Şimdi Ara

ZOOM MODEM SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
777
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhabalar!

    Arkadaşlar Zoom marka modemimiz var, evdeki 3 bilgisayardan sadece 2'si internete girebiliyor, benim bilgisayarım çok zor bağlanıyor, bağlansa da 5 dk içinde kopuyor. ayrıca bilgisayarım gayet normal bir şekilde bağlı görünüyor. Bilgisayarımda sorun olsa diğer modemlere bağlanamazdı (başka modemlere sorunsuzca bağlanabiliyorum) Modemde sorun olsa diğer 2 bilgisayar giremezdi? Sizce sorun nerededir acaba?

    bu sorun 4-5 ay önce çıktı, ondan önce gayet normal bir şekilde bağlanabiliyordum. hiçbir şekilde müdahale etmememize rağmen durup dururken böyle oldu.



  • Yok mudur bir çözümü ?
  • modemde ve pcde hic degisiklik yaptin mi? format kablosuz sifre degistirme turunu degistirme felan gibi?

    Modemin tam modeli ne ? Bilgisayarinin isletim sistemi nedir?
  • Hocam bilgisayarda format vb hiçbir değişiklik yapmadım fakat önceki modemimiz (TTNET'in kampanyayla verdiği Airties) bozulunca bu Zoom X6 - Series 1046 model modemi getirdi arkadaşım. kurduk, haliyle eski şifremizi falan değiştirmiş olduk tabii, ben de aynı şifreyi giriyorum, bazen giriyor, ama kesiliyor, sürekli sorunlu yani. hatta kayıtlı diğer kablosuz ağları "kablosuz ağları yönet" menüsünde kaldırdım sadece bu Zoom var.
    işletim sistemim orijinal Vista Home Premium SP2 32 bit.

    dediğim gibi sorun sadece bu modemde. diğer modemlerden rahatlıkla bağlanıyorum. ama benim sorun yaşadığım bu modemden diğer PC'ler rahatlıkla bağlanıyor. hatta öyle ki bendeki bu sorun yüzünden bağlantı sürekli kopuyor.
  • Sifreleme tipi nedir wep wpa wpa2 wpa-wpa2 ortak mod hangisi kablosuz ağları yönetden zoomu kaldırıp tekrardan bağlantı yapmayı dene.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ccnablade -- 2 Mart 2011; 12:26:52 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ccnablade

    Sifreleme tipi nedir wep wpa wpa2 wpa-wpa2 ortak mod hangisi kablosuz ağları yönetden zoomu kaldırıp tekrardan bağlantı yapmayı dene.


    Şifreleme tipi WEP

    onu da yaptım, modemi kaldırıp yükledim kaç defa, ama yine aynı sorun devam etti hep.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.