Şimdi Ara

ZOTAC GTX 260 SYNERGY Mİ HIS HD4850 IceQ 4 mü ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
4.447
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de 19 Mayıs'ta Mavi Bilgisayar'ın % 19 'luk indirimiyle Zotac GTX 260 Synergy aldım. Çok güzel kart. Her şeyini beğendim kartın. Performansı da dört dörtlük, lakin çok ısınıyor. Arkadaşlar yanacak diye korkuyorum. El yakıyor inanın! Yan kapağı modifiye edip fan taksam, ekran kartına doğru mu üflesin? Lütfen bir Zotac GTX 260 Synergy kullanıcıları grubu oluşturup sorunlarımızı paylaşalım.

Katkı ve yardımlarınız için hepinize şimdiden çok teşekkür ederim.
  • Tabiki ZOTAC GTX 260 SYNERGY
  • Arkadaşlar Mevcut ekran kartım yetmiyor bana sistemim de aşağıdaki gibi Zotac GTX 260 SYNERGY almam FPS olarak ne kadar kazanç sağlar ? İşlemci ve anakart tadilatı da yapayımmı bilemiyorum ?

İşlemci : AMD 4800+
    Ram : 2gb DDR2
    Ekran Kartı : Leadtek 8600GTS
    Psu : Seasonic 500watt nvidia sertifikalı modeli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racerant -- 26 Mayıs 2009; 14:57:46 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: racerant

Arkadaşlar Mevcut ekran kartım yetmiyor bana sistemim de aşağıdaki gibi Zotac GTX 260 SYNERGY almam FPS olarak ne kadar kazanç sağlar ? İşlemci ve anakart tadilatı da yapayımmı bilemiyorum ?

Bence sistem gtx 260 için ideal. Oldukça ciddi bir performans farkı yaratır gtx 260. Fps olarak tahminim 2 katından fazlasını elde edersin.
  • tartışmaya bile değmez.. bende GTX 260 SYNERGY kullanıyorum ve oldukça memnunum..
  • Değil HD4850, HD4890 a değişmem GTX260'ı.

Ben de ekran kartı bakıyorum şu anda. Arayışlarımın başında GTX275 takıntım vardı ki GTX260 ı da gördüm, hem fiyatı düşük hem de performansı GTX275 e yaklaşıyor.

Kısacası: ZOTAC GTX260 SYN.
  • Cevap açık ;

Fiyatları aşşağı yukarı aynı olan 2 karttan tabiki performansı daha iyi olan GTX 260 alınır....
  • Internet üzerinden gold bilgisayardan " gtx 260 synergy " aldım. Dün siparişi vermiştim bugun gelmiş. Akşam eve geldiğimde şöyle bir yemek falan yiyeyim de keyifli keyifli açayım kutuyu dedim. Kutuyu açtım dakka 1 gol 1 kutu içinde
    HDTV Cable
    2 x DVI to VGA/D-sub Adapter
    S-Video to Composite Adapter yok. Almadan önce bir sürü yerden incelemiştim bunlar olmalı diye düşünüyordum. Acaba yanılıyormuyum diye tekrar baktım evet bunlar kutuda olmalı idi ama yok. Şimdi sabahı zor edecem.
    Bu arada gold a 2. eksi puanını gönderdikleri harici optik sürücüden verecem. Samsung Slim External optik sürücü de almıştım ekran kartı ile beraber. Onu da demo ürün göndermişler. DVD sürücünün üzerindeki koruyucu yapışkanlı naylonun bir bölümü kalkmış ve naylon kirlenmiş , ayrıca dvd sürücünün her tarafı parmak izi dolu. İğrendim resmen.

• quote:

Orijinalden alıntı: racerant

Arkadaşlar Mevcut ekran kartım yetmiyor bana sistemim de aşağıdaki gibi Zotac GTX 260 SYNERGY almam FPS olarak ne kadar kazanç sağlar ? İşlemci ve anakart tadilatı da yapayımmı bilemiyorum ?

Islemcini Phenom II X3 720 ve Ekran kartini da GTX 260 Synergy yaparsan 10 numara oyun oynarsin. Simdiki pc'in resmen 2 kat guclenmis olur. Ram XP kullaniyorsan 2gb yeterli. Ekran kartin eskimis. Islemcin de cirtlamis. Phenom II x3 720 150-160 liraya falan bulunabiliyordur belki daha bile dusmustur. Kesinlikle tavsiye ederim nefis bir islemci.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Degirmenci

Internet üzerinden ****dan " gtx 260 synergy " aldım. Dün siparişi vermiştim bugun gelmiş. Akşam eve geldiğimde şöyle bir yemek falan yiyeyim de keyifli keyifli açayım kutuyu dedim. Kutuyu açtım dakka 1 gol 1 kutu içinde
    HDTV Cable
    S-Video to Composite Adapter yok. Almadan önce bir sürü yerden incelemiştim bunlar olmalı diye düşünüyordum. Acaba yanılıyormuyum diye tekrar baktım evet bunlar kutuda olmalı idi ama yok. Şimdi sabahı zor edecem.
    Bu arada gold a 2. eksi puanını gönderdikleri harici optik sürücüden verecem. Samsung Slim External optik sürücü de almıştım ekran kartı ile beraber. Onu da demo ürün göndermişler. DVD sürücünün üzerindeki koruyucu yapışkanlı naylonun bir bölümü kalkmış ve naylon kirlenmiş , ayrıca dvd sürücünün her tarafı parmak izi dolu. İğrendim resmen.

• golda güvenmen hata
    bu arada hazır konu hortlamısken ,kart ısınıyor olmasını niye dert ediyorsunuz adamlar ,böyle hazırlamıslar test etmisler piyasaya sürmüsler
    kasada 80 derece de olsa 90 da olsa sana bir zararı var mı
    ayrıca fan default %40ta calısıyor dileyen programla bunu üste çeker bir miktar ,biraz daha cok ses gelir ama 70in üstünü pek geçmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Degirmenci

Internet üzerinden ****dan " gtx 260 synergy " aldım. Dün siparişi vermiştim bugun gelmiş. Akşam eve geldiğimde şöyle bir yemek falan yiyeyim de keyifli keyifli açayım kutuyu dedim. Kutuyu açtım dakka 1 gol 1 kutu içinde
    HDTV Cable

Hocam üzülme bu GTX 260 Synergy sürümünün kutusundan sözünü ettiğiniz aparatlar zaten çıkmıyor. Fiyatını düşük tutarken bu aparatları koymayarak tasarruf yapmış Zotac firması.

• quote:

Orijinalden alıntı: (((TeAcHeR)))

zaten bu fiyata gtx260 almayanın aklına şaşarım

aynen

• Arkadaşlar ben de ZOTAC GTX260 216 CORE sipariş ettim. Windows 7 kullanıyorum. Direk netten driver çekip kurayımmı yoksa cd sinden mi kurayım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi scorpion9 -- 18 Ocak 2010; 8:40:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: scorpion9

Arkadaşlar ben de ZOTAC GTX260 216 CORE sipariş ettim. Windows 7 kullanıyorum. Direk netten driver çekip kurayımmı yoksa cd sinden mi kurayım?

İnternetten son sürümü indir tabiki de.
  • peki GTX 260 Synergy mi HD5770 mi diye bi soru sorsam
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Tesla-

peki GTX 260 Synergy mi HD5770 mi diye bi soru sorsam

c192 gtx 260 vs 5770 diye soruyorsun ve cavabı 5770'dir.

Ben olsam 5770 alacagima beklerim 5850 alırım yada GTX 260 C216 alırdım.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.