Şimdi Ara

Zotac 980 Ti Amp! Omega 1475 TL / Amazon (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: expressimo

http://www.game-debate.com/gpu/index.php?gid=3489&gid2=3261&compare=radeon-rx-480-4gb-vs-geforce-gtx-980-4gb
    9** kullanıcıları bunun üzerine bir bardak soğuk su içerler artık.

valla durum belli olmaz

kartlar çıksın o zaman bakıcaz duruma

http://videocardz.com/61193/amd-radeon-rx-480-rumors

• Hocam ben hala insanların 980ti katlarını neden elden çıkarma çabasında olduklarını anlamıyorum.OVerclocklu halleri arasında 1080,980Ti'a göre ortalama %20 civarında hızlı görünüyor.1080 ile 100 fps alırken,980ti ile 80 fps alıyorsun zaten.Neyine yetmiyor insanların? Amazonda 2200 civarına 980ti alınabiliyorken(ki şu anda 1500-1600'e alınabiliyor) TR'den 3000 civarına 980ti alanları da anlamıyorum.(Kart arızalanırsa 60 lira kargo ver gönder garanti bahane değil.Arada 1000 liraya yakın fark var.) Yakın zamanda 980ti alanlarının dışındakiler için 9xx sahipleri soğuk su içsin denmesini de anlamıyorum.Üstelik hiçbir bilgi birikimi ya da tecrübesi olmadan sırf insanları gıcık etmek uğruna mı saçmalanıyor acaba?Bunu da anlamadım. Bir ara arızalardan başımı alamadım.Forumda sürekli kart değiştiren bir görüntü sergiledim ama durum hiç de öyle değil.Anlattıklarım başıma gelenleri bilmeyenler için saçma/iki yüzlülük olarak gelebilir o yüzden ek olarak belirteyim.Başıma ne geldiyse güzelim GTXX780'imi satıp 7990 almakla geldi.Hala arıyorum 780'inimi.
    _Dominic_Toretto_ Hocam kartıma iyi bakıyorsunuz dimi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AC Kiriklar -- 19 Haziran 2016; 23:55:42 >

• https://www.caseking.de/evga-geforce-gtx-980-ti-ftw-gratis-nitro-c80-pure-gaming-stuhl-gcbu-390.html

Adamlar 500 Euroya Evga Gtx 980ti Ftw
    Yanindada 150 Euro degerinde oyuncu sandalyesi hediye ediyorlar
    Bi an alsammi diye düsündüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi disaster68 -- 20 Haziran 2016; 0:01:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Uslu bir çocuk olursan belki şirinleri bile göre bilirsin

• _Dominic_Toretto_ kullanıcısına yanıt
    :D Evet hocam o macerayı hayatım boyunca unutamam.Cuma günüydü.Saat 16.00 civarı havale yapmıştınız.Koştur koştur 30 km yol gidip kargoyu yetiştirmiştim.Fena terlemiştim. B1 revizyon Hynix 2 aylık kart desem hatırlarsınız belki.
  • AC Kiriklar kullanıcısına yanıt
    Tamam hatırladım, sattım ben onu

Hatta onda sonra yine 780 almıştım. Toplamda 4 tane 780 kullandım, ilk kartım MSI 780 referans idi. Sonrasında hepsi Asus 780 DCU II'ydi.
  • Max. 1-2 ay sonra falan 980 Ti'lar 1000-1100 lira edecek zaten etmeside gerekir cunku o zamanlar ikinci el 1400 civarina TR'de gtx 1070'ler bulunabilecek. (Amazon da sıfır olarak 1480TL'ye geliyor evga 1070)
  • Fazla değil 1 ay sonra fiyatlar tam oturacaktır. 980Ti lerin 2. eli 950 - 1100 tl ye satılırken. 1070 lerinde 2i eli 1300-1400 e gider... 1 ay içinde forumun ekran kartı böölümünde şenlik olur satışlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

Hocam ben hala insanların 980ti katlarını neden elden çıkarma çabasında olduklarını anlamıyorum.OVerclocklu halleri arasında 1080,980Ti'a göre ortalama %20 civarında hızlı görünüyor.1080 ile 100 fps alırken,980ti ile 80 fps alıyorsun zaten.Neyine yetmiyor insanların? Amazonda 2200 civarına 980ti alınabiliyorken(ki şu anda 1500-1600'e alınabiliyor) TR'den 3000 civarına 980ti alanları da anlamıyorum.(Kart arızalanırsa 60 lira kargo ver gönder garanti bahane değil.Arada 1000 liraya yakın fark var.) Yakın zamanda 980ti alanlarının dışındakiler için 9xx sahipleri soğuk su içsin denmesini de anlamıyorum.Üstelik hiçbir bilgi birikimi ya da tecrübesi olmadan sırf insanları gıcık etmek uğruna mı saçmalanıyor acaba?Bunu da anlamadım. Bir ara arızalardan başımı alamadım.Forumda sürekli kart değiştiren bir görüntü sergiledim ama durum hiç de öyle değil.Anlattıklarım başıma gelenleri bilmeyenler için saçma/iki yüzlülük olarak gelebilir o yüzden ek olarak belirteyim.Başıma ne geldiyse güzelim GTXX780'imi satıp 7990 almakla geldi.Hala arıyorum 780'inimi.
    _Dominic_Toretto_ Hocam kartıma iyi bakıyorsunuz dimi?

Mantık basit , GTX 980Ti'yi 3000'e almış , ikinci eli 2100-2200TL'ye satılabiliyor.Amazon , newegg gibi sitelerden GTX 1080 2200-2400TL'ye kadar alınabiliyor.

Bu şu demek , kendi kartının üstüne en fazla 200-300TL koyup neredeyse ücretsiz upgrade demek.Herkes ister böyle bir şeyi..Satarken, donanım bölümünde veya sahibinden.com'da mesaj ile hakaret edip , 2100 TL'den 1500-1600TL'ye kadar inenler şimdi hakareti kesmişler , ortalıkta yoklar.Çünkü zararın neresinden dönerlerse kar herkes için.

Aslında GTX 980Ti , GTX 1080 sınıfında değil ve GTX 1080Ti çıkmış değil ,GTX 1080Ti çıktığında 3000-4000TL civarı olur herhalde , onu nasıl alacaklar merak ediyorum

• Knisath kullanıcısına yanıt
    1500-1600 civarına da ikinci el 980ti alınmaz ki?Amazondan 1500-1800 arasına sıfır getirtilebiliyor 980ti şu anda.Bu sefer de kartlarını 1000 liradan mı satmaya çalışacaklar?Kartlarını satmak için savaş verenler,sırf kart değiştirmek uğruna ne kadar zarar ettiklerinin farkındalar mı acaba?Gerçi 1000 lira falan adamıın günlük harçlığı ise sorun olmaz herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AC Kiriklar

1500-1600 civarına da ikinci el 980ti alınmaz ki?Amazondan 1500-1800 arasına sıfır getirtilebiliyor 980ti şu anda.Bu sefer de kartlarını 1000 liradan mı satmaya çalışacaklar?Kartlarını satmak için savaş verenler,sırf kart değiştirmek uğruna ne kadar zarar ettiklerinin farkındalar mı acaba?Gerçi 1000 lira falan adamıın günlük harçlığı ise sorun olmaz herhalde.

Doğru alınmaz ama onlar bu fiyatların olacağını inkar ediyorlardı ve kartlarını satmaya çalışıyorlardı , satabilenler sattı , satamayanlar ya satmaya uğraşıyor ya da vazgeçti çünkü ciddi anlamda büyük zarar etmek artık, 3-5 ay önce 3000TL'ye aldığın kartı şimdi 1000-1300TL arasına satmak.

Cebinde her daim nakit 5000TL olan adam zaten böyle tartışmalara da girmez ürünü satar , satamazsa yakınına hediye eder.Bu donanımı güncel tutma işini hastalığa çevirenler var.En güncel donanım benimkisi olsun , video çekeyim , cafcaf olsun herkes görsün de sorsun gibi bir mantık yürüten azımsanacak gibi değil.Yurt dışında bu tip insanların sayısı inanılmaz derecede fazla , ülkemizde gösteriş bu kadar fazla iken , ben bu kadar az donanım gösterişlisi olduğuna şaşırıyorum şahsen

• quote:

Orijinalden alıntı: disaster68

https://www.caseking.de/evga-geforce-gtx-980-ti-ftw-gratis-nitro-c80-pure-gaming-stuhl-gcbu-390.html

Adamlar 500 Euroya Evga Gtx 980ti Ftw
    Yanindada 150 Euro degerinde oyuncu sandalyesi hediye ediyorlar
    Bi an alsammi diye düsündüm

Pazarlık yap hocam sandalyesiz son ne olur diye?

• quote:

Orijinalden alıntı: LiveForSpeed

Okullar da kapandi eylule kadar duzgun konu beklemeyin artik.

• snop02 kullanıcısına yanıt
    Hoşuna mı gitti ?
  • 980 ti lerde indirimmi olacakmış.Yok artık lebron james.
  • Vida sonunda fazladan çaldığı paradan feragat etmiş ne mutlu vida kullanıcılarına...

• quote:

• quote:

Adam 1985 doğumlu ne okulu?
  • Gecenin bir yarısı ne yapacağını şaşırmış, herhalde 20 dakikadır avm tuvaletinde oturan ergen konusuna yazacaktı, yanlışlıkla buraya yazmış. Çünkü akıl sağlığı yerinde adam 980 ti fiyatında indirim oldu diyen konuya bu yorumu yapmaz.
    Yorumu beğenen garibanlar da neden beğendiğini yazıverse, herhalde onlar okulları kapanan arkadaşlar :)
    Bana bir de düzgün konu nasıl olur onu anlatsınlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lukanka -- 20 Haziran 2016; 14:27:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.