Şimdi Ara

Zurich Sigorta Nasıldır (En uygun Fiyatı O Verdi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
661
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İyi akşamlar arkadaşlar 2008 model hyundai getz aracım var.5 senedir karışık olarak ak,anadolu ve axa sigorta kullanıldı.Aracım bugüne kadar hiç hasarı olmadı yani kaskodan yararlanılmadı.

Sigortam.netten teklif aldım.Full herşey içinde 399tl 8 taksit 170 trafik sigortası. Ak sigorta ise 480 tl istiyor.

Ak ve axa sigortayı hyundai yetkili serviside satıyor.

Ben zurich sigortadan sigorta yaptırdığımda yine hyundai yetkili servisten yararlanabilirmiyim.Ordu ilinde oturuyorum bu sigortanın ordu ilinde çekicisi vs varmıdır?

• zorunlu trafik sigortası yaptıracaksanız isterse zürück sigorta olsun önemli değil. en ucuzu hangisiyse ondan yaptırın size faydası veya zararı yoktur. kasko için ise klozlarına bir bakın.
  • kaskoyu bilindik ve şartları esnek bir firma ile yapın. Trafik sigortası her türlü götürür de kasko işi karışık. şimdi umursamazsınız ama başına bir şey gelirse sıkıntı. yaşadığınız bölge de küçük bir yer
  • Hyundai yetkili servisine kiminle anlaşmalı olduklarını sorun
    Anlaşmaları yoksa da yine yetkili serviste yaptırabilirsiniz fakat o durumda parayı siz ödeyip kaskoya fatura edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sigortacıdan da fiyat alın, 3 gün önce sigortam.netten aldığım fiyatın %40 daha ucuzunu buldum ben sigortacıda, orduda yasıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pcp1rates

Sigortacıdan da fiyat alın, 3 gün önce sigortam.netten aldığım fiyatın %40 daha ucuzunu buldum ben sigortacıda, orduda yasıyorum.

poliçeleri kıyaslamadan bunu söylemeniz garip

muhakkak bir klozda kesinti yapmıştır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.