Şimdi Ara

Zyxel VMG3312-B10B ile sorun yaşayanlar için tavsiyeler (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
525
Cevap
25
Favori
217.154
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Wifide sürekli bi kopma yaşıyorum geldiğinde wifim çok hızlı ama git allah git bi türlü oyun oynayamıyorum metin2de bağırmalar 10 sn donuyor birden geliyor 2-3 kere böyle oluncada oyundan atıyor snr değeri falan nası kontrol edicem lütfen bi yardım..
  • Merhaba, bu modemin arayuzunde wi-fi hızını nasıl sınırlandırabilirim? Asagıdaki videoyu izledim ama o secenekler benim modemin arayuzunde bulunmuyor baska bir yolu var mı?

• Arkadaşlar bugün durduk yere kablosuz bağlanma sorunu yaşıyorum. Hiçbir şekilde telefon vb cihazlar ağa bağlanmıyor. Parola doğru değil hatası alıyorum.
  • bu modemden.lan kaplosundan accest poiı,nte kaplo cekip bagladık.hersey yolunda .bir kaç saat sonra .accest pointte kablolu ve kaplosuz internte erişimi yok diyor.zyxel ip vermiyor .ip kesiyor. nasıl düzeltebiliriz.modem 192.168.1.1..accest point 192.168.0.1
  • quote:

Orijinalden alıntı: Absyrtos

Arkadaşlar bugün durduk yere kablosuz bağlanma sorunu yaşıyorum. Hiçbir şekilde telefon vb cihazlar ağa bağlanmıyor. Parola doğru değil hatası alıyorum.
    Eski Zyxel adsl modemimde de ayni sorunu yaşıyordum. Simdiki zyxel adsl modemimde yasamiyorum. Vdsl modemde de bu sorun varsa yuh diyorum.

Sana tahminimi soyleyim. Modemi resetleyince 10 sn vs kapali kaldiktan sonra bu sorun devam ediyor mu? Benim zyxel modemi resetleyince 15 20 defa telefonla baglaniyordum sorun olmuyordu. Sonrasinda sifre hatali uyarisini bi aliyordum surekli veriyordu. Modemi resetleyince tekrar duzeliyordu. Saniyorum modem kendine baglanan cihazlari tabloda tutuyor. Cok sayıda baglanip cikincada bu log tablosu doluyor ve sonradab gelen bağlantıyı direk sifre hatali mesajiyla red ediyor.

Çözümüm yok, modem sorunu, tp link cok daha bela bir modemdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşlar iphone'da sorun yaşıyorum bu modemle. Yıllardır sorun yoktu ama şimdi 70 megabit olan internet modemin yanında 1 falan çıkıyor. Herhangi bir şey değiştirmedim. iphone'u sıfırladım hala devam ediyor. Xioami telefonda ve bilgisayarda 50'nin üzerinde çıkıyor ama iphone'da sorun var. Telefonda sorun yok çünkü xioamiden hotspot yapıyorum sorunsuz 80 mbit hız alıyor türkcellde. Modem ayarlarıyla uğraştım dns'leri falan değiştirdim. Kanalları ve 20 mhz-40 mhz ayarları hepsini ayrı ayrı denedim yine sorun var. Ara sıra düzeliyor yine bozuluyor aynı gün içinde hız çok dalgalı. Jitter çok yüksek çıkıyor. Ama başka telefonda böyle bir sorun yok. Ayrıca bahsettiğim iphone 4 senedir bu modeme bağlı sorun birden çıktı. Neden olabilir?
  • micro77 kullanıcısına yanıt
    Bende turk.nete geçmeyi düşünüyorum. Sizce modemi kullanmayayım mi? Turk net in verdiğini mi satin alayim? Yoksa yeni modemmi alayim.

• quote:

Orijinalden alıntı: bugrayeyer

Bende turk.nete geçmeyi düşünüyorum. Sizce modemi kullanmayayım mi? Turk net in verdiğini mi satin alayim? Yoksa yeni modemmi alayim.
    Yeni modem alacaksan ttnet amblemli modem alma.tplink yada asus modem al.

• bugrayeyer kullanıcısına yanıt
    Bu modemden çok çekersiniz, size tavsiyem Keenetic modern olacaktır...

• FastegL F kullanıcısına yanıt
    Bu modemin kapasitesi bu kadar yapacak birşey yok maalesef...

• SELAMÜNALEYKÜM arkadaşlar benim sorunum maalesef modem 50 megabit ten sonra kendini kapatıp tekrar açıyor acaba sıkıntı nedir modem aynı bu arada

• Murat200031993 M kullanıcısına yanıt
    as.
    merhaba
    bu modemin genel donanım/yazılım sorunları var.
    en kısa zamanda modemden kurtulmanızı temenni ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi micro77 -- 14 Mayıs 2020; 4:28:59 >
  • SELAMÜN ALEYKÜM bana ikinci el almistim herşeyi çalı yor sadece böyle yapmasına anlam veremedim

• Murat200031993 M kullanıcısına yanıt
    Modem yetersiz olduğu için yüklenmeye gelmiyor , çok kullanıcı yada yüksek hızlarda donma, yeniden başlama vs. sorunları oluyor.

• Çok sağolun teşekkürler

• Aynı cihaz bende de var

• Sizdedemi aynı sıkıntı var

• Günde 1-2 kere Wifi ile bağlantıda ip adresi alınıyor yazıyor modemi kapatıp açmadan bağlanmıyor sorun modemle mi alakalı acaba ?
  • arkadaşlar merhabalar,

maalesef ben de ttnet'ten aldığım bu baş belası modemle başım dertte. bugün ne olduysa wifi ile ilgil bir sorun oluştu ve ne yaptıysam ne denediysem maalesef sorun hala devam etmekte. burada da bahsedilen tüm ayarları yapmama rağmen hiç bir fayda sağlamadı. Sürekli hem telefondan hem bilgisayardan wi-fi anlık olarak kopuyor, koptuğunda bir süre tekrar görmüyor, görmeye başlayınca bağlanınca tekrar kopuyor.

ttnet ile taahhütümde bitecek yakında mümkünse yeni modemli bir kampanya talep edeceğim ama vermeme ihtimallerine karşı bir çözüm olarak ethernet bağlantısıyla kullanabileceğim range extender-router gibi bir alet alıp modem ile kablolu bağlayıp kablosuzu range extenderdan alsam çözüm olur mu diye düşünmekteyim, tabi uygun fiyatlı bir ürün bulabilirsem bu şekilde yapmayı düşünüyorum. Bu şekilde kullanan ya da bu sorun başka bir çözüm önerisi olan varsa tüm önerilere açığım.

Şimdiden teşekkürler.

• Yapabiliyorsanız modem ayarlarından wifi kanal değiştirin
    9 ve 10. kanallar daha sorunsuz olur
    wifi analizer prog kullanın
    win store içinde var.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.