ZyXEL VMG8623-T50B İnceleme (57. sayfa)
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: tcebeci1Yalnız şunu belirteyim güncellemeyi yaptıktan sonra ping ve crc değerlerimde artış oldu ve wifi ye 2. kişi bağlandığında hızım interneti kullanmasa bile yavaşladı. Eski sürüme dönünce sorun düzeldi. Yazılımsal sorun olduğunu düşünüyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________
-
Evet sorun yaşadığınızı yazmıştınız. Ben yinede bi denemeyi düşünüyorum. Zyxel den bana şöyle dönüş yaptılar sağolsunlar;
"Cihazlarda downgrade işlemi yapılmamaktadır. Ancak ABPM.5 yazılımı güvenlik güncellemesi bulunmaktadır. Mu-Mimo sadece buton olarak kaldırılmıştır ancak hala cihazda aktif olarak çalışmaktadır. Mu-Mimo butonu ve Wlan Zamanlayıcı özelliği ilgili birime aktarılacaktır. Yeni bir yazılım çıkması durumunda yazılım güncelleme dökümanına eklenecektir."
birde ABPM 2 C0 yazılımını paylaştılar.
_____________________________ -
VMG3625-T50B için V5.50(ABPM.5)G0 yazılımını Telnet komutlarını kullanarak yükledim. Yüklemeden sonra tavsiye edildiği gibi fabrika ayarlarına resetledim. Önceki backup dosyası ile ayarları yükleyip kullanmaya başladım. Normal yükleme işlemleri yani.
Kullanımda bir sıkıntı yaşamadım. Hız testleri, ping süresi, crc hatası, jitter, Netflix ve 4K video smart tv testleri gayet normal çıktı. ABPM.4 C0 a göre değişen bir şey yok. Zaten Zyxel ile yazışmamda ABPM.5 G0 yazılımı için güvenlik güncellemesi demişlerdi.
Sanırım Haziran da çıkacak yazılımda güvenlik güncellemesi olacak.

Orijinalden alıntı: tcebeci1VMG3625-T50B için V5.50(ABPM.5)G0 yazılımını Telnet komutlarını kullanarak yükledim. Yüklemeden sonra tavsiye edildiği gibi fabrika ayarlarına resetledim. Önceki backup dosyası ile ayarları yükleyip kullanmaya başladım. Normal yükleme işlemleri yani.
Kullanımda bir sıkıntı yaşamadım. Hız testleri, ping süresi, crc hatası, jitter, Netflix ve 4K video smart tv testleri gayet normal çıktı. ABPM.4 C0 a göre değişen bir şey yok. Zaten Zyxel ile yazışmamda ABPM.5 G0 yazılımı için güvenlik güncellemesi demişlerdi.
Sanırım Haziran da çıkacak yazılımda güvenlik güncellemesi olacak.

Ben ABPM 2 G0 sürümümden ABPM 5 G0 sürümüne yüksektim ve ping vs değerler arttı. Tekrar ABPM2 G0 sürümüne döndüm. Sanırım siz ABPM 4 C0 sürümünden ABPM 5 G0 a yukselltiginiz için fark edememiş olabilirsiniz.
-
Doğrudur. Benim internet hattının ping süresi zaten bir garip. Yazılım ve modem farketmeksizin hep 18 ms. Eski Zyxel 3312 de aynıydı. Sanırım ISS benim pingi çakılı çalıştırıyor.
Fakat bu yazılımı kesin yüklemeliydim. Hayatımda ilk kez Zyxel resmi sitesinde firmware indirip güncelledim. Hazirana kadar bu yazılımla devam edeceğim.
Bilgilendirme için tekrardan teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wa$abi -- 4 Mayıs 2021; 16:36:1 >_____________________________ selam herkese
-
quote:
Orijinalden alıntı: wa$abiModem güvenlik duvarının seviyesini düşürebilirsiniz belki çözülür.
-
denedim gene bağlanmıyor
_____________________________ selam herkese -
_____________________________ selam herkese
-
-
VMG3625 T50 için güncelleme resmi olarak yayınlanmış, V550ABPM5G0.bin
https://support.zyxel.eu/hc/tr/articles/360021363619-VMG-3625-T50B-Yazılım-Güncelleme
Teşekkürler
ben 2.4ghz ve 5ghz e aynı veya farklı kablosuz adı vermeyi anlamadım
2.4ghz ve 5ghz e aynı ssid ve farklı ssid verince ne değişiyor. farklı ssid olunca cihazlar modeme bağlanır mı
size teşekkür etmeyi unutmuşum. bir kaç deneme sonrasında yapabildim.
zyxel VMG3625-T50B modemi vatan bilgisayardan aldım. kutu jelatinsizdi. sizde de durum aynı mı
Rica ederim.
Hocam aynı olunca kopmalar oluyor ara ara.
Ağları ayırıp isim değiştirirsen daha iyi olur kesintisiz kullanma olarak
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Evet kutu jelatinsiz, modem ağızı açık naylon bir poşetin içindeydi. 2.4 ghz ile 5ghz ağlarını farklı adlandırmamızın olayı bazı kullanıcılarda yaşanan 5ghz ağa bağlanamıyoruz sorunu için çözüm üretmekti.

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki
kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
Hızlı