Şimdi Ara

ZOOM X5 ACAİP SROUN ÇÖZEBİLEN YOKK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar zoom x5 kullanıcısıyım uzun zamandır bu veleti iyi bilirim ama böle bi hata ömrümde görmedim masa üstündeki zoom web consela giriyorum kullanıcı adı admin şifre zoomadsl kabul etmiyor yanlış diyor bağlantı kendi kendine gitmişti bende modeme reset attım o dakkadan sonra modem kuruluyor link ışığı yanıyor windows tanıyor ama webconsele şifresini almıyor windowsa format bile attım bilen yardımcı olcak varmıı lütfen yardım modemin ana menüsüne nasıl girilir delircem elli kere kaldırdım kurdum herşeyi denedim yapılabilecek ama modem halen girmiyor acaba bu modem yinemi şoklanması gerekiyor yada flsh mı yandı? delircem bilen varsa lütfen yardım istiyorum

• ne büyük bi çözüm arkadaşım onları ben geçeli çok oldu şimdi ethernet bağlı ama yine girmiyor modemin sayfasına diyorum ya bunların hepsi denendi hard resete kadar windows kurmaya kadar elli kere kaldırıp kurdum ama cihaz şifreleri kabul etmiyor bu aletin admin zoomadsl den başka şifresi varmı veya ana menüye adsl şifresini yazmanın bi başka yolu varmı?
  • bendede bir kere bu sorun olmuştu ama çözümü basitti : k.adına admin yazıp bir boşluk bırakmışım onun için girmemiş.Sanırım sende böyle bir durum yok.İthalatçısı olan "oluşum" a başvur.Söylediğine göre buraya yazılabilecek herşeyi denemişsin.

Şu anda senin yerinde olsam windowsa hiç dokunmam,nasıl bir ilgi kurdunda formatladın boşu boşuna anlamadım.modemin arkasında delikten reset atıp o şekilde denerim.Eğer olmuyorsa yapacak birşey yok.Birde ping atmayı dener misin.Son olarak şunu sorayım modemle internete girebiliyor musun
  • Arkadaşım eğer yanlış anlamadıysam sorunu,modemin arkasındaki minik deliğe bir kalemin ucuyla 5sn kadar basılı tutarsan modem ayarların sıfırlanacaktır.Böylece fabrika ayarı kullanıcı adı ve şifresi ile konsola giriş yapabilirsin.Belki şifreyi falan değiştirmiştir birileri.
  • arkadaşlarım hard reset dediğim zaten modemin arkasına b işey sokarak beş saniye bekleyerek oluyor onu yaptım yani yinee olmadı ayrıca şifreyi kimse değiştiremez ben kullanıyorum sadece ve değiştirmedim en son konsol açıkken reset to defaulta bastım bi dahada konsaola giremedim ayrıca modeme nasıl ping atılacak? consola girmeden onuda bilmiyorum formatı servisten biri şey dedi modem şifrerlerini saklarmış windowsta bende dedim format atimde silinsin sıfır bi windowsta deniyim ama olmadı oda yani anlıcanız deli oldum böle bişey nasıl olur şaşrıdım kaldım modeme ping nasıl atıcam dostanmı?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • başlat>çalıştıra yazacan

ping 10.0.0.2

eğer modemle haberleşebiliyorsa 4 tane sonuç çıkar.Bu araa internete girip girmediğini yazmamışsın.Acaba 10.0.0.2 den konsola girerken hatamı veriyor yoksa menü açılıyorda şifreyi mi kabul etmiyor

Orjinalden alıntı: selenay7

arkadaşlar zoom x5 kullanıcısıyım uzun zamandır bu veleti iyi bilirim ama böle bi hata ömrümde görmedim masa üstündeki zoom web consela giriyorum kullanıcı adı admin şifre zoomadsl kabul etmiyor yanlış diyor bağlantı kendi kendine gitmişti bende modeme reset attım o dakkadan sonra modem kuruluyor link ışığı yanıyor windows tanıyor ama webconsele şifresini almıyor windowsa format bile attım bilen yardımcı olcak varmıı lütfen yardım modemin ana menüsüne nasıl girilir delircem elli kere kaldırdım kurdum herşeyi denedim yapılabilecek ama modem halen girmiyor acaba bu modem yinemi şoklanması gerekiyor yada flsh mı yandı? delircem bilen varsa lütfen yardım istiyorum

Arkadaşım Hard Reset tuşu sorunlu olabilir.
    bunun başka bir yolu da modem elektriğe bağlı iken modemi sürekli kapatıp açmaktır bazen sn tutmadığından da reset atmıyor bende düğmesinden sürekli kapatıp açıyorum yine resetliyor makineyi 10 15 kere aç kapat birde öyle dene
    kolay gelsin...

• yalnız bunu hızlı hızlı yapacaksın mesela açtın 1 sn bekle kapat 1 sn bekle geri aç o şejilde yani
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.