Şimdi Ara

ZOOM MODEMDE SORUN BİLEN VAR MI ARKADAŞLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • port açma problemi ZOOM MODEMİM İÇİNDE OLMASI GEREKEN dmz ayarı yok bu yüzden yeni port açamıyorum bilen var mı?advance setup içinde yokkkk

• dmz yoksa virtual server isimli bir bölüm vardır...ordan port açabilirsiniz...

saygılar..
  • oda yok olanları sayayım WAN SETTİNGS,LAN SETTİNGS,DNS,ADSL CONFİGURATİON,MİSC CONFİGURATİON var sadece napabilirimm
  • valla dostum bu saydıklarının hiçbirinde port ayarı yapılan bi yer gözükmüyo ilginç...yardımcı olmak isterdim ama daha önce böyle bir versiyon görmedim..üzgünüm..
  • hmm peki saol yinede bi daha zoom yüklemesi yapmaya çalışayım yüklenirken bir terslikten dolayı olmuştur belki
  • modemin en güncel sürücüsünü yükle kardeş
  • ben de Zoom kullanıoyorum. aynı sorunları ben de yaşadım. öncelikle donanimhaber dahil binlerce sitede bulabilecegin bilgilerle statik ip alacaksın. sonra port acmana gerek kalmayacaksın ama modeminin firewallunu acacaksın. advanced sett.-> nat->nat rule entry->new sonra da aşağıdaki gibi olacak sonuç ve port açılmış olacak.. hadi kolay gelsin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Somebodysomeone

ben de Zoom kullanıoyorum. aynı sorunları ben de yaşadım. öncelikle donanimhaber dahil binlerce sitede bulabilecegin bilgilerle statik ip alacaksın. sonra port acmana gerek kalmayacaksın ama modeminin firewallunu acacaksın. advanced sett.-> nat->nat rule entry->new sonra da aşağıdaki gibi olacak sonuç ve port açılmış olacak.. hadi kolay gelsin.

kardeş olmassa modemi resetle oyle dene
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.