< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilexsamet -- 11 Ekim 2020; 16:20:49 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
tam bir fiyat performans canavarı |
|
Hocam merhaba mesajı yazalı baya olmuş fakat müsadenizle sorularım var. 1.Araç uzun yolda rampalarda klima açıkken ve hız sabitleyici açıkken(örneğin 120 km hız) hız düşüşüne uğrayıp vitesin düşürülmesine ihtiyaç duyuyor mu? 2.Uzun yolda 120 km hızda 5 vites olması sebebiyle yüksek devirden dolayı motor sesi rahatsız ediyor mu? Sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim, şu an 1.6 mjet linea kullanıyorum ve bu araca geçmek istiyorum. Lineanın bu motorla 0-100 verisi 11 saniye, clionun ise 12 küsürlerde görünüyor. Performans olarak lineadan sonra çok üzmez diye düşünüyorum. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilexsamet -- 11 Ağustos 2021; 20:17:48 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
120 ile 3000 devir çeviriyor. Rampaya 120 ile girerseniz hız düşürmeden çıkarsınız. 110 ile falan girince devir daha az oluyor çekiş düşüyor hız azalıyor 4. Vites istiyor. Ses meselesini bilemiyorum sizi rahatsız eder mi. 120 ile giderken rüzgar sesi falan da oluyor. Motor sesi çok rahatsız etmiyor beni o gürültüde. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilexsamet -- 11 Ağustos 2021; 23:0:26 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Merhaba. 1) Çok spesifik bir soru inanın ki emin değilim. Aracı satalı 1 yıldan fazla oldu. Hafif hafif hız kaybeder diye düşünüyorum. Tüketim de inanılmaz değerlere çıkacaktır bu şekilde. 2)Hayır, motor sesi kesinlikle rahatsız etmez. 5.vites 120'de 3000 devir çeviriyor ama, motor sesi anlamında 4000-4500 devirde dahi (140-150 km/s) hiç rahatsız etmiyordu. Rahatsız edici olan rüzgar sesi. |
|
2019 yılından sonra üretilen clio araçlarda suyun eksilmesine sebep olan conta revize edilmiş hocam umarım eksiltmez ama siz yinede haftada bir kaputu açın < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam mesajınız için çok teşekkür ederim, motoru forumlarda baya övüyorlar ama anlaşılan çokta yeterli değil bu kasaya. Klima konusundaki sistemi kurduklarına göre demekki firmada bunun farkında. 1.6 mjet torku 290, bu haliyle rampalarda 6. viteste rahat ilerliyor hatta gaza yüklenince gitmem demiyor ama modelli ve km si düşük bir arabaya geçmek istiyorum ve cliolar hoşuma gidiyor. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Rüzgar sesinden kastınız şu kronik kelebek camların ordan gelen ses mi hocam? Bir diğer sorumda yukarıda hocamız aracın rampada klima kapattığını söylemiş, siz deneyimlediniz mi bunu? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Rüzgar sesinden kastınız kronik diye tabir edilen kelebek camlarından gelen ses miydi hocam? Diğer sorumda yukarıda hocamız araç ramoada klima kapatıyor demiş, siz bunu deneyimlediniz mi? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Valla nereden geliyor rüzgar sesi bilmiyorum. Ama bazen cam hafiften açık mı kaldı ya diyip kapalı camı kapatmaya çalışıyorum Klima kapatma durumu dikkatimi çekmedi. Marmaristeki dik yokuşları çıktıktan sonra aaa klima açık çıkmışım demiştim. Girmeden kapatmayı düşünüyordum unutmuşum. Ama sıcak da basmadı. En kısıkta çalıştırıyorum klimayı ama kapanırsa aniden sıcak basıyor. Bence kapanmadı. Belki biraz az çalışmıştır bilemedim. O konuda fikrim yok maalesef. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
O kadar mı diyorsunuz hocam, var mı tecrübeniz sizin bu araca dair? < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HanDar05 -- 16 Ağustos 2021; 0:33:37 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|