Şimdi Ara

###ZORAKİ KOCA###

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dizinin dün ilk bölümü yayınlandı izlyen varmı bn çok beğendim burda diziyle ilgili payalşım yapabilirz bida izleyen varsa ordaki kızın adı neydi

• tam anlamıyla berbat bir dizi. En fazla 6 bölüm gider, sonra yayından kaldırılır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aborjine

tam anlamıyla berbat bir dizi. En fazla 6 bölüm gider, sonra yayından kaldırılır.
    yazın gösterilen dizileri izlemem izlettirmem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ribas

yazın gösterilen dizileri izlemem izlettirmem.

Alıntıları Göster
    senaryosu çok farklı bir dizi, hiç bilinen, duyulan bir konu senaryo değil. daha önceki dizilere veya türk filmlerine de hiç benzemiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: kullanici adi

senaryosu çok farklı bir dizi, hiç bilinen, duyulan bir konu senaryo değil. daha önceki dizilere veya türk filmlerine de hiç benzemiyor

Alıntıları Göster
    Bir dizi gidiyor 10 dizi geliyor.Kuzuya döndük kuzuya

• quote:

Orijinalden alıntı: EneRGy.

Bir dizi gidiyor 10 dizi geliyor.Kuzuya döndük kuzuya

Alıntıları Göster
    Diziyi izlemedim ama reklamlarda 10 gun falan diyorlardi.Bir Erkek 10 Gunde Nasil Kaybedilir'le bir benzerlikleri var mi
  • quote:

Orijinalden alıntı: weresth

Diziyi izlemedim ama reklamlarda 10 gun falan diyorlardi.Bir Erkek 10 Gunde Nasil Kaybedilir'le bir benzerlikleri var mi

Alıntıları Göster
    Bence de çok güzel dizi ilk bölümünü izledim gayet eğlenceli bugun 20.30'da ikinci bolum var kaçırmayın derim ayrıca dizide sümer tilmaç'ın olması apayrı bi renk kazandırmış işte bugun ki bölümün özeti

2. Bölüm
    Ömer ateş altında !

Ayşe, Ömer’in evlilik teklifini kabul eder. İki genç, köy meydanında geleneklere uygun bir düğünle mutluluğa ilk adımlarını atarlar. Ama Ömer düğünün gerçekliğiyle yüz yüze gelince, nasıl bir hata yaptığının farkına varır. Ailesinden gizli, üstelik hiç hazır değilken evlenen Ömer, oradan kaçmanın yollarını arar ve tüm sempatisiyle bulduğu yeni bir oyunla Assos’tan tüymeyi başarır.
    “İzimi kaybettirirsem beni unuturlar” diye düşünen Ömer, kendisini bekleyen sürprizlerden habersizdir. İddiacı çapkın Ömer’in hayatı bir anda altüst olur ve tam manasıyla bir çapraz ateş altında kalır. Ayşe kocasının peşine düşür.
    Ömer, Ayşe’yi karşısında görünce, bu düğümü çözmeyi başarabilecek mi? Arkadaşları ve ailesinden evlendiğini saklayabilecek mi? Ayşe, Ömer’in kendisiyle bir iddia uğruna yakınlaştığını öğrenirse neler yapacak? İntikam mı alacak, onu terk mi edecek? Zoraki Koca’nın heyecan dolu bu bölümünde tüm bu sorular yanıt buluyor. Sakın kaçırmayın!

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Birce

Bence de çok güzel dizi ilk bölümünü izledim gayet eğlenceli bugun 20.30'da ikinci bolum var kaçırmayın derim ayrıca dizide sümer tilmaç'ın olması apayrı bi renk kazandırmış işte bugun ki bölümün özeti

2. Bölüm
    Ömer ateş altında !

Ayşe, Ömer’in evlilik teklifini kabul eder. İki genç, köy meydanında geleneklere uygun bir düğünle mutluluğa ilk adımlarını atarlar. Ama Ömer düğünün gerçekliğiyle yüz yüze gelince, nasıl bir hata yaptığının farkına varır. Ailesinden gizli, üstelik hiç hazır değilken evlenen Ömer, oradan kaçmanın yollarını arar ve tüm sempatisiyle bulduğu yeni bir oyunla Assos’tan tüymeyi başarır.
    “İzimi kaybettirirsem beni unuturlar” diye düşünen Ömer, kendisini bekleyen sürprizlerden habersizdir. İddiacı çapkın Ömer’in hayatı bir anda altüst olur ve tam manasıyla bir çapraz ateş altında kalır. Ayşe kocasının peşine düşür.
    Ömer, Ayşe’yi karşısında görünce, bu düğümü çözmeyi başarabilecek mi? Arkadaşları ve ailesinden evlendiğini saklayabilecek mi? Ayşe, Ömer’in kendisiyle bir iddia uğruna yakınlaştığını öğrenirse neler yapacak? İntikam mı alacak, onu terk mi edecek? Zoraki Koca’nın heyecan dolu bu bölümünde tüm bu sorular yanıt buluyor. Sakın kaçırmayın!

Alıntıları Göster
    Akıllara zarar bir dizi daha...

Tamamen erozyon yaşanıyor maalesef.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ömer

Akıllara zarar bir dizi daha...

Tamamen erozyon yaşanıyor maalesef.

Alıntıları Göster
    yaaa bu diziler en fazla 6 bolum gzl gider sora bozulur
  • quote:

Orijinalden alıntı: addar

yaaa bu diziler en fazla 6 bolum gzl gider sora bozulur

Alıntıları Göster
    eylenceli bi diziye benziyo su kurtlar vadisi gelene kadar zaman gecirilir bu diziyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackF!Re

eylenceli bi diziye benziyo su kurtlar vadisi gelene kadar zaman gecirilir bu diziyle

Alıntıları Göster
    Dünkü bölümü güzeldi yaz sezonuna gore diğer dizilerden kat kat kaliteli oyuncu kadrosu ve senaryosu oldukca iyi..ömer ve ayse ikiside mukemmel yapmacık bi ifadeleri yok bir dizide en cok dikkatimi ceken sey..pazartesi reytingleri bu diziye ait

• quote:

Orijinalden alıntı: Birce

Dünkü bölümü güzeldi yaz sezonuna gore diğer dizilerden kat kat kaliteli oyuncu kadrosu ve senaryosu oldukca iyi..ömer ve ayse ikiside mukemmel yapmacık bi ifadeleri yok bir dizide en cok dikkatimi ceken sey..pazartesi reytingleri bu diziye ait

Alıntıları Göster
    aşık oldum o kıza ya o nasıl güzelliktir ya sırf o kızı izlemek için izliyorum diziyi

• quote:

Orijinalden alıntı: Laniakea

aşık oldum o kıza ya o nasıl güzelliktir ya sırf o kızı izlemek için izliyorum diziyi

Alıntıları Göster
    Emel Sayın ve Tarık Akan ın birlikte oynadığı eski türk filminden alıntı yapılmış zannedersem tabii yanlış hatırlamıyorsam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: acimakarna

Emel Sayın ve Tarık Akan ın birlikte oynadığı eski türk filminden alıntı yapılmış zannedersem tabii yanlış hatırlamıyorsam.

Alıntıları Göster
    iyi değil bence hep aynı konular
  • quote:

Orijinalden alıntı: alimcbeal

iyi değil bence hep aynı konular

Alıntıları Göster
    klasik bi Türk dizisi
    Türkiye nin pembe dizileri bunlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: AXU

klasik bi Türk dizisi
    Türkiye nin pembe dizileri bunlar

Alıntıları Göster
    turk filmnn dizi versiyonu!
  • quote:

Orijinalden alıntı: findikkirann

turk filmnn dizi versiyonu!

Alıntıları Göster
    ama yine de güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: .:donT.think:.

ama yine de güzel

Alıntıları Göster
    bi kere diziyi izlemeden yorum yapan arkadaşlara söylüyecek söz bulamıyorum zaten çoğumuz her şeye önyargılı bakmaya ve olumsuz yönde eleştirmeye bayılıyoruz

dizinin konusunu ilk gazetede okudum hatta içimden yine eski bir türk filminin dizi versyonu diye düşünüp kesin tutmaz dedim bildiğiniz üzere bu aralar bütün yaz dizileri böyle basit konular, benzer uyarlamalar üzerine...

evde zaplarken diziye denk geldim ve izlemeye başladım şu ana kadar ki 3 bölümünü de izledim konu eski türk filmlerinden biri olan ''tatlı dillim''in nerdeyse aynısı(tarık akan-filiz akın) ama ne yalan söylüyeyim dizi insanı kendine çekiyor zaten yaz dizileri içinde en çok izlenme payına sahip olan dizi... ne bileyim oyunculuklar süper zaten çoğu eski tiyatro ve sinema aktrisleri(sümer tilmaç ve dizideki eşi,yine mahallenin muhtarlarından tanıdığımız muhtarın oyunculukları kusursuz) başrollerdeki kız ve erkek(daha önce hiç bir dizide ve programda rastlamadım kendilerine)çok uyumlu birbirlerine yakışıyorlar tatlı-sert atışmaları harika uzun bir süredir dizi izlemiyordum ama bu basit konulu sade dizi çok hoşuma gitti

kısacası dizideki olumlu enerji ekrana yansıyor zaten diziyi izleyenler bana hak verecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: go_spurs_go

bi kere diziyi izlemeden yorum yapan arkadaşlara söylüyecek söz bulamıyorum zaten çoğumuz her şeye önyargılı bakmaya ve olumsuz yönde eleştirmeye bayılıyoruz

dizinin konusunu ilk gazetede okudum hatta içimden yine eski bir türk filminin dizi versyonu diye düşünüp kesin tutmaz dedim bildiğiniz üzere bu aralar bütün yaz dizileri böyle basit konular, benzer uyarlamalar üzerine...

evde zaplarken diziye denk geldim ve izlemeye başladım şu ana kadar ki 3 bölümünü de izledim konu eski türk filmlerinden biri olan ''tatlı dillim''in nerdeyse aynısı(tarık akan-filiz akın) ama ne yalan söylüyeyim dizi insanı kendine çekiyor zaten yaz dizileri içinde en çok izlenme payına sahip olan dizi... ne bileyim oyunculuklar süper zaten çoğu eski tiyatro ve sinema aktrisleri(sümer tilmaç ve dizideki eşi,yine mahallenin muhtarlarından tanıdığımız muhtarın oyunculukları kusursuz) başrollerdeki kız ve erkek(daha önce hiç bir dizide ve programda rastlamadım kendilerine)çok uyumlu birbirlerine yakışıyorlar tatlı-sert atışmaları harika uzun bir süredir dizi izlemiyordum ama bu basit konulu sade dizi çok hoşuma gitti

kısacası dizideki olumlu enerji ekrana yansıyor zaten diziyi izleyenler bana hak verecektir

Alıntıları Göster
    bana aşk oyunu çakması gibi geldi sanki o yüzden izlemek istemedim.
    orada yasemin ergene olsa kesin izlerdim aşk oyunun izlediğim gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbul615

bana aşk oyunu çakması gibi geldi sanki o yüzden izlemek istemedim.
    orada yasemin ergene olsa kesin izlerdim aşk oyunun izlediğim gibi

Alıntıları Göster
    Dizi gerçekten eğlenceli tatlı dillimin bir nevi modern senaryosu diyebiliriz. İdolleşmiş diyebileceğimiz türk filmlerine benziyor ama oyunculuğa gelince bu "sene"'nin zirve yapan dizilerinde. Zaten insanı çeken o ya. Yoksa dizide pek bir iş yok desek yeridir.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.