Şimdi Ara

## KO yeni Premium Alma sistemi Postahane Yolu ile (Resimli Anlatim) ##

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
155
Cevap
0
Favori
11.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Knight Online oynayan Bir cok kisinin yasadigi Problem . Kredi karti olmamasi yuzunden , bazi internet cafelere cok yuksek paralar odemeleri, baska kisilerin kredi kartlari ile premium aldiklarinda daha sonra ticket atikip char'inin calinma korkulari karsiliginda bir arastirma yaptim.

Knight Online icin Premium almak icin bir alternatifiniz var arkadaslar. Western Union !

Peki nasil Western Union ile uyelik alabilirsiniz ?
    Western Union nedir ?

Western Union butun turkiyedeki PTT lerin kullandigi uluslar arasi para gonderme servisidir.

1 - Western Union ile nasil uyelik alinacagini anlatacagim. oncelikle yapmaniz gereken . oyuna girip Power up Storenizi acmak. ardindan almak istediginiz Bronz , Silver veya Gold Premium seceneklerinizden veya herhangi bir hizmeri secip BUY butonuna basarak odeme ekranina geliyorsunuz.

2 - Aclan ekrandawww.sens.gen.tr/images/1.JPG adresindeki gordugunuz gibi Pay By Ca$h i seciyoruz ...

3 - Acilan ekran sizi Guvenli SSL sisteminin kullanildigi sayfaya yonlendirecek. www.sens.gen.tr/images/2.JPG adresindeki resimde gordugunuz gibi. Western Union secenegini i$aretliyoruz. ve sayfanin en altindaki . Continue secenegi ile sonraki i$lem'e geciyoruz.

4 - Karsiniza acilan ekranda bir form goreceksiniz.www.sens.gen.tr/images/3.JPG adresindeki gibi form'u eksiksiz olarak TC kimliginizdeki isim soy isim ve adresinizi eksiksiz halde hic bir sekilde yalan/yanlis bilgi girmemenizi öneriyorum. herseye dogru bilgi giriniz.

5 - ve isleminiz bitmistir Artik yapmaniz gereken ekranda da gordugunuz gibi resim icin tiklayin

www.sens.gen.tr/images/4.JPG <<<---- adresinde gordugunuz gibi sitenin altinda bir resim cikiyor. resimde bazi bilgiler var. Bu resim deki
    Kirmizi renk de yazan yerler sizin PTT $ubesine gittiginiz zaman size verilecek olan Western Union Forum'u sizde bu resimde gordugunuz gibi size acilan kodlari seri numaralari dollar bedelini account adiniz oyuna girerken kullandiginiz hepsini kirmizi yazan her yeri not ediniz ( tavsiyem cikti aliniz PTT gorevlisine ciktiyi veriniz onlar doldurur ) ardindan havalemizi PTT $ubesinde gonderiyoruz. ve en kisa surede K2 size premium'unuzu veriyor.

NOT 1 : Western Union sizden havale gonderme bedeli alacaktir. ama ne kadar bilmiyorum.

NoT2 : Bu yazi alinti degildir. Benden izinsiz. veya altina Kaynak => donanim haber forum'u SenS yazilmadan hic bir sekilde alinamaz kopyalanamaz.

Saygilarimla .

Sistem yeni oldugu icin 05 ocak 2007 tarihinde sabah saat 10:30 da western ile para gonderip accountuma premium alacagim. 1 gun sabrederseniz. bende buradan sizlere bu konu araciligi ile onay verecegim. lakin sistemi bilmeniz ogrenmeniz icin konuyu geceden actim cunki forum'u resimlerde gordugunuz gibi doldurdum. ve sabah da odemeyi gerceklestirecegim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 5 Ocak 2007; 6:19:24 >

• Güzel çalışma
  • Güzel bir paylasim ve yöntem ama verdiğin resim linkleri suan calismiyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Steave

Güzel bir paylasim ve yöntem ama verdiğin resim linkleri suan calismiyor.

onlarla ugrasiyorum caliscak hemen 10 dakika icerisinde

Edit : Linkler duzeldi buyuk harfle JPG yazmam gerekliymis .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SenS -- 5 Ocak 2007; 6:18:05 >
  • cok guzel bir paylasım tesekkurler ust konu pls
  • bu gmler bu paralrınızı haketmıyorlar ben olsam zırnık koklatmam o eşkıyalara
    SENS YAPTIĞIN ÇALIŞMA GÜVENLIK AÇISINDAN FAYDALI BAŞARILAR.
  • sadece bronze premıum alınabılcek o sıstemle ve havale durumu nasıl olur bılemıyoruz türkiye den bı bakarız sıstem yaygınlassın ama brezılya ıspanya gıbı clıckand buy olmayan ulkeler ıcın yapıldı o sıstem bakalım sonuca ama en ıyısı kesn kodu yada kredı kartı ile almak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: l

sadece bronze premıum alınabılcek o sıstemle ve havale durumu nasıl olur bılemıyoruz türkiye den bı bakarız sıstem yaygınlassın ama brezılya ıspanya gıbı clıckand buy olmayan ulkeler ıcın yapıldı o sıstem bakalım sonuca ama en ıyısı kesn kodu yada kredı kartı ile almak

benimde premium bitti ve bu sistem ile denemek istedim nasil olsa alicaz bir sekilde ogrenelim :D az sonra gidicem western union a ve odeme yapicam bakalim
  • quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

sadece bronze premıum alınabılcek o sıstemle ve havale durumu nasıl olur bılemıyoruz türkiye den bı bakarız sıstem yaygınlassın ama brezılya ıspanya gıbı clıckand buy olmayan ulkeler ıcın yapıldı o sıstem bakalım sonuca ama en ıyısı kesn kodu yada kredı kartı ile almak

benimde premium bitti ve bu sistem ile denemek istedim nasil olsa alicaz bir sekilde ogrenelim :D az sonra gidicem western union a ve odeme yapicam bakalim

Abi sen Belçika'daydın değil mi? Türkiye'den birisi denerse bende cash falan almak için kullanıcam. Ayrıca tespitlerin ve topicin için çok teşekkürler

• teşekkürler sens kardeş. çok yararlı bir bilgi.

iyi çalışmalar.
  • üstttt konu plssss
  • quote:

Orjinalden alıntı: L.J

quote:

Orjinalden alıntı: SenS

quote:

Abi sen Belçika'daydın değil mi? Türkiye'den birisi denerse bende cash falan almak için kullanıcam. Ayrıca tespitlerin ve topicin için çok teşekkürler

evet ben belcikada yasiyorum, lakin western union her yerde var ve heryerden yapilabilinecegini umuyorum.

• beyler ptt ye yatırdım dekontu scanledim adamın msn e yolladım adam kontrol etti bana kod yolladı girdim silver pre ala bastım kesn şirketine bastım kodu yazdım pre geldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IgorStravinsky -- 5 Ocak 2007; 7:52:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SERSAN

Pay By Ca$h kalkmış

yanli$ bilgi vermeyelim lutfen. halen pay by cash goruyorum . ve kalkma ihtimali yok nerden cikariyorsunuz bunu ?
  • Emege saygı..Güzel bir paylasim saol..
  • Çok saol, çok işe yarayacak
  • arkadaşlar benimde bir yararım dokunsun diye bende ankde bildiğim premium alan cafeleri yazıyım dedim

1. bildiğim herkesinde bildiği gibi chatlax cafe YkMden yukarı çıkınca Sümer 2 sokağında
    2. bildiğim Koocatepe camiinin oralarda şuan sokağını bilmiorumda öğrenince inş yazarım DEEP cafe (yanında bir lokanta var)
    3. bildiğim bizim orda Hoşdere caddesinde Samanyolu İ.Ö.O karşısındaki bakkalın yanındaki çiçekcinin yanındaki Axus net cafe
    4. bildiğim ise A.Ayrancıda şu abd elçiliğinin ordaki sokakta Kebap 44 die bi lokantanın biraz aşşağısında Güvenlik Cad. abdyeelçiliğine giden sokakta diyebilirim
  • Denıycem ıns yaparım
  • bu arada l hayırlı olsun 76 lwl %bilmem kaç bikaç dandik unik itemden dolayı ban yedim die bi topic açmıştın yılbaşı nedeniyle bütün banlar açıldı diolar umarım senin için öyledir 80 lwl olman dileğiyle...

bu arada üst konu pls yararlı bir topic tşk SENS

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Last Viking -- 5 Ocak 2007; 9:39:11 >
  • ÜÜST KONU PLSSSS
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.