Şimdi Ara

Zorlanarak Jungle Öğreniyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
799
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Jungle dan nefret ediyorum ve yapamıyorum.0 yani gank atma. yetenek 0.Ama ranked girdiğim için öğrenmek zorundayım.Bende unranked oldum birkaç haftalığına.Uyarı geldiğinde gircem sadece.Bu sıradada fiddlestick ile jungle öğrenmeye çalışıyorum normal game de.Tabi küfür yediğim çok oluyorda öğrenmem lazım.Botla oyna diyeceksiniz fakat bot adı üstünde bot.Nidalenin mızrağına bile kafa atıyor botlar.Bu yüzden öğrenemem.
    Tam bir fiddlestick hastasıyım ve yavaş yavaş öğreniyorum sanırım.
    Önerilerinizi istiyorum arkadaşlar

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Fiddle ile jungle öğrenilmez. Daha basit tankly champlar kullan rammus nunu hecarim xin vs vs.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glitz

Fiddle ile jungle öğrenilmez. Daha basit tankly champlar kullan rammus nunu hecarim xin vs vs.
    xin maokai NuNu oynayabilirsin.. xinden başla
  • quote:

Orijinalden alıntı: 707

Fiddle ile jungle öğrenilmez. Daha basit tankly champlar kullan rammus nunu hecarim xin vs vs.

Ben fiddle ile mid oynardım 15 levellerde.Bu yüzden çok alışığım ve kolay geliyor bana hele o fear..

• hayat felsefeni fiddle yapmadığın sürece fiddle ile bir yere varamazsın.
    ben başlangıç olarak nasus ve nunuyu daha uygun görüyorum.sonra bir bakmışsın jarvanlar zacler lee sinler....
    ama sana tavsiyem nasus nunu gibi basit ucuz junglerlar bi kenarda bulunsun main rolünle ilgilen.şahsen ad carry oyuncusuyum jungler yeteneğim sıfır olsa da arada nasusla döktürürüm yani.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaoLinTaki

quote:

Orijinalden alıntı: 707

Ben fiddle ile mid oynardım 15 levellerde.Bu yüzden çok alışığım ve kolay geliyor bana hele o fear..

Alıntıları Göster
    Nick imzamda yazılı hocam. Elimden geleni yaparım. Jungler sevilir itinayla.

• quote:

Orijinalden alıntı: Favi.

Nick imzamda yazılı hocam. Elimden geleni yaparım. Jungler sevilir itinayla.

Alıntıları Göster
    Fiddlesticks le gang atmak zor başlarda.Eğer şampiyon değiştirmek istersen Shaco al derim.Kutularla buffı hızlıca alıp hemen kırmızıyı alır lanein birini çökertirsin.q skilli sayesinde adamlara görünmeden yaklaşıp e ile yavaşlatırsın.Eğer dalmadan önce canı biraz bile azsa yakıverirsin elemanı alırsın first bloodı..Sonra bir counter jungleing.İş tamamdır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Fiddlesticks le gang atmak zor başlarda.Eğer şampiyon değiştirmek istersen Shaco al derim.Kutularla buffı hızlıca alıp hemen kırmızıyı alır lanein birini çökertirsin.q skilli sayesinde adamlara görünmeden yaklaşıp e ile yavaşlatırsın.Eğer dalmadan önce canı biraz bile azsa yakıverirsin elemanı alırsın first bloodı..Sonra bir counter jungleing.İş tamamdır

Alıntıları Göster
    dari al teq atar zaten gank atmana gerek yok
  • Bence ww al en iyisi Pasifi w ile çok işe yarıyo zaten qsu king gank da usta

• quote:

Orijinalden alıntı: Napoleonfd

Alıntıları Göster
    xin ve udyr çok kolay junglerlar al ikisini oyna.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

Alıntıları Göster
    Junglea başlamak için xin al çok basit.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Auspexa

Alıntıları Göster
    rnek yanlış olmuş tr de nidanın mızrağına kafa atmak ekstra demek bir artı yani herkes atmaya çalışıyor bazen arada ısklayan oluyor da istisna
  • quote:

Orijinalden alıntı: Playinq

rnek yanlış olmuş tr de nidanın mızrağına kafa atmak ekstra demek bir artı yani herkes atmaya çalışıyor bazen arada ısklayan oluyor da istisna

Alıntıları Göster
    Hecarim tavsiye ederim. Ben jungle beceremem mesela ama hecarim ile düzgün jungle yapabiliyorum. Teamfightlarda da çok etkili.
  • Jungle en cok oyun zekasi gerektiren rol bu nedenle ogrenmesi zordur. Stream izleyerek az cok ogrenebilirsin cunku jungle kendi kndine ogrenebilecegin bir rol degil. Fiddle jungle zordur baslangic icin tavsiye etmem. Jarvan seju zac deneyebilirsin. Hem guzel gank atabiliyorlar hemde tf icin iyi herolar.

• quote:

Orijinalden alıntı: an4cond4

Jungle en cok oyun zekasi gerektiren rol bu nedenle ogrenmesi zordur. Stream izleyerek az cok ogrenebilirsin cunku jungle kendi kndine ogrenebilecegin bir rol degil. Fiddle jungle zordur baslangic icin tavsiye etmem. Jarvan seju zac deneyebilirsin. Hem guzel gank atabiliyorlar hemde tf icin iyi herolar.
    Xin Nunu Zac Nocture en kolay gang atan şampiyonlar bunları dene
  • sevmiyordum jungle ama zac aldıktan sonra jungle alıştı kolay gang atıyor zac le başla bence
  • Zac , Xin Zhao ve nunu gibi kolay gank atabilen herolari dene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oneshotgg -- 26 Ağustos 2013; 2:59:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Oneshotgg

Zac , Xin Zhao ve nunu gibi kolay gank atabilen herolari dene
    kha zix kullan hem rahat hem ganglarıda zevkli daha rahat oynarsın başlamak için iyi
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheBestHero

sevmiyordum jungle ama zac aldıktan sonra jungle alıştı kolay gang atıyor zac le başla bence

Zac var denedim sümüğü.Fakat adamın üstüne atladığında benden çok damage veriyor + takımdali ganke geldiğim kişi öküzse(klasik bronz-silver lafı) ölen ben oluyorum.Ama fiddle ile fear+W sayesinde hasar verip tam canla ganki başarılı yapıyorum.O gankide zar zor atıyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: ShaoLinTaki

quote:

Orijinalden alıntı: TheBestHero

sevmiyordum jungle ama zac aldıktan sonra jungle alıştı kolay gang atıyor zac le başla bence

Zac var denedim sümüğü.Fakat adamın üstüne atladığında benden çok damage veriyor + takımdali ganke geldiğim kişi öküzse(klasik bronz-silver lafı) ölen ben oluyorum.Ama fiddle ile fear+W sayesinde hasar verip tam canla ganki başarılı yapıyorum.O gankide zar zor atıyorum

Alıntıları Göster
    Koçluk gibi saatlik eğitim istersen sana yardımcı olabilirim ^^

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.