Şimdi Ara

ZYXELL 660HW Wireless Modem Firmware Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
509
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir arkadaşımda TTNet kampanyasından verilen ZYXELL 660HW-61 4 PORT WİRELESS modem var.
    Yaklaşık 7 aydır kullanıyordu. Ancak son 1-2 aydır sürekli bağlantı hataları oluyor ve internete giremiyor.
    TTneti arayınca hatta problem olmadığı modemin arızalı olabileceği söylenmiş.
    Bunun üzerine Zyxel yetkili servis aranmış onlarda modemin sağlam olduğunu söylemiş.
    Aynı hattı airties kablolu modem ile rahatlıkla internete bağlayabiliyoruz.
    Zyxele aynı şeyi tekrar söyleyince firmware yükleyin demişler.

370BRJ1D0.bin (güncel firmware) adlı dosyayı indirdik. Modem arayüzünden maintanence > firmware kısmına girip browse ile dosyayı gösteriyoruz. Ancak upload diyince ya sayfa görüntülenemiyor hatası yada request too large hatası veriyor.
    Dün araştırdığımda bu problemi başkalarınında yaşadığını ve yazılım güncellemeyi başka bir programla yaptıklarını okumuştum. Ama ne hikmetse malesef o programı bulup indiremedim.

Bu konuda yardımlarınızı rica ediyorum.

• Firmware'i nereden indirdiğiniz önemli.Türkiye'de satılan zyxel modemlere global siteden indirilen firmware'ler uymuyor.O yüzden Türkiye sitesinden indirmeniz lazım.siz nereden indirdiniz firmware'i??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mesuthaksoy

Firmware'i nereden indirdiğiniz önemli.Türkiye'de satılan zyxel modemlere global siteden indirilen firmware'ler uymuyor.O yüzden Türkiye sitesinden indirmeniz lazım.siz nereden indirdiniz firmware'i??

Firmware linkini direk teknik servis yetkilisi verdi. Aşağıdaki link, Türkiye linki gibi gözküyor.
    ftp://ftp.zyxel.com.tr/ZyXEL_URUNLERI/P-660HW-T1v3/Firmware/TTNet/370BRJ1D0.bin

• O zaman şurada yazanları da bir deneyin.

http://forum.donanimhaber.com/m_36402590/tm.htm
  • quote:

O zaman şurada yazanları da bir deneyin.

http://forum.donanimhaber.com/m_36402590/tm.htm

Malesef dün denemiştim onlarıda. Problem firmware'de değil. Arayüzden update edemiyorum. Ayrıca bir programdan bahsediliyordu. Onuda ben bulamadım. Yinede teşekkürler
  • Update işlemini ethernet kablosu ile yapıyorsunuz değil mi?
    Firmware updatten önce modeme hard reset atıp yerel ip adresini elle vermeyi deneyin bir de.
  • quote:

Update işlemini ethernet kablosu ile yapıyorsunuz değil mi?
    Firmware updatten önce modeme hard reset atıp yerel ip adresini elle vermeyi deneyin bir de.

Tabiki zaten wirelessa aasla güven olmuyor bu cihazda firmware'i kablosuz yapmak intihar olur.
    Şu an işte olduğum için hard reset ve ip atamayı ancak akşama yapabilirim. Teşekkürler. Sonuçları paylaşırım buradan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Modemin modeli tam olarak hangisi 660hw-61 yazmışsınız, fakat yüklemeye çalıştığınız FW 660hw-T1v3'e ait.
  • quote:

Orijinalden alıntı: leopars

Modemin modeli tam olarak hangisi 660hw-61 yazmışsınız, fakat yüklemeye çalıştığınız FW 660hw-T1v3'e ait.

Modem dediğim gibi arkadaşımın olduğu için tam modeli yazamamış olabilirim. TTnet kampanyasından verilen model. Zaten dün Zyxel yetkilisi uzaktan bağlanarak kendi denemiş yine olmamış.
    Sanırım modem arızalı. Elime alıp birde ben deniyecem olmazsa gönderecem garantisi devam ediyormuş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.