Şimdi Ara

Zorla gaz sayacımın değiştirilmesi isteniyor (sayaç değişti sıra kombide)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bugün eve ihtar tarzı bir kağıt geldi sayaç 20 yılı doldurduğu için 5 gün içinde değiştireceksin yazıyor ama sayaç sapasağlam benden zorla istenen bu değişimden kurtulmanın bir yolu yok mu ?

bedava değiştirilse bir şey demem ama 600 lira almaktan bahsediliyor bu parayı ödemek istemiyorum sırf para alalım diye bu bahaneyi uyduruyorlar yok mudur daha önce bu haksız şeye karşı durabilen kişiler ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 19 Eylül 2020; 19:20:52 >

• Keyiften değil o 20 yıl geçmiş üstünden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AMC

Keyiften değil o 20 yıl geçmiş üstünden.
    yahu sapa sağlam alet bir sorunu yok bedavaya değiştirse bir şey demem 600 lirayı çıkartıp ne diye vereyim boş yere yapıyorsan para almadan yap
  • geçenlerde belediyeden geldiler bizim gaz saatini direk değiştirdiler ücreti var mı dedim yok abi dedi gitti. ilginçmiş para talep etmeleri. istanbuldayım bu arada.
  • Uzun yıllar kullanıldığı için belki haklılık payı vardır, diyeceğim diyemiyorum. Nedeni 600 TL istemek nedir. Sayaç kaç para???
  • TITAN291 T kullanıcısına yanıt
    hocam birkaç güne belli olacak ama aldıkları para sayaç değil güvence bedeli diyorlar bu arada kartlı sayaç kullanıyoruz faturalıya geçirmek istiyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 3 Eylül 2020; 10:33:32 >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    Faturalıya geçiş için istenen para o. Sayaç 20 yılı geçince ÜCRETSİZ değişim yapılıyor. Size dayatmak istedikleri kartlıdan faturalı saate geçiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangi şehir bu?
  • 5 gün süre vermişlerdi şimdi bekliyoruz bakalım 5 gün dolacak gelip mühürlemeye kalkışacaklar mı göreceğiz içinde hala gaz var bunu yapamazlar herhalde

gelişmeler olunca yazarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 4 Eylül 2020; 19:32:27 >
  • lanet olsun deyip 600 lirayı verdim sayaç değişti şimdi de kontrole geldiler kombi değişecek her bok değişecek dediler 5800 lira masraf çıktı 20 senedir sızdırmayan gaz nasıl olduysa şimdi sızdırıyormuş

bir lanet sayacın başımıza açtığı belaya bakar mısınız gazı kestiler elde avuçta çıkartıp 6000 tl de veremeyiz şu pandemi zamanında

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 19 Eylül 2020; 19:2:55 >
  • B-2 Spirit kullanıcısına yanıt
    hiç düşünürler mi acaba insanlar bu masrafın altından kalkabilecek köşelerinde paraları var mı hadi onu geçtim taksit ödeyebilecek kadar gelirleri var mıdır yok mudur ? bu lanet şirketin alayı kan emici mafya.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MyDrama

hiç düşünürler mi acaba insanlar bu masrafın altından kalkabilecek köşelerinde paraları var mı hadi onu geçtim taksit ödeyebilecek kadar gelirleri var mıdır yok mudur ? bu lanet şirketin alayı kan emici mafya.
    edit: kombiyi daha yeni değiştirebildik 6 aylık esaret son buldu gazımız açıldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B-2 Spirit -- 17 Mart 2021; 20:19:48 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.