Şimdi Ara

Border War Hakkında Herşey!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
92
Cevap
2
Favori
25.290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Border War, hergün 1.serverlarda düzenlenen eğlenceli bir etkinliktir. Günde 2 defa düzenlenen bu etkinliğin Türkiye saatleri 17.10 ve 02.10'dur.
    Border War; 46-59 ve 60-70 level olmak üzere 2 şekildedir. (İkisinin saatleri ve haritaları aynıdır.)
    Artık 35-45 level oyuncular için yok, 46-59 level ve 60-70 levelli oyuncular için var. :)

Border War'ın Kuralları;

1-) Border War 30 dakikadır.
    2-) Border War 8'e 8 toplam 16 kişiliktir.
    3-) Border War'da "Cure" basılmaz.
    4-) Öldüğünüzde 5 N.P (Bu kural 60-70 Border'ı için farklıdır, 60-70 Border'ında öldüğünüzde 16 N.P gider.) ve paranızın yarısını kaybedersiniz.
    5-) Border War'da Monumentler kesilmezse 30 dakika içerisindeki skora bakılır.. (Artık karşı ırkın Monument'i bugda.)

Border War'ın Amaçları

Border War'da amaç başta ortadaki Center Monument'i kesip, ardındanda Karşı Irkın Monument'ini kesmektir. (Karşın ırkın Monument'i artık bugda.)

Border War'da Sonuç

Border War'ı kazanan takım Red Treasure Chest (Kırmızı Kutu), N.P (60-70 Border'ında N.P vermez) ve EXP kazanır, artık ayrıyetten %20 EXP SC veriyor.

Nasıl Girilir?

Başta yukarıdan bu yazının geçmesi beklenir;

Yazı geçtikten sonra [Karus Dispatcher] Potuman. Ardındanda "Yes, count me in!"e tıklanır. (Moradon'da 35-45 level için bu anlatılan.) Artık 35-45 level için Border olmadığından bu bölümü dikkate almanıza gerek yok.

60-70 Level arası oyuncular burdaki adama tıklarlar. 46-59 Level arası oyuncularda buraya tıklıyor. (Kalluga)

Ardındanda "Participate" tıklanır.

Ve yukarıdan geri sayım başlar. (Geri sayım bittiğinde 8'erlik partyler kurulursa girersiniz, olmazsa giremesezsiniz. Örneğin; 16-16 olursa 2 party olur. 13-9 olursa tek party kurulur. Fakat 6-8 olursa 1 party bile olmaz.)

Ayrı bir giriş yöntemide "Seed" yoluyla, ilk yazı geçtikten 5 dakika sonra "Seed" sağ alttan uyarı verir, onu kabul ederseniz 5 dakika sonra Border War'a girebilirsiniz. (Ancak yerinden girmek her zaman daha avantajlıdır.)

İçerinin bir resmi (İlk doğuş yeri);

Kısaca 35-45 Level Border War; (Malesef artık 35-45 level arası Border yok. Onun yerine 46-59 level oyuncular için Border konulmuştur. 46-59 level arası oyuncular, 60-70 levelli oyuncuların girdiği yerden, yani; Kalluga'dan giriş yapabilir.)

1-) 17.10 ve 02.10'da başlar.
    2-) 8'e 8 toplam 16 kişiliktir.
    3-) Border War'da öldürülen her adam için 7.999 EXP, 3 N.P ve öldürülen kişinin parasının %50'si alınır.
    4-) Ölürseniz 3 N.p ve paranızın yarısını kaybedersiniz.
    5-) Kazanan takım 1.299.343 EXP, 100 N.P ve kırmızı kutu alır.
    6-) Kaybeden takım sadece 100.000 EXP alır.
    7-) Karuslar; [Karus Dispatcher] Potuman (Moradon'da), Humanlarda; [El Morad Dispatcher] Laidis (Moradon'da) aracılığı ile Border War'a girebilirler.
    8-) 35-45 level Border War'ında; "Charım çok sağlam olsun diye fazla Stat vermeyin (STR, DEX, MP) eğer Statlar 182'yi geçerse içeri almaz yani 182 de bırakın Stat Point'i". (@bY_MaSSeY)
    9-) N.P 0 olursa giremezsiniz!

Kısaca 46-59 Level Border War;

2-)
    8'e 8 toplam 16 kişiliktir.
    3-) Border War'da öldürülen her adam için 7 N.P ve öldürülen kişinin parasının %50'si alınır.
    4-) Ölürseniz 5 N.p ve paranızın yarısını kaybedersiniz.
    5-) Kazanan takım 2.000.000 EXP, kırmızı kutu ve %20 EXP SC alır.
    6-) Kaybeden takım sadece 1.000.000 EXP alır.
    7-) Karuslar; [High-Ranking Official] Toolnaga (Kalluga'da), Humanlarda; [High-Ranking Official] Pellian (....) aracılığı ile Border War'a girebilirler.
    8-) N.P 0 olursa giremezsiniz!

Kısaca 60-70 Level Border War;

2-)
    8'e 8 toplam 16 kişiliktir.
    3-) Border War'da öldürülen her adam için 2 N.P ve öldürülen kişinin parasının %50'si alınır. (Premium'lulara 8 N.P geliyor.)
    4-) Ölürseniz 16 N.p ve paranızın yarısını kaybedersiniz.
    5-) Kazanan takım 10.000.000 EXP, kırmızı kutu ve %20 EXP SC alır. (EXP miktarı 60 level içindir, sonraki her level için % 0,5 düşer. Npc'de yazan bu ancak her levelde 7.700.000 exp geliyor.)
    6-) Kaybeden takım sadece 5.000.000 EXP alır. (EXP miktarı 60 level içindir, sonraki her level için % 0,5 düşer. Npc'de yazan bu ancak her levelde 3.000.000 küsür geliyor)
    7-) Karuslar; [High-Ranking Official] Toolnaga (Kalluga'da), Humanlarda; [High-Ranking Official] Pellian (....) aracılığı ile Border War'a girebilirler.
    8-) N.P 0 olursa giremezsiniz!

Border War'ın ödülü;

Border War Videosu;

NOT: Noktalı yerleri bilmiyorum, doldurursanız yazarım. Eklemek istediğiniz biryer varsa yazın eklim.
    Sonuçlar Gold Premium'lu karaktere göre yapılmıştır, EXP miktarı diğer karakterlerde değişebilir. Ayrıca resimler Karuslar içindir.
    (Noktalı yerlerin bir kısmını doldurduğu için Hero_king'e teşekkür ederim.)

Umarım daha "Border War" hakkında konu açılmaz..

Yeni düzenleme; 29 Ocak 2009 tarihinde yapılmıştır.
    46-59 Level Border War'ını kontrol edin yanlış var mı diye. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alp -- 29 Ocak 2009; 11:37:50 >

• Emege Saygı up
    bu arada artık olunce 50np gıdıo oldurunce 2np gelıo
    ayrıca kazanılan exp hakkında bılgı wermemıssın kazanan tarafa 7m exp+kırmısı kutu
    kaybeden tarafa 3,5m exp

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pr0Life -- 26 Kasım 2007; 21:49:54 >

Fan Club
  • Güzel paylaşım. Herkesin işine yarar.

Ama şu noktayı anlamadım. Girmeden önce kapıda partyni kuruyorsun sonra 1'iniz girince hepiniz mi giriyorsunuz? 8'e 8 kapışıyorsunuz. Peki sizden başka party kurmuş olanlar kendi border haritalarında 8'e 8 mi kapışıyorlar?
    Eru vardı, Tek Olan; Ilúvatar derlerdi adına Arda'da. Ve o önce Ainur'u yaptı, Kutsal Olanları, bunlar zihninin evlatları idiler, ve sair hiçbir şey yaratılmadan evvel onunla birlikteydiler. Ve konuştu onlarla, ezgiler sundu; ve onlar önünde şarkılar söylediler, ve o memnun oldu. Lakin uzunca bir müddet her biri bir başına söyledi şarkısını, ya da birkaçı birlikte belki, kulak verip dinlerken diğerleri; her biri sadece Ilúvatar'ın zihninin geldikleri parçasına vakıf oldular, ve kardeşlerini anlarken olgunlaştılar, lakin yavaşça. Her halükarda, dinledikçe derinleşti kavilleri ve yükseldiler uyum ve ahenkte.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Güzel paylaşım. Herkesin işine yarar.

Ama şu noktayı anlamadım. Girmeden önce kapıda partyni kuruyorsun sonra 1'iniz girince hepiniz mi giriyorsunuz? 8'e 8 kapışıyorsunuz. Peki sizden başka party kurmuş olanlar kendi border haritalarında 8'e 8 mi kapışıyorlar?

prt kurmana gerek yok
    ama su aralar bı yontem bulmuslar dısardakı prt ıcerde bozulmuomus
    Daha Fazla Göster
  • Güzel olmuş saol.
    iş =rogue
  • Ben daha once hic girmedim bu dalavereye.Cure basılmaması kotu bir$ey :S Priestler de mi bize cure atamıyor?
    (MaNeS Ardreammın ShoWcuSu)
    <<<<BiLeNLeR BiLiR>>>>
  • bu konu sss yapılsın yada sabitlensin pls

Bizi en çok bizden olanlar vurdu...
    Ne oldum dememeli. nooluyo ulan demeli.
    Yuri Gagarin uzaya giden ilk insan değil. Canlı dönen ilk insandır.
  • saol güzel olmus
    Don't make me cry
    Sometimes love is not enough
    and the road gets tough

I don't know why
  • cok soal bnde bunun hakkinda bilgi ariyodum ama en cok merak ettigin sey 60-70 da kac exp geliyo kazaninca
  • quote:

Orjinalden alıntı: Hero_king

emege saygı
    da bıse fark ettım bu karuslarda karıya tıklayınca exp atındada kırmısı kutu gosterıo
    ama humanlarda sadece exp yazıo anlamıs deılım
    bu arada artık olunce 50np gıdıo oldurunce 2np gelıo
    ayrıca kazanılan exp hakkında bılgı wermemıssın kazanan tarafa 7m exp+kırmısı kutu
    kaybeden tarafa 3,5m exp

Noktaları yerleri doldurduğun için teşekkür ederim.Ancak o giden 50 np ve gelen 2 np'den eminmisin ? Çünkü ilk girdiğimde 50 np gitseydi,rahat 10 kez ölmüştüm girdiğimdede 100 np mi ne vardı ztn bende,garanti dışarı atardı + daha dün 35-45 Border Warında 3 Np geliyordu.(Gold Preli karakterde)Sen 60-70 Bw'ı hakkındamı söyledin Np'yi ?

Bütün teşekkür eden arkadaşlara rica ederim

• quote:

Orjinalden alıntı: Y!g!T

Ben daha once hic girmedim bu dalavereye.Cure basılmaması kotu bir$ey :S Priestler de mi bize cure atamıyor?

Hayır basamıyor.

quote:

Orjinalden alıntı: Haplo

Güzel paylaşım. Herkesin işine yarar.

Hayır,ilk tıklayan 8 kişi giriyor,dışarda party kurulmasına gerek yok.İçerde otomatik olarak party kendiliğinden kuruluyor.

Eğer bir 8 kişilik(Humanlardan Karuslardanda 8) party daha oluşursa onlarda gene aynı haritada ancak,ilk partynin olmadığı yerde kapışıyorlar.Umarım açıklıyabilmişimdir

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.