|
Direk zxyel kullanayım diye düşündüm hocam. Xiaomi mi WiFi repeater var zaten. Bi gelsin olumlu olumsuz buraya yazarım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|

1 Mobil
|
Direk zxyel kullanayım diye düşündüm hocam. Xiaomi mi WiFi repeater var zaten. Bi gelsin olumlu olumsuz buraya yazarım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Telefon derken genel olarak tüm dsl'leri kastettim Cat5 bile yeter. Sftp bulsanız bile metraj problemi yaşayıp o parayı vermezsiniz. Sutp veya futp bile denemeye değer. Mühendis olmadığım için alçak yüksek akım hesabı yapamıyorum ama inanın kablo tolere eder 10gbe değil sonuç olarak < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F8D7B057F -- 2 Mart 2021; 18:38:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Cat7nin en temel özelliği zaten her rj45e olmaması. Diğer yalıtım katmanları yüzünden zor oluyor. İleriye dönük cat 6 bile yeter. Maddi durumunuzu bilmediğim için bir şey diyemiyorum ancak fizibıl değil onu anlatmaya çalıştım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Hocam iptv de donmalar genelikle throtling ile alakalı.Bende 2 tane iptv üyeliği var.Birinde donmalar başladığında vpn ile açıyorum donmalar kesiliyor.Birinde de firmanın serveri türkiyede olduğu için çok nadir donuyor.Bunun modemle alakası yok.Eğer şayet netflix gibi firmalarda donmadan zevk ile seyrediyorsanız bilinki iss hangisi ise size throtling uyguluyor. |
|
|
|
İptv olarak uygulamıyor.Yurtdışı çıkışlarına uyguluyor ve serverleri yurtdışındaysa böyle sıkıntı oluyor.Bu yüzden ben vpn satın aldım ve hakını son kuruşuna kadar veriyor.Bazende iptv firmaların dandikliğinden de oluyor.Bir portdan 10 kişiye yayın vereceğine 100 kişiye veriyor oda donmalara sebeb oluyor. |
|
Tam test etmedim ama sizinle paylaşmak istedim, bu konunun 17. sayfasında ve alttaki konu da paylaştığım donma sorunumu çözmüş olabilirim. https://forum.donanimhaber.com/zyxel-vmg8623-t50b-mi-keenetic-extra-dsl-ac1200-mu--148041417 Güvenlik duvarındaki dos ayarını kapattım, şimdilik internet akıyor ![]() |
|
Hocam modem hayata döndü, kim dos saldırısı yapar umrumda değil :) |
|
Emeğine sağlık,güzel bir tespit olmuş.Ama donma derken normal web de surf yaparkenmi yoksa iptv gibi uygulamalarda mı, orasını tam anlayamadım. |
|
20-30 saniye de bir yaklaşık 1 saniye internetim donuyordu abartmıyorum. VDSL kutusu evime çok yakın airties modem de sorun yokken bu modemi hiç kullanamadım evde yatıyordu. Çocuklar brawl stars diye bir oyun oynuyor karakterler bir anda kaybolup başka yerde görünüyor. Şu anda sorun yok gibi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orhan -- 2 Mart 2021; 22:29:21 > |
|
|
|
iptv akıyor bende şuan maşallah.Normalde throtling yiyor ve donmalar başlıyordu.Vpn ile çözüyordum işi.Ama bu dos kapatınca sanki vpn i açmış gibi oldu. |
|