Şimdi Ara

Zotac 980 Ti Amp! Omega 1475 TL / Amazon

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bugün bakınırken denk geldim, Amazonda 980 Ti kartlarda 100 dolara yakın indirimler var. Zotac 980 Ti Amp! Omega modelini 1570 liraya alabiliyorsunuz. Bu indirimler GTX 1070 ve 1080 kartlar halen piyasada oldukça kıt olduğu halde geldi, Radeon RX 480 gelince ve stoklar tam oturunca volkanbravo isimli arkadaş ''Ben Demiştim'' diye konu açacak

Edit : An itibariyle 980 Ti kartlar, 980'lerden daha ucuz.

Amazon'da güncel 980 Ti AMP! Omega 1475 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukanka -- 21 Temmuz 2016; 15:40:08 >

• Keşke ben de en son çıkan kartların eski nesillere göre daha ucuz ve güçlü olacağını,bu kartların eski kartların fiyatlarını düşüreceğini bilebilseydim.Belki o zaman ben de forumda admin olabilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 19 Haziran 2016; 2:47:06 >
  • Okullar da kapandi eylule kadar duzgun konu beklemeyin artik.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

Okullar da kapandi eylule kadar duzgun konu beklemeyin artik.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • LiveForSpeed kullanıcısına yanıt
    yav he he
  • LiveForSpeed kullanıcısına yanıt
    Bir konuyu düzgün yapan nedir? Böyle lüzumsuz yorum yaptığına göre senin okulun da kapandı herhalde.

Edit: Yoksa 980 ti kartin mi var?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukanka -- 19 Haziran 2016; 3:28:38 >
  • zaman göstericek kaotik bir durum

aynısı 980tiler çıktığında 980 lerde olmadı hatta bazen 980 fiyatları artmıştı

buda 980ti lerin şansızlığımı desek bilemiyorum

gerçi şuan itibariyle 970 fiyatları düştü

amd durum ne olur bilemeyiz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 1660 vs RX 580
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • fthyrr1976fy F kullanıcısına yanıt
    970 ve 980'in kaderine RX 480'in performansi karar verecek. Soylendigi gibi 199 dolara 980 performansi verirse, vay bu kartlarin haline derim. Yine de o zamana kadar stoklar neredeyse tukenmis olacak, istesek de 970/80 bulamayacagiz ama ikinci eli iyice ayaklar altinda olabilir.
  • _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    Birkac gun dahi olsa beklemek istemeyenlere ellerine kalan son stoklari satmak icin yapiyorlar bu indirimleri. Saniyorum onceki seri kartlar stoklarda tamamen bitmeden yeni kartlar stoklarda hep cuzi miktarlarda olacak. Ne sis yansin ne kebap.
  • Muhtesem on goruler yaw nasil yeni seri cikinca eski seri ucuzlar insanin akli almiyor bak sen su Allahin isine yahuu

• İnsanlar bazen gerçekleri kabullenmek istemiyorlar.Forumda bilgi sahibi insanlar bile çıkmış TİTANX fiyatları düşmez diyor.Gerçekler ortada gtx1070 fiyatı rx480 fiyatı performansı.Ekran kartlarında sıçrama oldu.Forum kazık fiyatlarla GTX9XX lerini elinden çıkartmaya çalışanlarla doldu maalesef
  • Aslinda dogru soyluyorlar, Titan X'in sifir fiyati dusmez cunku oyle bir kart kalmayacak.Ama ikinci eli ayaklar altinda olacak.

9XX serisi kart sahiplerini de anliyorum, durumu kabullenmek zor. Dedigin gibi bu defa ciddi bir sicrama oldu hem Nvidia hem AMD tarafinda. Piyasa cok karisti. Daha birkac ay once gidip ekran kartina 1000 dolar vermis adam, bugun Nvidia cikip diyor ki "Ben yeni GPU yaptim, sana gecen 1000 dolara sattigim ekran kartindan daha performansli, hem de 379 dolara" Ne yapsin simdi bu kart sahipleri?

Onceden durum boyle degildi, mesela GTX 670 varken, GTX 770 ciktiginda eger piyasada hala varsa aralarinda 30 belki 40 dolar fark vardi. GTX 670 sahibi, 770 ciktiginda adam karti cok zarar etmeden satabiliyordu. Ama su anda durum cok farkli.http://www.anandtech.com/bench/product/1349?vs=1037

• Titanlar'ın sıfır fiyat düşmez çünkü o kartların sınıfları farklı ama ikinci elde kimse onlara para vermez çünkü oyun için onlardan daha performanslı ve daha ucuz GTX 1070 ve GTX 1080 var.

GTX 9** serisi kartlara sahip olanlar özellikle GTX 980Ti sahibi forumzedeler , burada hakaret ede ede kendileri ikinci elde 2100TL'ye satışa koydukları GTX 980Ti'yi 1600TL'ye kadar indirip ancak satabildiler.

Şanslılar 1600'e satabildikleri için.Sıfır fiyatları yurtdışında 1500TL'ye kadar düştü.30-45 gün içinde GTX 980Ti'lerin ikinci el fiyatı 1100TL'ye kadar düşecek zaten.

Dikkat ederseniz GTX 980Ti'yi satmaya çalışıp başaranların hakaret içerikli mesajlarını artık göremiyorsunuz.3000TL'ye aldığı kartı 1500TL'ye zar zor satabildiğinden belli ki rahatlamışlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Knisath -- 19 Haziran 2016; 22:58:16 >

1070 ve 1080lerde arz problemi oldugu icin bu indirimler bazilari icin hala bir anlam ifade ediyor. Dun gece stok 19du, simdi 15 yaziyor, 12 saat icinde 4 adet satilmis bile.
  • Şimdide millet zarar etmesin diye olmadık paralar istiyorlar.
  • Satılır, ona bir şey demiyorum zaten, şaşırmıyorum da ayrıca. Çünkü 980 Ti alan adamlar gördük forumda 1070-1080 çıkmasına rağmen.

1 ay bekleseler zaten 1070 özel soğutmalar da gelmeye başlayacak. En kötü aynı paraya 980 Ti'den %10 daha iyi bir kart alacaksın.
    Yeni seri cikali 20 gun oldu, hala stoklarda bulmak zor. Eski seriler stoklarda mevcut ve more on the way yaziyor. Arkadas 300 dolardan satin su 980 ti'leri bitsin gitsin :)
    Daha 980ler var, 980 ti'den daha pahali, onlari da bitirip ondan sonra yeni nesil kartlar bulunabilir olacak herhalde. Nvidia planlamayi ve zamanlamayi kartlar kadar iyi yapamadi.
    Hatirlarsiniz Z87 chipsetli anakartlar ciktiginda, Z77 kartlar birden ortadan kayboldu, planlama boyle olur.
    Ben asil 980 ve ondan da ziyade 970 lerin akibetini merak ediyorum, hadi 960 lari bitirdiler, RX 480 cikinca 970ler 980ler ne olacak?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukanka -- 19 Haziran 2016; 15:54:38 >
  • haklısın anlamadığım tek nokta zaten nvidia zirvede rakipsiz daha süresi varken bu kartları çıkartıp elindeki ve stoktaki kartları öldürdü bunu anlamadım

yıl sonuna doğruda 1080ti çıkartırsa 1080 ile 1070 durumu ne olur acaba

demekki zirvede rakipsiz olduğu için 980ti çok abartı fiyata satılıyordu o zaman
  • Bazi kisilerin yazin iyi bir kartla oyun oynayacam diye 900 serisi kartlarin fiyatinin istedikleri fiyata gelme cabasi gercekten gulunc

Cogumuz fiyatlar dusmiyecek demedi tabiikide dusecek

Ama bununda bir sureci var

X kisisi suanda 980ti satiyor ve 2000 kusur tl istiyorsa bundan normal bisey yok
    Nasil yok
    Mal adamin isterse 3000 tl der
    Herkes bakar ilaninani
    Satilmaz
    Sonra adam fiyati 2900 e ceker 2800 e ceker boyle fiyati uygun duruma gelene kadar dusecektir

Varsa 1250tl e satan gidip oradan alin demi

Ya ilk basta dedigm gibi
    Siz istesenizde fiyati dusecek istemesenizde

Yani yazin oyun oynayacagim diye bukadar kasmanin cabalamanin kendilerini rezil etmenin anlami yok

1000 serisi kartlar net ulasilabilir oldugunda ozaman 900 serisi kart alin

Not:bunu yazarken isi ticarete dokmus uyanik olucu mezarciliri ayri kefeye koymak lazim.
    Ustteki yazilari standart bir ev kullanicisi icin yazilmistir

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Knisath kullanıcısına yanıt
    http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=3489&gid2=3261&compare=radeon-rx-480-4gb-vs-geforce-gtx-980-4gb
    9** kullanıcıları bunun üzerine bir bardak soğuk su içerler artık.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.