Şimdi Ara

0 numara terrier hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
28.808
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • beyler 0 numara terrier besleyesim var ama şöyle bir sıkıntım var.

Şimdi ben kirada kalıyorum. evde led tv var ama masa üzerinde duvara sabitli değil. bu 0 numara terrier cinsi köpeğin televizyonu bir şekilde devirme ihtimali var mı

• Hocam köpek alırken düşünülecek en son şeyi düşünmüssün Devirmez merak etme.Onlardan önce tuvalet eğitimi vs. verip veremeyeceğini düşün derim.Birde terrier yerine başka ırklara yönelsen iyi olur derim.Örneğin:pug,fransız bulldog bunlar ev için en ideal köpekler bana kalırsa
  • quote:

Orijinalden alıntı: edriyınnn

Hocam köpek alırken düşünülecek en son şeyi düşünmüssün Devirmez merak etme.Onlardan önce tuvalet eğitimi vs. verip veremeyeceğini düşün derim.Birde terrier yerine başka ırklara yönelsen iyi olur derim.Örneğin:pug,fransız bulldog bunlar ev için en ideal köpekler bana kalırsa

Ev 1+1 . Terrierden baska kopek rahat edemez

Not: imla icin kusura bakmayin :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: World So Cold

quote:

Hocam köpek alırken düşünülecek en son şeyi düşünmüssün Devirmez merak etme.Onlardan önce tuvalet eğitimi vs. verip veremeyeceğini düşün derim.Birde terrier yerine başka ırklara yönelsen iyi olur derim.Örneğin:pug,fransız bulldog bunlar ev için en ideal köpekler bana kalırsa

Hocam tam tersine terrier fazlasıyla sorun çıkarır.Terrierler hiperaktif olurlar genellikle ve havlama problemi fazlasıyla vardır onlarda.Fransız bulldog,pug,king chales spaniel,şivava bu ırklardan seçim yapmalısın bana kalırsa

• quote:

quote:

quote:

Hocam tam tersine terrier fazlasıyla sorun çıkarır.Terrierler hiperaktif olurlar genellikle ve havlama problemi fazlasıyla vardır onlarda.Fransız bulldog,pug,king chales spaniel,şivava bu ırklardan seçim yapmalısın bana kalırsa

Hocam haklısın belki ama bana evdeki eşyaları dağıtmayacak bir köpek lazım. Şimdi akşam rahat 8-9 saat ayaktayım. Sabahta cuma günleri dışında sabahtan kalkarım sürekli gezdirmek için. Onun dışında evde olmadığım 7-8 saat içinde bana sorun çıkartmasın istiyorum. Geldiğimde evdeki televizyon yere devrilmesin mesela Öğrenciyim sonuçta bir daha para veremem

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

quote:

quote:

Hocam haklısın belki ama bana evdeki eşyaları dağıtmayacak bir köpek lazım. Şimdi akşam rahat 8-9 saat ayaktayım. Sabahta cuma günleri dışında sabahtan kalkarım sürekli gezdirmek için. Onun dışında evde olmadığım 7-8 saat içinde bana sorun çıkartmasın istiyorum. Geldiğimde evdeki televizyon yere devrilmesin mesela Öğrenciyim sonuçta bir daha para veremem

Alıntıları Göster
    terrier besleme adamın dedigi gibi hocam bulldog besle ingiliz fransız farkedmez. hocam sn dedigimize yap terrier kücüktür ama davranısları büyüktür. cok sorun cıkartır

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anladığım kadarıyla küçük ırk köpek istiyorsun.Saydığım ırklar tam sana göre.Hem küçük boyuttalar,havlama sorunları yok gibi,sen oyun oynayalım demediğin sürece sakindirler,agresif değiller.Bu açıdan sana en uygun olanları bunlar.Şivava nın zaten boyu yetmez televizyona maksimum 3 kg. oluyorlar.Yemek masrafları azdır.Bu ırkları sana tavsiye ederim terrier pek uygun değiller apartmana

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Jbl stage 1 ve 2 hakkında yorum
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Anladığım kadarıyla küçük ırk köpek istiyorsun.Saydığım ırklar tam sana göre.Hem küçük boyuttalar,havlama sorunları yok gibi,sen oyun oynayalım demediğin sürece sakindirler,agresif değiller.Bu açıdan sana en uygun olanları bunlar.Şivava nın zaten boyu yetmez televizyona maksimum 3 kg. oluyorlar.Yemek masrafları azdır.Bu ırkları sana tavsiye ederim terrier pek uygun değiller apartmana

Şu sevimli şey uygun değil mi yani Şivava kadar bile yoktu zaten geçen gördüğümde

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Bi ön yargıdır tutturmuş gidiyor terrier kötü sorun yapar havlar.Yok ya ! Havlatıyorsanız eğitememişsinizdir arkadaş.Evde bakılmaz mış nerede bakacaksın terriere ? bahçede mi ? Ya çalarlar ya da hastalanır ölür.

Terrier oyuncudur.Bir okadar da koruyucudur.Bakma sen ufak olduğuna pittbull rottweiler gibi ırklar terrierden üretilir.Bunun sebebi terrier ısırırken nefes alabilen sayılı ırklardandır.1.5 yaşında rottweiler ve 4 yaşında terrierim var numarası yok kırma barınaktan aldım.Genelde oyuncak kavgası ederler ve her seferinde oyuncak terrierde kalır.

Alacağın ırk fazla önemli değil sorun çıkartma aşamasında.Önemli olan eğitim.Irk seçimi ise beklentilerde önem kazanıyor..Eğlence istiyorsan terrier derim başka da bişey demem.

Hatta ek olarak bu da bizim tokmak.

Depreşirken resimleri de vardı ama şimdi uğraşamıcam :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CyberSurfer -- 29 Ekim 2012; 17:00:27 >

• quote:

Orijinalden alıntı: CyberSurfer

Bi ön yargıdır tutturmuş gidiyor terrier kötü sorun yapar havlar.Yok ya ! Havlatıyorsanız eğitememişsinizdir arkadaş.Evde bakılmaz mış nerede bakacaksın terriere ? bahçede mi ? Ya çalarlar ya da hastalanır ölür.

Terrier oyuncudur.Bir okadar da koruyucudur.Bakma sen ufak olduğuna pittbull rottweiler gibi ırklar terrierden üretilir.Bunun sebebi terrier ısırırken nefes alabilen sayılı ırklardandır.1.5 yaşında rottweiler ve 4 yaşında terrierim var numarası yok kırma barınaktan aldım.Genelde oyuncak kavgası ederler ve her seferinde oyuncak terrierde kalır.

Alacağın ırk fazla önemli değil sorun çıkartma aşamasında.Önemli olan eğitim.Irk seçimi ise beklentilerde önem kazanıyor..Eğlence istiyorsan terrier derim başka da bişey demem.

Hatta ek olarak bu da bizim tokmak.

Depreşirken resimleri de vardı ama şimdi uğraşamıcam :)

Farkındaysan arkadaşın ilk köpeği olucak.Ve terrierler zor eğitilen ırklardır.Zaten terrierler genel üretiliş amacı bekçilik,fare ve böcek avcılığıdır.Pitbull,bul terrier ırkları harici hemen hemen hiçbir terrier koruyuculuk özelliği göstermez.Pitbullun soyu bulldog ve terrierlere dayanıyor dogru ama rotweiller ne mantık anlayamadım.Rotweiller mastiff ırkına dayanır.Zaten normalde terrierlerde numara diye birşey yok o her zamanki gibi bizim insanımızın uydurduğu terimlerden birisi.Boyutunu belirtmek için kullanıyorlar.Ancak yanlış bir terim.Farklı iki terrierin çiftleşmesinden ne boyutlu bir terrierin çıkacağı asla bilinemez.Oyuncağın terrierde kalmasının nedeni inatçı olması.Bunu sanada yapar örneğin koltugun yastıgını kemirir sen almak isteyince hemen agresifleşir.
    Sadece son dediğin söze katılıyorum köpek sahibinin aynasıdır,köpek hamur gibidir ne şekil verirsen o şekle girer.Ancak arkadaşın imkanları kısıtlı 1+1 evde terrier hiç hoş değil bana kalırsa onun yerine pug tarzı hafif miskin tipleri beslemesi hem onun hemde hayvanın yararına olur.
    Terrierin fotografdan anladığım kadarıyla ya maltese yada norwich-norfolk terrier.Uzun ömürler dilerim

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 19 Kasım 2012; 0:09:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sistemin Kurbanlarıyız

.
    Arkadaşlar
    sıfır numara köpek, tea cup köpek diyenler lütfen
    teacup

linki pişman olmadan önce okusunlar.
  • quote:

Besleyesim geldi alayım bir tane demekle olmuyor bu işler.. Yavru köpek bakımını, zorlukları ve nelere engel olacağını araştırdınız mı? Daha yavru köpeğin kemirme ihtiyacını bilmeyen insanlar gidip köpek alıyor sonra da bu ısırıyor diyorlar. Terrierlerin yalnız kalamama, çok havlama gibi huyları olduğunu biliyor musunuz? Bir köpek tek başına 7-8 saat evde yalnız kalamaz. Başka bir zaman düşünün..

Besleyesim geldi yazmadim oraya. Besleyesim var dedim. Yani beslemek istiyorum. Ayrica bilgim olsa kalkip buraya baslik acmam bilgi almak icin. Biseyler ogrenmek istiyorum ki bu kopek hakkinda baslik acmisim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Sanki Bana Pele

quote:

Besleyesim geldi alayım bir tane demekle olmuyor bu işler.. Yavru köpek bakımını, zorlukları ve nelere engel olacağını araştırdınız mı? Daha yavru köpeğin kemirme ihtiyacını bilmeyen insanlar gidip köpek alıyor sonra da bu ısırıyor diyorlar. Terrierlerin yalnız kalamama, çok havlama gibi huyları olduğunu biliyor musunuz? Bir köpek tek başına 7-8 saat evde yalnız kalamaz. Başka bir zaman düşünün..

Besleyesim geldi yazmadim oraya. Besleyesim var dedim. Yani beslemek istiyorum. Ayrica bilgim olsa kalkip buraya baslik acmam bilgi almak icin. Biseyler ogrenmek istiyorum ki bu kopek hakkinda baslik acmisim.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sistemin Kurbanlarıyız -- 18 Kasım 2012; 23:58:19 >

• quote:

.

Alıntıları Göster
    Terrier kelimesi köpekte huyları tanımlamayacak kadar geniş bir kavramdır. Eğer biri "terrierler .... yapar" diyorsa bu hatalı olabilir çünkü Terrier "toprağa yakın" anlamına gelen, ırksal bir akrabalığı olmasa da toprağa yakın köpek cinslerine verilmiş bir addır. Ortak özellikleri nisbeten toprağa yakın olmaları ve kemirgen avında kullanılmaya yatkınlıklarıdır.

Kısacası "kısa boylu adamlar çayı daha çok şekerle içer" ne kadar tutarlı ise terrierler çok havlar da o kadar tutarlıdır -aynı boyutta kıyaslamak koşuyla-.
    Örn: Jack Russell Terrier ve Bull terrieri kıyaslayın.
    Detaylı bilgi :http://www.akc.org/breeds/terrier_group.cfm

Yukarıdaki nedenle terrier yerine Malta teriyeri gibi cinsi tanımlayıcı sıfatlar kullanılmalıdır.

0 numara -sıfır numara-, teacup gibi tanımlar köpekleri ticaret olarak görüp en pahalı nasıl satarım fikrinin ürünüdür. Sakına bu köpekleri almayın, veterinerden çıkamazsınız ve çok üzülürsünüz. Hiç bir ırkı standart büyüklükleri, rengi dışında almayınız.

Benim 30+ yıllık köpek besliyen biri olarak önerim hayvanınızı barınaklardan alın. Belki "cins" olmazlar ama cins köpekler kadar akıllı ve sevgi doludurlar hem de büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Ben son köpeğimi böyle aldım ve çok mutluyum.
    Köpek arıyanlar için Sahibinden.com ve Mihav.com incelemeye değer bir sitedir.

• quote:

Orijinalden alıntı: demirer1

Terrier kelimesi köpekte huyları tanımlamayacak kadar geniş bir kavramdır. Eğer biri "terrierler .... yapar" diyorsa bu hatalı olabilir çünkü Terrier "toprağa yakın" anlamına gelen, ırksal bir akrabalığı olmasa da toprağa yakın köpek cinslerine verilmiş bir addır. Ortak özellikleri nisbeten toprağa yakın olmaları ve kemirgen avında kullanılmaya yatkınlıklarıdır.

Kısacası "kısa boylu adamlar çayı daha çok şekerle içer" ne kadar tutarlı ise terrierler çok havlar da o kadar tutarlıdır -aynı boyutta kıyaslamak koşuyla-.
    Örn: Jack Russell Terrier ve Bull terrieri kıyaslayın.
    Detaylı bilgi :http://www.akc.org/breeds/terrier_group.cfm

Yukarıdaki nedenle terrier yerine Malta teriyeri gibi cinsi tanımlayıcı sıfatlar kullanılmalıdır.

0 numara -sıfır numara-, teacup gibi tanımlar köpekleri ticaret olarak görüp en pahalı nasıl satarım fikrinin ürünüdür. Sakına bu köpekleri almayın, veterinerden çıkamazsınız ve çok üzülürsünüz. Hiç bir ırkı standart büyüklükleri, rengi dışında almayınız.

Benim 30+ yıllık köpek besliyen biri olarak önerim hayvanınızı barınaklardan alın. Belki "cins" olmazlar ama cins köpekler kadar akıllı ve sevgi doludurlar hem de büyük bir iyilik yapmış olursunuz. Ben son köpeğimi böyle aldım ve çok mutluyum.
    Köpek arıyanlar için Sahibinden.com ve Mihav.com incelemeye değer bir sitedir.

Yorumunuz icin tesekkur ederim. Bende barinaklardan almak istiyorum zaten. Hayvanlarin ticari varlik olarak kullanmasini bende sevmiyorum. Ayrica su anlik bir sureligine erteledim. Neden olarak ise hem derslerim agirlasiyor hemde evde 6 7 saat yalniz kalmasina gonlum el vermez acikcasi.

• disi fransiz russell terrierim var ev villa tipi olmasina ragmen 13 saat oyun oynayp disari cikip 20. saatinde daha yorulmamisti
    bir veteriner olarak pug,fransiz bulldog.pekinez gibi kopekler oneririm

• quote:

Orijinalden alıntı: Music ô

disi fransiz russell terrierim var ev villa tipi olmasina ragmen 13 saat oyun oynayp disari cikip 20. saatinde daha yorulmamisti

herkes fransız önermiş bilmedigim için sormak istiyorum fransız bulldog la ingiliz bulldog arasında karakter farkı varmı ben şahsen ingiliz bulldog u daha çok begeniyorum şeklen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kadir_trabzon -- 6 Eylül 2013; 19:05:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kadir_trabzon

quote:

Orijinalden alıntı: Music ô

disi fransiz russell terrierim var ev villa tipi olmasina ragmen 13 saat oyun oynayp disari cikip 20. saatinde daha yorulmamisti

herkes fransız önermiş bilmedigim için sormak istiyorum fransız bulldog la ingiliz bulldog arasında karakter farkı varmı ben şahsen ingiliz bulldog u daha çok begeniyorum şeklen.

Alıntıları Göster
    valla bana kalırsa jack russell al derim süper köpekler ufacık tefecik ama çok hareketli eğer günlük enerjisini boşaltamazsa hırçın oluyorlar diye biliyorum bi araştır derim.

bir çok forum ve videoları var.

http://www.uzmantv.com/kimler-jack-russell-terrier-irki-kopek-almayi-tercih-etmeli

https://www.facebook.com/groups/JRTurkey/

bu gibi bilgi çok etrafta

ingiiliz ve fransz bulldog arasnda karakter farkı var mı bilmem ama fransız daha hareketli ingiliz daha hantal ağır kanlı yani.

pug da ideal bir cins hem bulldog gibi hem ufak.

Bende istiyorum ilk tercihim jack russel ikinci ingiliz buldog son olarakda pug var.

Ama bu aralar yoğun çalıştığım için vakit ayıramam o yüzden daha müsayit bir döneme girince insh jack almak isterim.

• quote:

Orijinalden alıntı: carpenter

valla bana kalırsa jack russell al derim süper köpekler ufacık tefecik ama çok hareketli eğer günlük enerjisini boşaltamazsa hırçın oluyorlar diye biliyorum bi araştır derim.

bir çok forum ve videoları var.

http://www.uzmantv.com/kimler-jack-russell-terrier-irki-kopek-almayi-tercih-etmeli

https://www.facebook.com/groups/JRTurkey/

bu gibi bilgi çok etrafta

ingiiliz ve fransz bulldog arasnda karakter farkı var mı bilmem ama fransız daha hareketli ingiliz daha hantal ağır kanlı yani.

pug da ideal bir cins hem bulldog gibi hem ufak.

Bende istiyorum ilk tercihim jack russel ikinci ingiliz buldog son olarakda pug var.

Ama bu aralar yoğun çalıştığım için vakit ayıramam o yüzden daha müsayit bir döneme girince insh jack almak isterim.

Alıntıları Göster
    benim bir sorunum var bizdeki terrier köpek 69 yaşında ve nasıl davranacağımı bilmiyorum kısmi felçliyim ve 6 yıllık evliyim köpek eşimin annesi bakıyordu artık bizde ve ben ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilmiyorum öğrenmek istediğim ne kadar yaşarlar ömürleri ne kadar

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.