Şimdi Ara

ZORLA İNGİLİZCE KİTAPİ ALDİRMA (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: ION

200 TL gerçekten çok öğretmenle birçok veli konuşur da öğretmen kararından vazgeçmezse bence gerekli mecralara başvurulmalı sonuçta alacak durumu olan var olmayan varı geçtim daha lise 1 için 200 TL'lik kitap aldırıyorsa 4 sene aldırsa saçma hesap olacak ama 800 TL'ye yakın para sırf İngilizce için mi harcanacak? Bence el atılmalı duruma.

Sırf ingilizce için
    Yabancı Dil öğreniyor sen burda gereksiz bir şeymiş gibi sırf ingilizce için diyorsun. Dil öğrenmek gibisi var mı sen burda 200 liranın lafını yapıyorsun. Çok iyi İngilizcem ve ortalama bir almancamda var. Almancamı geliştirip fransızca öğrenmek istiyorum. Her insan en az 2 dil bilmeli bence. Dil için harcanan hiç bir para gereksiz değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Cümleyi yanlış anlamışsın sırf İngilizceyi burda yalnızca İngilizce dersi için şeklinde kastettim, bunun diğer dersleri de var bir aileden yalnızca bir ders için kitap istenmiyor ki şu ders için şunu alın şunu alıp çözün vs bunlar sıralanıp duruyor ben bunu kastettim.
  • quote:

Cümleyi yanlış anlamışsın sırf İngilizceyi burda yalnızca İngilizce dersi için şeklinde kastettim, bunun diğer dersleri de var bir aileden yalnızca bir ders için kitap istenmiyor ki şu ders için şunu alın şunu alıp çözün vs bunlar sıralanıp duruyor ben bunu kastettim.

200 lira dediği test kitabı değil. İçinde ders kitabı çalışma kitabı ve grammer kitabı var. Diğer dersler için test kitapları yeterli

• bize de zamanında aldırıyorlardı. beyazıttan aynı kitabı 20 tl ye alınca pek de batmıyor o kadar. arkadaş 200 tl kitap parası diye alıp beyazıttan ucuza almıştı kitabı, para üstünü de kendine sakladı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

bize de zamanında aldırıyorlardı. beyazıttan aynı kitabı 20 tl ye alınca pek de batmıyor o kadar. arkadaş 200 tl kitap parası diye alıp beyazıttan ucuza almıştı kitabı, para üstünü de kendine sakladı

Adama kitabı söylüyorsun arkaya çekiyor,depodan getirteceğini falan söyletiyor falan.
  • Bizimki de 150 liraydı 25 liraya aldık.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Benjamin Greeg

Kardeşini bilmem de abisinin acil türkçe eğitimine ihtiyacı var.

Hoşgeldiniz sayın TDK Başkanı

• üst sınıflarda 2. el satanlar yada çakmasını satanlar vardır. orijinaline gerek yok maddi durumunuz iyi değilse. Kitap zorunlu değil ama gerekli. Meb'in verdiği kitaplarla bırak İngilizce öğrenmeyi bildiğin İngilizce'yi unutursun. Gerçi yine devlet üniversitelerinde bölüm İngilizce değilse hiç İngilizce dersi göstermiyorlar. Her ne kadar yabancı oyun,film,dizi izlesen bile bir yerden sonra adam akıllı ders görmeyince-yada sürekli konuşulan ortamlarda bulunmayınca- İngilizceyi unutuyorsun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Plaib

quote:

Orijinalden alıntı: Aelthalyste

bize de zamanında aldırıyorlardı. beyazıttan aynı kitabı 20 tl ye alınca pek de batmıyor o kadar. arkadaş 200 tl kitap parası diye alıp beyazıttan ucuza almıştı kitabı, para üstünü de kendine sakladı

Adama kitabı söylüyorsun arkaya çekiyor,depodan getirteceğini falan söyletiyor falan.

Aynen ya

• 11 adet olmasi lazm

• quote:

200 TL gerçekten çok öğretmenle birçok veli konuşur da öğretmen kararından vazgeçmezse bence gerekli mecralara başvurulmalı sonuçta alacak durumu olan var olmayan varı geçtim daha lise 1 için 200 TL'lik kitap aldırıyorsa 4 sene aldırsa saçma hesap olacak ama 800 TL'ye yakın para sırf İngilizce için mi harcanacak? Bence el atılmalı duruma.

Hayir tek sene icin kullanilmiyor. Bizim aldigimiz 4 sene icin.

• bildigim kadarıyla yasak dostum ..fakat ben 10.sınıftayım bizede dediler 2 kitap 180 tl diye ama çakma sı felandı derken orjialin aynısını 15 e aldım.
  • bu arada dostum kitabin adı nedir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nasyonel_06

bildigim kadarıyla yasak dostum ..fakat ben 10.sınıftayım bizede dediler 2 kitap 180 tl diye ama çakma sı felandı derken orjialin aynısını 15 e aldım.

çakmasını nerden buldunuz hocam
  • Kitapların 40tl ye falan korsanları var ben zamanında onlardan almıştım .

• Ben Almanca ve İngilizce kitaplarına 315 tl verdim.

• Çakmasını al 20 liraya kod olayı yalan
  • Ben Ankarada yaşıyorum olgunlardan aldırdım arkadaşlara ..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.