekibe sor diyorum insiyatif alıyor kendince.

02127034371 Numara da Çıkan Nesrin Hanımdan Şikayetçiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nutz -- 7 Mayıs 2020; 21:58:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.