Şimdi Ara

02124440333 numarası hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
4.451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selam arkadaslar sabah saatlerınde 02124440333 numarasından arandım.ama yanıtlamadım..
    bılmedıgım numaralara cevap veremem.
    numarayı gerı aradıgımda garantı bankası cıktı,
    benım garantı bankasıyla ısım olmaz.
    bu numarı google ye yazdım bu numaradan arandıgımız zaman telefon hırsızlıgıyla ılgılı tc kımlık no kredı kart no. vb . seyler ıstenıyor dıye bıseyler yazıyor..
    bende bu numaradan magdur olmak ıstemıyorum.
    benı yonlendırırsenız sevınırım ve numara hk. detaylı bılgısıı olan yazsın.
    ıyı forumlar dılerım

• kredi kartı için arıyorlar arkadaşım, beni de finansbanktan aramışlardı aynı şekilde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AERN

kredi kartı için arıyorlar arkadaşım, beni de finansbanktan aramışlardı aynı şekilde.
    IYIDE BEN HIC BI BANKANIN KREDI KARTINI KULLANMIYORUM KI.
    HEM KREDI KARTI KULLANCAK YASTA DEILIM :))
  • quote:

Orijinalden alıntı: sweety_boy_43

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: sweety_boy_43

zaten vermezlerdi sana kart

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Alıntıları Göster
    18 yaşın dolmaya yakındır yada dolmuştur o yüzden ariyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: mustafa_(87)

quote:

Alıntıları Göster
    VALLA BUNLAR BENDEN BISEYLER ISTIYORDA AMA BOYLE NUMARA ARAYINCA ACMAM INSANI SOYARLAR BUNLAR .
    CUNKU ARASTIRDIMDA HIRSIZLIK YAPILAN BI NUMARAYMIS AMA NUMARAYI ARIYOM GARANTI BANKASI CIKIYOR BU NASIL ISTIR

• quote:

Orijinalden alıntı: White1nk

18 yaşın dolmaya yakındır yada dolmuştur o yüzden ariyorlar

Alıntıları Göster
    Bayan Arıcaksa Arasin Beni Saatlerce Sohbet ederim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    xDSL numarası hakkında
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xR4d

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: xR4d

benide arasın arankazandan kazanırım bari dakika

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Alıntıları Göster
    benide sabahın 9 unda haftada en az 2-3 kere bankalar arıyor kredi kartları kampanyaları hakkında sıkasım geliyor boğazlarını uyandırdıklarında

• quote:

VALLA BUNLAR BENDEN BISEYLER ISTIYORDA AMA BOYLE NUMARA ARAYINCA ACMAM INSANI SOYARLAR BUNLAR .
    CUNKU ARASTIRDIMDA HIRSIZLIK YAPILAN BI NUMARAYMIS AMA NUMARAYI ARIYOM GARANTI BANKASI CIKIYOR BU NASIL ISTIR

Alıntıları Göster
    quote:

Nerden böyle bir kanıya vardın. Link varmı yani o numaradan dolandırıcılık yapılıyor diye hangi sitede yazıyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: :SworD:

benide sabahın 9 unda haftada en az 2-3 kere bankalar arıyor kredi kartları kampanyaları hakkında sıkasım geliyor boğazlarını uyandırdıklarında

Alıntıları Göster
    ben de TEB'den şikayetçiyim, gece gündüz demiyor bazen haftasonu sabahın köründe sms gönderiyor, bulunduğum ilde şubesi bile yokken.
    Ev numaramı da iki de bir Finansbank arıyor ben işteyken, iyi de işin varsa cepten ara, kimse açmaz evden diyorum anlamıyorlar....

• quote:

Orijinalden alıntı: bungee20

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Garanti bankası arıyorsa; bankanızdan kredi kartım var, yakın zamanda ölmek yada sakat kalmak gibi bir planım yok sigorta istemiyorum, iyi günler,

Finansbank arıyorsa; (karşıdakini dinlemeden), istemiyorum,

Denizbank arıyorsa; daha önceden de aramıştınız, arayan kişi bağırıp çağırmıştı (nedense istemiyorum kelimesine tahammülleri yok) bankanızdan hiç bir şey istemiyorum,

deyip, kapatın.

Vay be Tecrübe konuşuyor

• quote:

Orijinalden alıntı: White1nk

quote:

Orjinalden alıntı: bungee20

Garanti bankası arıyorsa; bankanızdan kredi kartım var, yakın zamanda ölmek yada sakat kalmak gibi bir planım yok sigorta istemiyorum, iyi günler,

Finansbank arıyorsa; (karşıdakini dinlemeden), istemiyorum,

Denizbank arıyorsa; daha önceden de aramıştınız, arayan kişi bağırıp çağırmıştı (nedense istemiyorum kelimesine tahammülleri yok) bankanızdan hiç bir şey istemiyorum,

deyip, kapatın.

Vay be Tecrübe konuşuyor

Alıntıları Göster
    garanti ve hscb sülük gibi yapışırlar adama sigorta satıcaz diye geberirler adeta tuttuklarını öpmek için ben ömrümde böle bir bankacılık anlayışı daha görmedim tam bir kepazelik kendimde aynı mesleği yapıyorum resmen utanıyorum bu adamların düştükleri durumları görünce böle bankacılık zihniyeti ile işte bankacılık mesleği tamamen dolandırıcılık gibi görülmeye başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: @sL@N

quote:

Nerden böyle bir kanıya vardın. Link varmı yani o numaradan dolandırıcılık yapılıyor diye hangi sitede yazıyor?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: @sL@N

quote:

google 02124440333 numarasını yaz sayfalarda gezın gorursun ben nekadar dogru bılemem ama durduk yerede benden kımse bılgılerımı ısteyemez .
    egerkı kredı kartı vb. sey alcaksam gıder bankadan alırım guvenlı bır sekılde.
    dılencı gıbı arıyolar kart teklıfı yapıolar.
    görusme yaptıktan sonra ben nerden bıleyım benım bılgılerımı 3. kısılere paylasmayacagını bu yuzden aman dıkkatt...

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: @sL@N

quote:

google 02124440333 numarasını yaz sayfalarda gezın gorursun ben nekadar dogru bılemem ama durduk yerede benden kımse bılgılerımı ısteyemez .
    egerkı kredı kartı vb. sey alcaksam gıder bankadan alırım guvenlı bır sekılde.
    dılencı gıbı arıyolar kart teklıfı yapıolar.
    görusme yaptıktan sonra ben nerden bıleyım benım bılgılerımı 3. kısılere paylasmayacagını bu yuzden aman dıkkatt...

Alıntıları Göster
    garanti money kart çıkartmış galiba... migros ile ortak... migros club kartı olanları arıyolardır muhtemelen...

http://forum.donanimhaber.com/m_31592782/tm.htm

• quote:

Orijinalden alıntı: krkmz1666

quote:

Alıntıları Göster
    farklı bir bakış açısı

bu arada card finans aldım :), ya teknoloji alışverişi çok yaparım :), bilgisayar öğretmeni olunca alışverişim çoğunluğunu teknoloji oluşturur ve ardından kitap ve giyim :), card finansın çok avantajı oluyor onun için aldım :)
    quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

• quote:

Orijinalden alıntı: AERN

farklı bir bakış açısı

bu arada card finans aldım :), ya teknoloji alışverişi çok yaparım :), bilgisayar öğretmeni olunca alışverişim çoğunluğunu teknoloji oluşturur ve ardından kitap ve giyim :), card finansın çok avantajı oluyor onun için aldım :)
    quote:

Orjinalden alıntı: HePsİ1LeŞmE

quote:

Alıntıları Göster
    Bonus Card'ın Türkiye bonusu seviyor kampanyasına katıldıysanız aranmanız normal...

• quote:

Orijinalden alıntı: tuGGy

Bonus Card'ın Türkiye bonusu seviyor kampanyasına katıldıysanız aranmanız normal...

Alıntıları Göster
    Evet 4 hafta soru sordular 5erden 20kntr kazandm
  • quote:

Alıntıları Göster
    :))) ben hiç düşünmemiştim ama benim aran kazan falan yoktu :)
    quote:

• Merhaba Arkadaşlar bende bu tarihte 03/07/2009 saat 17:20 de bu numara tarafından arandım ve bonus kart istermisiniz dediğinde tereddutsuz kabul ettim çünkü axess kartımdaki limit azdı ve bonus sahibi olmak istiyordum bonus kart almak için iyi bir fırsat yakaladığımı düşündüm ve adamın istediği tüm kimlik bilgilerini verdim. işin içinde bir sahtekârlık olacagını hiç göz onunde bulundurmadım, ama içimde bir endise vardı. ve beni arayan numarayı google'de aratmaya karar verdim arama sonucu: yüzlerce olumsuz yorum. bir tanesi bile olumlu yönden yazılmamıştı. okudukça fenalaşıyordum hatta o günün akşamı düşünceden yatamadım düşündükçe fenalık geliyor, yağmur misali harıl harıl ter akıyordu benden, ama olan olmuştu kimlik bilgilerim adamın elindeydi. eeee ne olacagına birtek allah bilebilirdi artık.
    en azından akbanktaki kredi kartımı kurtarayım düşüncesiyle bankamı arayıp hesabımı dondurmalarını istedim hatta bununla kalmayıp kimliğede bloke koydurdum ne işi yarayacaksa :D
    sonrada 0212 444 03 33 nolu tlf aradım ve basvuru kaydım olup olmadıgına bakmak istedim sonuç negatifti :( bana ait kayıt yoktu fakat kaydım alınmışsa dahi hemen gözükmeyebilirmiş dediler ve bu sahtekârlık olayını açtım çağrı merkezindeki gorevli şahıs bu şeyin olmasına imkân yok dedi. az da olsa rahatlamıştım ama iki sonuçtan birini kara kara bekliyordum ya hayatım mahvolacak yada gercekten beni arayan kişi çağrı merkezinden arıyor olumlu ise kartın kendisi olumsuz ise sms ile bilgi gelecekti. bu surec içerisinde çok kotu düşünculer arasında hayatıma devam ettim ve bu gün 31 temmuz 2009 cuma. kurye çalıştıgım iş yerine geldi elinde garantinin bonus kartı vardı. beni sorup zarfı çıkarınca oyle bir rahatladımki anlatamam. gercekten cok cok cok sevindim kartın gelmesine değil adamların kimliğimle dolandırıcılık cinayet gasp vs gibi işler yapılabilir düşüncesi ile uyanıp uyumak beni delirtiyordu. allaha sukurler olsun artık o korkudan kurtuldum. allah kimsenin basına oyle kotu olaylar vermesin.
    beni arayan gercekten dolandırıcı olsaydı ne olacaktı ?

benim gibi bir duruma düşmek istemiyorsanız siz siz olun ne olursa olsun telefondaki babanız bile olsa ona kimlik bilgilerini vermeyin.

saygılar sevgiler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.