'ın sağladığı altyapısı sayesinde, şu anda sitede bulunan 39462 kişiye ve her ay 13 milyon kişiye, ürün videolarını, haberleri ve forumları 7/24, ışık hızında ve kesintisiz olarak sunuyoruz.
Hayır doğru sadece guardların sorduğu sorulardan birine yanlış cevap verirsen yeniden başlıyor yoksa başlamaz .. Bu arada her yere bakıyorum 4. anahtarcı yok ..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 2 Ağustos 2008; 18:43:10 >
bu 50 görevi sabır istiyor ben hem kendiminkini (2 kere iki char ım var onlarla) hemde arkadaşımı toplam 3 kere knight online yi dolaştım bütün haritayı kule kule gezdim
abi kaç kişi birlikte yapılıyo bu görev. bi ara baktım adamlar 50 60 kişi devirmeye çalışıyorlar. ölüp duruyolardı.
Irkların townlarında 7 tane anahtarcı buluyorsun sorularına doğru cevap verınce sana 14.5m exp veriyor özelliği bu ama şu anda 6.yı bulamıyorum !! El moradım asga town ve goblinlere baktım yok nerde bu !!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Me®t -- 2 Ağustos 2008; 18:45:22 >
beyler kıımse yapmasın bence 50 gorevını bı ıs yaramıyo onu ılerde yapın 61 de vyea 59 da cok tatlı gelıyo valla o 14.5m xp akıllı oynayın yanı su oyunu ozellıkle worıorlara seslenıyom :)
Ewt sosyeteye katılıyorum walla 51 görevini 59ken yapıyorsunuz helede tam lvl atlatıcak durumdayken. Bir anda 60 oluyorsunuz ve master tabiki :) walla acayip tatlı geliyor
6. anahtarcı ya asga townda olur ya da goblınlere gıderken yokus var ya hanı sagda kapı var grellerın oraya ıste ordakı kapının onunde olur baskada 1 yerde olmaz bende 3guın aradım bekledım onu asga townda cıktı gcen gun
6. yi buldum :) Unutmayin her servede yokmus anahtarci ayni anda tek serverde oldugundan her servere bakmaniz gereekiyormus SU An 7 yide aldim sabahtan beri bunun icin urasiyorum yaw :)
saolasin :) arkadaslar uste yazdim kordinatlarda buldum ben anahtari ayrica 6 anahtarida asgada buldum dikkate almaniz tek bişey var her serverde o yerleri kontrol etmeniz gerek li sadece tek servere bakmayin yoksa bulamazsiniz.
dün akşam town nun içindeydi gate in hemen yanında orayı sürek li kontrol et arada bir geliyor benda 2 gündür 6. anahtar yani reconu arıyorum bugün onu gören sölesin lütfen
quote:
Orjinalden alıntı: komoli
Arkadaşlar ben beramustayım,7. anahtarı bulamıyorum,yazılan tüm koordinatlara baktım hiçbirinde yok 3 serverada girdim 3 koordinatada baktım yok
yok abi yook hiçbir yerde yok.Bu adanların spawn olma saatleri felan mı var 3 serverada 3 kere baktım hem tpnin yanına hem raibadaki yere hemde son koordinata.Hepsine her serverda 3 kere baktım yok.Delirmek üzereyim
YAHU BAZILARI YAPTIM DİYOR BEN YAPAMADIM. BU KOARDİNATLAR YANLIŞ OLMALI 4. ANAHTAR KESİNLİKLE 2 KANALDA DA YOK BUNU YAPACAK ADAM BULMAK ZOR EN SONUNDA ZIVANADAN CIKARTACAK ADAMI OYUN....
Üç kişiye acı: Cahiller arasındaki alime, Zenginken fakir düşene, Hatırlı iken itibarını kaybedene, Unutma ki! yüksekte yer tutanlar, Aşağıdakiler kadar emniyetli değildir. Haklı olduğunda mücadeleden korkma. Bilesin ki! atın iyisine doru, yiğidin iyisine deli derler...
YAHU BAZILARI YAPTIM DİYOR BEN YAPAMADIM. BU KOARDİNATLAR YANLIŞ OLMALI 4. ANAHTAR KESİNLİKLE 2 KANALDA DA YOK BUNU YAPACAK ADAM BULMAK ZOR EN SONUNDA ZIVANADAN CIKARTACAK ADAMI OYUN....
vantaa belirtilen 3 koordinatıda her serverda denemen gerek.Ben mesela beramusat oynuyorum,İlk anahtarı b2 de buldum 2. anahtarı bulamadım.Geçtim b1e 7. anahtara kadar b1de buldum.Son anahtar çok uzun sürdü bulmak hiçbir serverda beli,rtilen yerlerin hiçbirinde bulamadım,bende dedim yapmam bu görevi.Sonra arkadaş dedi gel yanıma.Bi gittim,son anahtarcı el morad castle teleport gate'in yanında durmuş sırıtıyordu bana
ırkların townlarında 7tane anahtarcı buluyorsun sorularına dogru svp verınce sana 14.5m exp verıyor ozellıgı bu ama su anda 6.yı bulamıom!!!!! el moradım asga town ve goblınlere baktım yoq nerde bu!!!!!!!!!
dostum bana orda olmayanları verirmisin sonradan bende 49 oldum %60 civarı yakında lzm olacak
lvl 50 gorevını bosverın K:E de ıs yok yaw zaten KO olsaydı lvl 50 olup gorevı yapabılırdım KEde zor.....mageler KOde ıyıdı sımdı dagıttılar zor toparlıcaz mageler