Şimdi Ara

0 Opel Astra Sedan J Edition Plus alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
7.506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Kısmetse yeni bir sedan almak istiyorum. Çok yol yapan birisi değilim senede 10.000 km'yi ya görürüm ya görmem. Senede 2 kere şehir dışına çıkıyorum. O yüzden yakıt tüketimi gibi etmenler benim için pek problem değil.

Maksimum 60 bine kadar para vermek istiyorum araca. Kendi araştırmalarım sonucu Astra Sedan epey cazip geldi. Donanım vs. ile de işim yok. Navigasyon falan da almayacağım.

Ancak kartel koruma arka camın çok küçük olmasından dolayı park sensörü gerekli gibi. Açıkçası USB olmaması epey canımı sıktı.

Bu aracı değerlendirecek olsanız sürüş konforu vs. tecrübelerinizi duymak isterim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opel Astra Sedan J Edition Plus Alınır Mı?

Opel Astra Sedan J Edition Plus, 2016 yılında piyasaya sürülen ve sedan kasa tipinde bir otomobildir. 1.6 litrelik dizel veya benzinli motor seçenekleri ile sunulmaktadır.

Motor Özellikleri

Opel Astra Sedan J Edition Plus'ın 1.6 litrelik dizel motoru 136 beygir güç ve 320 Nm tork üretmektedir. Benzinli motor seçeneği ise 115 beygir güç ve 155 Nm tork üretmektedir. Her iki motor seçeneği de 6 ileri manuel veya otomatik şanzıman ile eşleştirilebilir.

Donanım Seviyesi

Edition Plus donanım seviyesi, Opel Astra Sedan J için sunulan en üst düzey donanımdır. Bu donanım seviyesinde çift bölgeli klima kontrolü, elektrikli açılır tavan, deri döşeme, navigasyon sistemi ve geri görüş kamerası gibi özellikler standart olarak sunulmaktadır.

Kullanıcı Yorumları

Opel Astra Sedan J Edition Plus kullanıcı yorumları genel olarak olumludur. Kullanıcılar aracın konforlu sürüşü, geniş iç hacmi ve zengin donanım seviyesini övmektedir. Ancak bazı kullanıcılar aracın yakıt tüketiminin biraz yüksek olduğundan şikayet etmektedir.

Alınır Mı, Alınmaz Mı?

Opel Astra Sedan J Edition Plus, konforlu ve donanımlı bir sedan arayanlar için uygun bir seçenek olabilir. Aracın geniş iç hacmi ve zengin donanım seviyesi dikkat çekicidir. Ancak yakıt tüketiminin biraz yüksek olduğunu göz önünde bulundurmalısın.

Alternatif Seçenekler

Opel Astra Sedan J Edition Plus'a alternatif olarak düşünebileceğin bazı modeller şunlardır:

• Volkswagen Jetta
    • Skoda Octavia
    • Hyundai Elantra
    • Toyota Corolla

Sonuç olarak, Opel Astra Sedan J Edition Plus, konforlu sürüşü ve zengin donanım seviyesi ile dikkat çeken bir sedan modelidir. Ancak yakıt tüketiminin biraz yüksek olduğunu göz önünde bulundurmalısın. Araç hakkında daha detaylı bilgi edinmek için bir test sürüşü alman önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 2011 model benzinli hb 1.4 turbo kullandım 1 sene.Aşirı yakıt tüketimi var aracın söliyim.Kışın 12 lt reyi görüyordum.Ama tam bir güvenlik tam yol tutuş istiyorsan süper...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tayfun_aslan T kullanıcısına yanıt
    Hocam İstanbul da yasiyosun sanırim,ben Samsunda 8 i gecemdim

• Ben aldım pazartesi en geç salı günü aracımı teslim alıcam. o fiyata astra harici hiçbir araç alınmıyor, 6 aydır yeni araç bakıyordum ww,fiat,renault,ford,peugeot,hyundai her bayiye en az 10 kere gittim malesef araç bulamadım bir türlü o fiyatlara. Ford'a gittik eski aracımız ford diye adam 1000 tl liste fiyatı üzerinden indirim yaptı benim aracımı takasa vermek isteyince de ölü fiyat verdi dedim ford kullanıcısıyım değiştirtmeyin bana markayı focusa yapın bişeyler alalım yok indirim yapmıyorlar eyvallah dedik çıktık.
    WW'ye gittik araç satma problemi yok adamların,fiyatı kırmadılar oradanda çıktık.Adamlar premium marka çatır çatır satıyor.
    Renault'a gittik aracımı öldürdüler üstüne takas kampanyasından faydalandırmak istemediler kavga edecektim kan beynime sıçradı aracıma verdikleri fiyatı duyunca allahtan yanımda annem vardı elimden bi kaza çıkmadı.
    Fiat hoştu güzeldi iyi de indirim yaptılar lakin aracı inceleyince ondanda vazgeçtik.
    peugeot'a gittik test sürüşü istedik aracı sipariş üstüne getiriyoruz showroom'da yok diyor. E dedim sizde flan yok mu ordan baksak kullansak ? Adamlar kendileri bile peugeot kullanmıyormuş oradanda koptuk.
    En sonunda hb astra için gittiğim opel'e sedan için 3 ay sonra gitmiş bulundum.Sağolsunlar ilgilendiler anlaştık 20 gün flan oluyor.Anlaştığım gün 500 lira kapora verdim.
    pazartesi günü 30000 tl verdim aracım gelmiş bekliyor üstüne yazdırdık ismimizi dedim bindirmeyin kimseyi göstermeyin kapı bantları duruyodu bantları çıkartılmış görürsem bozuşuruz tabi ki dediler kitlediler aracı koydular anahtarı. Nasipse ayın 17-18 inde kalan miktarı kapatıp aracımı teslim alacağım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

Ben aldım pazartesi en geç salı günü aracımı teslim alıcam. o fiyata astra harici hiçbir araç alınmıyor, 6 aydır yeni araç bakıyordum ww,fiat,renault,ford,peugeot,hyundai her bayiye en az 10 kere gittim malesef araç bulamadım bir türlü o fiyatlara. Ford'a gittik eski aracımız ford diye adam 1000 tl liste fiyatı üzerinden indirim yaptı benim aracımı takasa vermek isteyince de ölü fiyat verdi dedim ford kullanıcısıyım değiştirtmeyin bana markayı focusa yapın bişeyler alalım yok indirim yapmıyorlar eyvallah dedik çıktık.
    WW'ye gittik araç satma problemi yok adamların,fiyatı kırmadılar oradanda çıktık.Adamlar premium marka çatır çatır satıyor.
    Renault'a gittik aracımı öldürdüler üstüne takas kampanyasından faydalandırmak istemediler kavga edecektim kan beynime sıçradı aracıma verdikleri fiyatı duyunca allahtan yanımda annem vardı elimden bi kaza çıkmadı.
    Fiat hoştu güzeldi iyi de indirim yaptılar lakin aracı inceleyince ondanda vazgeçtik.
    peugeot'a gittik test sürüşü istedik aracı sipariş üstüne getiriyoruz showroom'da yok diyor. E dedim sizde flan yok mu ordan baksak kullansak ? Adamlar kendileri bile peugeot kullanmıyormuş oradanda koptuk.
    En sonunda hb astra için gittiğim opel'e sedan için 3 ay sonra gitmiş bulundum.Sağolsunlar ilgilendiler anlaştık 20 gün flan oluyor.Anlaştığım gün 500 lira kapora verdim.
    pazartesi günü 30000 tl verdim aracım gelmiş bekliyor üstüne yazdırdık ismimizi dedim bindirmeyin kimseyi göstermeyin kapı bantları duruyodu bantları çıkartılmış görürsem bozuşuruz tabi ki dediler kitlediler aracı koydular anahtarı. Nasipse ayın 17-18 inde kalan miktarı kapatıp aracımı teslim alacağım.

Hocam ne kadar fiyat aldınız acaba paylaşabilemniz mümkün mü? Ayrıca yanında kartel muhafaza gibi hediyeler verdiler mi?

• Bu bayii iyiymiş.
    https://eksisozluk.com/gurses-opel-rezaleti--5205726?a=popular

• Yılmaz kullanıcısına yanıt
    57.000 tl'ye aracımı aldım. Kartel koruma+boya koruma+park sensörü ayrıca bakımlarda indirim aldım.
    Yani ben herşeyden önce burada ki bayinin müşteriye ilgisinden memnun kaldım,adamlara can çekiştirdim tık demediler o yüzden tercihim opel'den öte bayiden dolayı oldu.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • yetkili servisinin ve opel türkiye merkezinin mevzusundan sonra tabiki opel falan alınmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Subsie

57.000 tl'ye aracımı aldım. Kartel koruma+boya koruma+park sensörü ayrıca bakımlarda indirim aldım.
    Yani ben herşeyden önce burada ki bayinin müşteriye ilgisinden memnun kaldım,adamlara can çekiştirdim tık demediler o yüzden tercihim opel'den öte bayiden dolayı oldu.

Hocam hayırlı uğurlu olsun güle güle bunun inşallah...

• quote:

Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia

Hocam İstanbul da yasiyosun sanırim,ben Samsunda 8 i gecemdim

Hocam o zamanlar malatyada yaşıyordum. Kışın çok soğuklarda şehir içi ortalamam 11.5_11.8 litre idi.Arabam o zaman 29000 km de servis bakımlı ve emme manifoldu değiştirmiş tim.O kadar düzgün bir arabaydı ama çok tüketim negatif yanı...

• Sunu suraya birakayim

https://forum.donanimhaber.com/m_121024689//tm.htm#121024689

• artık alınmaz...
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Geçen haftada bir arkadaş Opel Astrasını değiştirmişti yalnız, kötü var iyi var.
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Elbette. Yalniz opelin bu konudaki tutumu onemli. Bu tip durumlarda kullanıcısının yaninda olmazsa o marka alinmaz derim. Çünkü yarin oburgun benzer durum bizim de basimiza gelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: KaSaTuRa.

yetkili servisinin ve opel türkiye merkezinin mevzusundan sonra tabiki opel falan alınmaz

Bu kadar sürünen bir konu varken opelden uzak durmakta fayda var.
  • Pi kullanıcısına yanıt
    Burada Opel firmasının kurumsal yapısından ziyade resmen bayinin, çalışanın ve sigorta eksperinin kişisel işgüzarlığı var, bu durum diğer üretici firmaların servislerinde de yaşanabilir, ve illaki yaşanıyordur da, servisin içinde arabanın kapısını göçerten elemanlar mevcut vs. vs., burada Opele bir tek sövülüp sayılmadığı kaldığı gibi olayda emeği geçen ekspertiz ve alkollü vatandaş hiçbirşey yapmamış gibi bir durum çıkmış. İnşallah ortadaki mağduriyet giderilir, nerden tutsan elinde kalır. Burada Opele düşen çatısı altındaki bu rezilliği bir an önce gidermesidir, zaten olay hukuki kanallara intikal ederse bayinin hiç şansı yok.
  • parker48 kullanıcısına yanıt
    Zaten opele intikal etmeden hallolmasi gerekirdi bu mevzunun. Deger mi uc bes kurus icin milletin güvenini kaybetmeye? Opele dusen sudur. Durumu inceledikten sonra bayinin ipini cekecek. Gerekiyorsa kullanıcının magduriyetini hic vakit kaybetmeden giderecek. Bu sekilde yapilsa binlerce liralik reklamdan daha iyi reklam olurdu.. Sonucunu hep birlikte göreceğiz artik. Diger firmalarda da olabilirdi. O zaman da onlara soverdik. Marka, ulke fark etmez. Suclu sucludur

• Umarim test etmissinizdir.hani insanin performans beklentisi olmaz ucsun kacsin istemez ama sollamada salavat cekmek de olmaz.2004 model astra 1.6da motor 101 beygirdi cok iyiydi.saglam hizlaniyordu.2012 model astra hb aldim 115 beygir (sizin sedanla ayni motor) 2004 astra kadar iyi degildi ama iş goruyordu.astra j sedanla biraz turladim.araba sac baş yolduran cinsten.gitmiyor anca bağırıyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.