Şimdi Ara

IP Kamera Bağlantı Sorunu hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba, elimde Panasonic AW-HE60SE IP kamera mevcut ve ben bunu ağıma ethernet yoluyla bağladım. Default IP adresi 192.168.0.10 olduğu için mevcut ağımın DHCP ayarlarını ona göre ayarladım ve kamerayı ağıma dahil ettim. Sonradan ağıma dahil olup olmadığını da Advanced IP Scanner yardımı ile tarattım ve ağa dahil olduğunu teyit ettim. Kameranın web arayüzüne erişmek için Internet Explorer, Google Chrome ve Mozilla Firefox tarayıcılarından 192.168.0.10 adresine ulaşmaya çalıştığım zaman tarayıcılardan "This browser can't open the "Live" page." uyarısını alıyorum. Ve bunun bir eklenti eksikliği olduğunu düşünüyorum.

Konu hakkında görüş ve önerilerinizi bekliyorum. İyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C561D0144 -- 9 Mart 2014; 10:28:46 >

• xxxxxxxxxx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi huhuq -- 8 Şubat 2023; 21:54:42 >
  • Kullanım kılavuzunda, standart :80 portunu yani http bağlantısını belirtiyor. Ki 192.168.0.10 adresine ulaşmaya çalıştığım zaman sayfa ismi olarak "Panasonic AW-HE60S HD Integrated Camera" başlığına ulaşıyorum ama hemen ardından belirttiğim uyarıyla karşılaşıyorum. Ben tarayıcı bazında bir problem olduğunu düşünüyorum ama tam olarak çözemedim. Ayrıca tüm tarayıcılarım standart ayarlarında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C561D0144 -- 9 Mart 2014; 10:30:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cntzlm

Birde 0 ağından farklı bir ağa geçirirmisin ?

Hocam eğer bahsettiğiniz DHCP ayarlarımı değiştirerek ağımı 192.168.0.x yerine 192.168.1.x yapmaksa tamam, onu denerim. Yalnız kameranın standart IP adresini değiştirmekse o mümkün değil zira kameranın arayüzüne ulaşamıyorrum.

tarayıcılarındaki eklentilerini ve java security ayalarını kontrol edermisin sana zahmet.

quote:

Orijinalden alıntı: cntzlm

tarayıcılarındaki eklentilerini ve java security ayalarını kontrol edermisin sana zahmet.

Hocam, ayrıca o ayarların nasıl olduğunu ya da nasıl olacağını tam olarak bilmiyorum, yardımcı olur musunuz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C561D0144 -- 9 Mart 2014; 10:43:28 >
  • öncelikle javanın configure java seçeneğini ara işletim sisteminde bulduğunda security kısmından levellerini medium a çekebilirmisin.Diğerleri ise firefox çok bilmediğim için eklentilerin nerden açılacağını bilmiyorum ama toolbarlarını felan devre dışı bırak tavsiyem budur ancak hiçbir tarayıcıda açılmıyorsa bişiler engelliyor ben javaya yordum kendimce...

ayrıca windows firewall ını felanda devre dışı bırakırmısın bazen öyle saçmalıklar yapabiliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cntzlm -- 9 Mart 2014; 10:53:35 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.