selenay7
=> ZOOM X5 ACAİP SROUN ÇÖZEBİLEN YOKK
(7.01.2006 14:12:40)
arkadaşlar zoom x5 kullanıcısıyım uzun zamandır bu veleti iyi bilirim ama böle bi hata ömrümde görmedim masa üstündeki zoom web consela giriyorum kullanıcı adı admin şifre zoomadsl kabul etmiyor yanlış diyor bağlantı kendi kendine gitmişti bende modeme reset attım o dakkadan sonra modem kuruluyor link ışığı yanıyor windows tanıyor ama webconsele şifresini almıyor windowsa format bile attım bilen yardımcı olcak varmıı lütfen yardım modemin ana menüsüne nasıl girilir delircem elli kere kaldırdım kurdum herşeyi denedim yapılabilecek ama modem halen girmiyor acaba bu modem yinemi şoklanması gerekiyor yada flsh mı yandı? delircem bilen varsa lütfen yardım istiyorum
Usta_AsH
(7.01.2006 14:55:54)
ethernetten bağla sorun gider
selenay7
(7.01.2006 14:59:14)
ne büyük bi çözüm arkadaşım onları ben geçeli çok oldu şimdi ethernet bağlı ama yine girmiyor modemin sayfasına diyorum ya bunların hepsi denendi hard resete kadar windows kurmaya kadar elli kere kaldırıp kurdum ama cihaz şifreleri kabul etmiyor bu aletin admin zoomadsl den başka şifresi varmı veya ana menüye adsl şifresini yazmanın bi başka yolu varmı?
faruk
(7.01.2006 16:47:02)
bendede bir kere bu sorun olmuştu ama çözümü basitti : k.adına admin yazıp bir boşluk bırakmışım onun için girmemiş.Sanırım sende böyle bir durum yok.İthalatçısı olan "oluşum" a başvur.Söylediğine göre buraya yazılabilecek herşeyi denemişsin.
Şu anda senin yerinde olsam windowsa hiç dokunmam,nasıl bir ilgi kurdunda formatladın boşu boşuna anlamadım.modemin arkasında delikten reset atıp o şekilde denerim.Eğer olmuyorsa yapacak birşey yok.Birde ping atmayı dener misin.Son olarak şunu sorayım modemle internete girebiliyor musun
isot
(7.01.2006 17:00:01)
Arkadaşım eğer yanlış anlamadıysam sorunu,modemin arkasındaki minik deliğe bir kalemin ucuyla 5sn kadar basılı tutarsan modem ayarların sıfırlanacaktır.Böylece fabrika ayarı kullanıcı adı ve şifresi ile konsola giriş yapabilirsin.Belki şifreyi falan değiştirmiştir birileri.
selenay7
(7.01.2006 17:05:44)
arkadaşlarım hard reset dediğim zaten modemin arkasına b işey sokarak beş saniye bekleyerek oluyor onu yaptım yani yinee olmadı ayrıca şifreyi kimse değiştiremez ben kullanıyorum sadece ve değiştirmedim en son konsol açıkken reset to defaulta bastım bi dahada konsaola giremedim ayrıca modeme nasıl ping atılacak? consola girmeden onuda bilmiyorum formatı servisten biri şey dedi modem şifrerlerini saklarmış windowsta bende dedim format atimde silinsin sıfır bi windowsta deniyim ama olmadı oda yani anlıcanız deli oldum böle bişey nasıl olur şaşrıdım kaldım modeme ping nasıl atıcam dostanmı?
Se®k@n
(7.01.2006 19:34:27)
Bende de aynı sorun olmuştu. Hard reset atamıyordum. Sonra garantiye yolladım. 3 hafta garantide kaldı. Bende bu arada USR9105 aldım.
Garantiden geldi. Yazılım guncellemesi yapılmış dediler. Şİmdi X5 sapasaglam duruyor ben USR9105 kullanıyorum
Almak isteyen varsa bendeki X5'i satabilirim. Virtual server özellikli olan X5'lerden bendeki.
faruk
(7.01.2006 21:52:10)
başlat>çalıştıra yazacan
ping 10.0.0.2
eğer modemle haberleşebiliyorsa 4 tane sonuç çıkar.Bu araa internete girip girmediğini yazmamışsın.Acaba 10.0.0.2 den konsola girerken hatamı veriyor yoksa menü açılıyorda şifreyi mi kabul etmiyor
Usta_AsH
(8.01.2006 01:54:56)
kardeşim sen ne diyosun anlayamıyorumhttp://10.0.0.2 ye girince şifre mi soruyor yoksa hiçmi girmiyor bunu bi cevapla sen
teknick
(8.01.2006 14:09:49)
quote:
Orjinalden alıntı: selenay7 arkadaşlar zoom x5 kullanıcısıyım uzun zamandır bu veleti iyi bilirim ama böle bi hata ömrümde görmedim masa üstündeki zoom web consela giriyorum kullanıcı adı admin şifre zoomadsl kabul etmiyor yanlış diyor bağlantı kendi kendine gitmişti bende modeme reset attım o dakkadan sonra modem kuruluyor link ışığı yanıyor windows tanıyor ama webconsele şifresini almıyor windowsa format bile attım bilen yardımcı olcak varmıı lütfen yardım modemin ana menüsüne nasıl girilir delircem elli kere kaldırdım kurdum herşeyi denedim yapılabilecek ama modem halen girmiyor acaba bu modem yinemi şoklanması gerekiyor yada flsh mı yandı? delircem bilen varsa lütfen yardım istiyorum |
Arkadaşım Hard Reset tuşu sorunlu olabilir.
bunun başka bir yolu da modem elektriğe bağlı iken modemi sürekli kapatıp açmaktır bazen sn tutmadığından da reset atmıyor bende düğmesinden sürekli kapatıp açıyorum yine resetliyor makineyi 10 15 kere aç kapat birde öyle dene
kolay gelsin...
teknick
(8.01.2006 14:12:05)
yalnız bunu hızlı hızlı yapacaksın mesela açtın 1 sn bekle kapat 1 sn bekle geri aç o şejilde yani