Şimdi Ara

Third Party Tools Hatası Çözümü.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
7.723
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forumda online olmasamda pasif olarak takip ediyorum bugün birkaç defa dikkatimi çekti sürekli third party tools konuları açılmıs bu konuda sizlere yardımcı olmaya çalışıcam.

Ko nun İonia ile birlikte gelecek gelecek dediği güvenlik paketi muhtemelen exe lere fixli olarak gelen bir yama.Bu yamada knight online exe çalışmaya başladıkdan itibaren cliente etki eden etkenleri tarayarak third party tools hatasını olusturuyor.İşin garip yanı ise taramaya system klasöründen yani C den baslıyor.Orada bulacağı herhangi bi solucan trojan yada ne bileyim bir virüsü oyuna etken olarak tanıyıp Third Party Tools Hatası verip exe nin çalışmasını sonlandırıyor.Gel gelelim çözüme.Bu tür direk system dosyalarına giriş yapan virüslar malware yada spyware olarak adlandırıldığından her virüs programı bunları tespit edemiyor.Sistemimizde gerekli temizliği yaparken Spyware scannerler kullanmamız gerekiyor. Benim Burada size tavsiye edebileceğim bi programda Combofixdir.Fakat ComboFix download yaparken download yaptıgınız siteye dikkat etmelisiniz ki ücretsiz bi yazılım oldugundan bazı lamerler kendi download sitelerine atmadan Setup a Trojan entegre edip milletin oyuna gireceğim hayalini söndürüyor.

ComboFix Orjinal Sitesine Gitmen İçin Tıklayın.

Combofix Direk İndirmek İçin Yıklayın.

• saol kardeşim cok işime yaradı
  • çok sağol.
    benim de ilk defa bu akşam başıma geldi.
    bi denyelim bakalım çözüm olacak mı.
  • İşinize yaramasına sevindim.Şunu belirtmek istiyorum.Hiç bir şekilde alıntı değildir.
  • ComboFİX kullananlara ufak bir uyarı yapayım sanki bilgisayarınız hack yemiş gibi abidik gubidik hareketlerde bulunacak combofixi çalıştırdığınızda ama panik yapmayın
  • Combofix cmd yani komut sistemi ile çalışan bi yazılımdır.Korkmanıza gerek yok :D Yanlız Combofix tarama yaparken hiç bir programın çalışmaması gerekiyor.
  • Bu apr hatası mı oluyor?Birde bu programı k.o kuruluyken mi çalıştıracaz ve oyunu yüklerken gelen virüs hatalarına karşı neyaparız?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Saol işime yaradı :)
  • Bende aynı sorun var combofix kurdum fayda etmedi.Format attım yine olmadı.2 kere client indirip yükledim yinede aynı hatayı veriyor.Kısıtlı kullanıcı yönetici hesabı olusturdum yine olmadı.Başka ne yapabilirim bilen var mı 10 dakikada bir bu hata geliyor
  • ozkanozdemir239 ;

Sorun anti-virüs'ünüzde olabilir...
  • Gerekli hizmeti verdiği düşünülüyor, artık konuya rehberden ulaşabilirsiniz arkadaşlar.

Rehber link :http://forum.donanimhaber.com/m_13564326/tm.htm
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.