Bildirim
ZORLA İNGİLİZCE KİTAPİ ALDİRMA
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
çakmasını alsanıza
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
2001 ?
aman allahım -
kitabın orijinali olacakmış üzerindeki kod lazimmis
Durumunuz yok ise haklısınız fakat kardeşinizin hocası verilen kitapları kullanmak yerine daha yararlı olacağını düşündüğü kitabı önermiş.Bence durumunuz el veriyor ise almanız yönünde önerim zira milli eğitimin verdiği kitaplar bilgiden çok resim içeriyor. =) -
şöyle söyliyim bizede kitap dediler 50₺ iki tane 100₺ toplam aldım bi kızdan gittim çektirdim fotokopilerini bide cilt yaptırdım ikisi 25₺ geldi böyle yapabilir
YASAK ama ne yazık ki devletin verdiği kitaplar ingilizce eğitimi için yetersiz. Hocaları bunu aldırdığına göre derse önem veren birisi. Ama yasak. Alabilecek olan var olmayan var -
Benim kardeşimede alındı 50 tl ye acaba özel lise falan mı
Devlet harici kitabı yasaklayacağına kendi kitaplarına adam akıllı içerik koysunda almaya gerek kalmasın.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Devletin verdiği kitap yıllardır aynı ilk okul düzeyinde. Eğer ingilizce ogrenmek istiyorsanız alın
Degil adam yardimci kitab aldiriyor ve bu iyi bisey ama 200 tl cok bize 60 lira aldirmislardi 6- 7 yil once fotokopi yapanlar olmamisti lise 1 de ama lise 2 de hep fotokopiydi
200 TL gerçekten çok öğretmenle birçok veli konuşur da öğretmen kararından vazgeçmezse bence gerekli mecralara başvurulmalı sonuçta alacak durumu olan var olmayan varı geçtim daha lise 1 için 200 TL'lik kitap aldırıyorsa 4 sene aldırsa saçma hesap olacak ama 800 TL'ye yakın para sırf İngilizce için mi harcanacak? Bence el atılmalı duruma. -
Kardeşini bilmem de abisinin acil türkçe eğitimine ihtiyacı var.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benjamin Greeg -- 23 Ekim 2015; 21:32:29 >
Lisede yabancı dil okudum bu ingilizce setleri imkansız 1 sene içerisinde bitmez ama yararlıdır orası ayrı -
Hangi lisede kardesin ?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Harici bir kitap aldıran öğretmen hem haklı hem haksız. Mebin verdiği kitaplarla ingilizce öğrenilmiyor. Ama herkesin ayrı bir kitap alacak parasıda yok. Hele ki 200 tl. Buradaki sorun mebin adam akıllı kitap basmaması .
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Fotokopi yapmaya izin veriyorlarsa tamam ama izin vermiyorlarsa biraz problem.
Hazırlık sınıfı için mi?
Kardeşin öğretmenine gidip param yok desin, beleş veriyorlar ( örnek kitap vs. ) . -
Anlaşılan kardeşinin hocası kodçu çıkmış -
Paran yoksa alma, kimse seni zorlayamaz.
Benzer içerikler
- wax saç döker mi
- üniversiteyi bitirememek
- saklanan sivrisinek nasıl bulunur
- astral seyahat günah mi
- patlak kız
- ets2 türkiye haritası
- discord açıldı mı
- elektrikli bebek arabası
- dünyanın en büyük vinci
- telegram indirim kanalları
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X