Şimdi Ara

Zorunlu AÇIKLAMA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Öncelikle, kamuoyunun tamamına da duyurduğumuz, Şenes Erzik’in istifasına yönelik talebimizi bugün ısrarla yinelediğimizi belirtmek isteriz.

Fenerbahçe Spor Kulübü özelinde Türk kulüplerinin hukuki linçlerine seyirci kalanların serzenişte bulunma ve vatan millet edebiyatı yapma hakkı yoktur.

Savunmaları alınmaksızın haklarındaki iddialarla karar verilen kulüplerin ve isimleri geçmediği müsabakalardan dahi ceza alan Türk spor adamlarının arkasında duramayanların bulundukları yer, kulübümüzün ve Türkiye’nin çok uzağındadır.

UEFA ve UEFA yetkililerinin menfaatlerini korumak, bu kişi ve kurumlar hakkında açılan davaları geri çektirmek için canhıraş bir şekilde çaba gösterenlerin, Türkiye ve Fenerbahçe Spor Kulübü menfaatleri içerikli söylemlerde bulunmaya hakkı yoktur, olamaz.

Bunca kalabalık söylem içerisinde, CAS davasının hangi gerekçeyle geri çektirildiği ya da Sayın Platini hakkında açılan davalardan vazgeçilmesi için kim ve kimlerin alelacele aracı olduğu hususu da derhal cevaplanması gereken sorulardandır.

Kaldı ki Fenerbahçe’nin CAS davasını çekmesi sonucunda sadece 1 yıl kupalara gitmeyerek müteakip yıllarda organizasyona katılma hakkı kazandığını söylemek ise yetersiz ve bilgisizlikten de öte, kötü niyet ve aymazlıktır.

Zira itirazımıza konu olan, kulübümüze uygulanan idari yaptırımın süresi, 2012 UEFA Şampiyonlar Ligi talimatının 2.05 maddesi uyarınca belirlendiği üzere 1 yıldır. Kaldı ki Sayın Erzik’in o tarihlerde dahi Fenerbahçe’ye 1 yılın üzerinde katılmama cezası verileceğini nereden ve ne zamandır bildiğini sormak Fenerbahçe Spor Kulübü Yönetim Kurulu’nun bir diğer görevidir.

Saygılarımızla,

Fenerbahçe Futbol A.Ş.

• Bunca kalabalık söylem içerisinde, CAS davasının hangi gerekçeyle geri çektirildiği ya da Sayın Platini hakkında açılan davalardan vazgeçilmesi için kim ve kimlerin alelacele aracı olduğu hususu da derhal cevaplanması gereken sorulardandır.

Şunu yönetimin açıklaması gerekmez mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni suçlu bulundu=>Şenes Erzik
  • bu konuyu ben açmıştım
  • Bıktım yemin ediyorum şu sürekli karşılıklı olarak açıklamalar yapılmasından . Yönetim değişsede kurtulsak bir an önce
  • hocam avatarından belli olmuyor mu
  • yakında donanımhaber forum spor bölümüne de musallat olurlarsa şaşmam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • acımicaktınız kardeşim acırsan acınacak duruma düşersin sonuna kadar devam edecektiniz çünkü haklıydık...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Escherichia.Coli

Bunca kalabalık söylem içerisinde, CAS davasının hangi gerekçeyle geri çektirildiği ya da Sayın Platini hakkında açılan davalardan vazgeçilmesi için kim ve kimlerin alelacele aracı olduğu hususu da derhal cevaplanması gereken sorulardandır.

Şunu yönetimin açıklaması gerekmez mi?

Bence bunu bizim yönetim de bilmiyor.Yukarıdan davayı geri çekin dediler çektiler

• Vay canına. TFF, UEFA, mahkemeler, cemaat, vb felan derken Şenes Erzik de FB'ye düşman olmuş, arkasından iş çeviriyormuş meğersem. Sıradaki hedef kim olacak çok merak ediyorum...
  • fb çıksın cas dan niye ve neden çekildiğini açıklasın, sanırsınız ki birileri vekaleten fb yi bu davadan feragat ettirdi ve fb nin bundan haberi yok, namusumuz dediğin davanın arkasında durama sonra çık konuş,...
  • Önce cemaat suçluydu, sonra iktidar suçlu oldu, sonra TS taraftarı şikayet ettiği için suçlu oldu, daha sonra GS lobisi suçlu oldu, şimdi de Şenes Erzik suçlu oldu. Herkes suçlu ama bir tek Aziz Yıldırım masum ve mağdur.

FB taraftarı ayaklanıp, Aziz Yıldırım'ı uzaklaştırmadıkça adam FB'yi uçuruma sürüklemeye devam edecek. Kendi düşen ağlamaz.
  • Ayıp ayıp...

Gerçekten taraftar Aziz Yıldırım'ın elinde oyuncak oluyor.

Bir grup var bunu gören eyvallah.
    Bir grup var bunu görüyo ama ben FBliyim umrumda değil modundalar
    Bir grupta halen kör.

Yahu neymiş. Aziz YIldırım dışında HERKES suçlu neredeyse.
  • Gelişmeleri hayretle takip ediyorum. İlginçtir ki ortalıkta istifa etmesi gereken başta Fenerbahçe Kulübü başkanı, ardından koyu taraftarı TFF başkanıdır. Fakat ne hikmetse istifa etmesi gereken bu iki insan kibirle ve gerile gerile başka kulülere/şahıslara saldırıyor ve istifa talep ediyor. Kontrolünü yitirmiş bir insan var Fenerbahçe Kulübü'nün başında. Aklı selim herkes onun Fenerbahçe'ye ne denli zarar verdiğini gördü, gün geçtikçe de bu zarar büyümekte. Hala böyle açıklamalar yapması şaşırtıcı. Keşke biraz erdemli olsa da;

Fenerbahçe Kulübü ONURU olan CAS davasını neden geri çekti ?
    Malum kişi birkaç kez yinelemesine rağmen havuzdan neden çekilmedi ?
    Cemaate atıp tutarken neden geri vites yaptı ?

bunların cevabını öğrenebilsek..
  • CAS davası neden çekildi sorusunun muhatabı Fenerbahçe değildir. Çektirenlere sorun denilmesinin üzerinden 20 gün geçti mi?

Bir de herşey kabak gibi meydan da zaten , Allah Allah , CAS davası neden çekildi acaba diye soran kaldı mı cidden?
  • Yahu hala Cas neden çekilmiş açıklasın diyenler var. Kardeşim memleket çalkalanıyor. UEFA CAS varken 2020 yi size vermeyiz, Olimpiyat içinde almamanız için lobi yaparız diyor.

Erzik bunun üzerine konuyu UEFA adına Başbakan a iletiyor. Başbakanda Demirören e söyle çeksinler yoksa LİMAK, KOÇ bunlar devlet ihalesinin yüzünü göremezler diyor. Nitekim yönetim kararı alıp CAS daki davayı çekiyor ama Aziz Yıldırım ın imzası olmadan. Yıldırım bu işin kandırmaca olduğunu ve baskılara boyun eğmememiz gerektiğini ne kadar anlatsada imzalanıyor bu karar.Ve Malum UEFA bir sefere mahsus diyor ki 2020 maçları tek bir ülkede değil farklı ülkelerde oynansın final ve yarı final bir yerde oynansın (1 defaya mahsus) ve Türkiye nin Euro 2020 hayalleri suya düşüyor aynı zamanda kaybedileceği kuvvetle muhtemel bir davadan UEFA kurtulmuş oluyor.

Peki o dönem yönetimde olanların çoğu neden Aziz Yıldırım ın bugün ki yönetiminde yok ?3. Havalimanının ihalesini alan konsorsiyumun Türk ortağı kim ? Olimpiyatın en büyük destekçilerinden biri Ali KOÇ mu ?

Ama unutlan bir şey var her zaman söyledim 3 dönem aralıksız bu siyasi oluşuma destek verdim. Ama o sandık önüme kurulduğunda formamı giyeceğim kime oy vermediğim belli olacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: diabolicfb

Yahu hala Cas neden çekilmiş açıklasın diyenler var. Kardeşim memleket çalkalanıyor. UEFA CAS varken 2020 yi size vermeyiz, Olimpiyat içinde almamanız için lobi yaparız diyor.

Erzik bunun üzerine konuyu UEFA adına Başbakan a iletiyor. Başbakanda Demirören e söyle çeksinler yoksa LİMAK, KOÇ bunlar devlet ihalesinin yüzünü göremezler diyor. Nitekim yönetim kararı alıp CAS daki davayı çekiyor ama Aziz Yıldırım ın imzası olmadan. Yıldırım bu işin kandırmaca olduğunu ve baskılara boyun eğmememiz gerektiğini ne kadar anlatsada imzalanıyor bu karar.Ve Malum UEFA bir sefere mahsus diyor ki 2020 maçları tek bir ülkede değil farklı ülkelerde oynansın final ve yarı final bir yerde oynansın (1 defaya mahsus) ve Türkiye nin Euro 2020 hayalleri suya düşüyor aynı zamanda kaybedileceği kuvvetle muhtemel bir davadan UEFA kurtulmuş oluyor.

Peki o dönem yönetimde olanların çoğu neden Aziz Yıldırım ın bugün ki yönetiminde yok ?3. Havalimanının ihalesini alan konsorsiyumun Türk ortağı kim ? Olimpiyatın en büyük destekçilerinden biri Ali KOÇ mu ?

Ama unutlan bir şey var her zaman söyledim 3 dönem aralıksız bu siyasi oluşuma destek verdim. Ama o sandık önüme kurulduğunda formamı giyeceğim kime oy vermediğim belli olacak.

E şimdi yine Casa gittiniz. O zaman yine 2020 tehlikeye girdi?

• Zaten birden fazla ( ortaklik dahil ) sayida sehirde yapimayacak mi bundan sonra ki Avrupa sampiyonalari ? Oyle bir onerisi vardi Platinin
  • quote:

Orijinalden alıntı: fz18

fb çıksın cas dan niye ve neden çekildiğini açıklasın, sanırsınız ki birileri vekaleten fb yi bu davadan feragat ettirdi ve fb nin bundan haberi yok, namusumuz dediğin davanın arkasında durama sonra çık konuş,...

Doğru...

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.