Şimdi Ara

Zotac Gtx 670 Fan çalışmıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
174
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese iyi günler dilerim , Zotac Gtx 670 2gb referans tasarım kısa pcb ekran kartım var , kartın birden sıcaklık değerlerinin yükselmesi sonucu fanının çalışmadığını fark ettim , farklı bir slota takıp denedim yine çalışmadı , kartın kendisinde herhangi bir sorun yok ama fanı çalışmıyor aynı sistemde elimdeki diğer Asus gtx 670 kart takılı o sorunsuz çalışmakta yani sorunun psuda falan olduğunu sanmıyorum , bu kartın referans soğutucusunu nereden temin edebiliriz , Zotac sitesine girdim Türkiye sayfası yok , Zotac'ın Türkiye distribitörü hangi firmadır ? veya onun dışında karta uyumlu hangi soğutucuyu önerirsiniz , kart kısa pcb olandan , ve 2012 senesinde alındı o yüzden garantisi bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperV -- 29 Nisan 2016; 14:00:00 >

• HyperV H kullanıcısına yanıt
    Arctic marka özel gpu soğutucuları var. Sıfır yada 2. el olarak temin edip kartına monte edebilirsin. Yada direk forumun 2. el sayfasından gtx 670 stok veya başka markalardan çıkma soğutucu bulup, takabilirsin. Ara ara 2. elde böyle satışlar oluyor, takip etmen gerek.

https://www.arctic.ac/eu_en/products/cooling/vga.html
  • Plastiği sokup üzerine 12cmlik fan bağla hem daha sessiz çalışır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Plastiği sokup üzerine 12cmlik fan bağla hem daha sessiz çalışır.

Merhabalar cevap yazdığınız için her ikinizede teşekkür ederim hocam , dediğiniz gibi plastiği söktüm 120'lik fanı plastiğin altındaki bakır heatsink'e tutturmaya çalıştım ama ne ile tutturacağımı bilemedim , forumdan 2. el referans tasarım gtx 670 soğutucusu aldım , onuda taktım fan yine dönmüyor büyük ihtimalle , karttan fana güç gelmiyor , ancak kart sorunsuz çalışıyor boşta gpu sıcaklığı 38 derece , başka önerebileceğiniz alternatif bir yol varmı ? 120 lik fanı nasıl karta sabitleyebiliriz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: HyperV

quote:

Orijinalden alıntı: selmand

Plastiği sokup üzerine 12cmlik fan bağla hem daha sessiz çalışır.

Merhabalar cevap yazdığınız için her ikinizede teşekkür ederim hocam , dediğiniz gibi plastiği söktüm 120'lik fanı plastiğin altındaki bakır heatsink'e tutturmaya çalıştım ama ne ile tutturacağımı bilemedim , forumdan 2. el referans tasarım gtx 670 soğutucusu aldım , onuda taktım fan yine dönmüyor büyük ihtimalle , karttan fana güç gelmiyor , ancak kart sorunsuz çalışıyor boşta gpu sıcaklığı 38 derece , başka önerebileceğiniz alternatif bir yol varmı ? 120 lik fanı nasıl karta sabitleyebiliriz .

plastik kelepçe olabilir, anakartan güç alabilirsiniz fan için.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.