Bildirim
zoom 5654 modemle sorunum var
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
2-3 hafta sbredeceksin..... varsa elinde başka bi modem takıp 5654ü kutusunda bekleteceksin bi iki gün....
sonra açılıyo zamnla ortama uyum sağlıyo.....
şaka bir yana.... modem ayarlarını resetle.... modemi baştan kur.... nat ayarlarını yap.... modemin firewallarını kapat... olmazsa başta dediklerimi yap
not: bizimki ilk satırlardaki işlemlerden sonra düzeldi..... -
forumlarda belirtilen tcp ve udp port ayarlarını ve ip sabitlemeyi yaptım. fakat hala sonuç alabilmiş değilim. modemi kutusuna koyup beklemenin de bir çözüm olacağını düşünmüyorum. sanırım bana bu sorunu yaşamış ve gerçekten ayarları ile çözmüş birisinin önerisi gerekiyor. -
ben de hala aynı sorunları yaşıyorum. port ayarları ve firewall lar çok karışık modem menüsünde. neyi nerden açar kaparım tam bulamadım. formlarda görünen nat bölümünden port açma kapamayı denedim. bu portları söyledindiği gibi açınca ilk 5 dakika herşey mükemmel işliyor. hatta msn ve explorer mükemmel çalışırken emule de 25 mb/ps kadar ulaşıyor. Ama 5 dakika sonra rüya sona eriyor. msn kopuyor. explorer sayfaları indiremiyor ve emule de serverlardan bir bir düşüyor ve sıfırlıyor. bunun bir çözümü yok mudur. Modemde fiziksel bir sorun olduğunu sanmıyorum. Ayarlarını da beceremedim. -
ben oluşum bilgisayara gönderiyorum arkadaşım sana tavsiyem boşuna uğraşma sende aynısını yap
ama yok böyle kullanıcam diyorsan half-bridge özeliğini kapatırsan kullanabiliyorsun.
kaç gündür bununla uraşıyorum. denemek isteyipde deneyemediğim bi half-bridge yi kapatmak kalmıştı
onuda bilmiyordum. telefonla görüştüm bugün nasıl yapıldığını öğrenip denedim
(oluşumun sitesinde ki 66. soruda cevaplamışlar nası kapandığını)
tabi bu aslında modemin normal ayarları olmadığı için sorun giderilmiş sayılmıyor bana göre
o yüzden gönderiyorum modemi
birde orda test edecekler bakalım..
eğer sorun varsa aynı gün yenisinin yollanacağını söylediler
Yada istersen benimki neticelendiğinde durumu bildireyim ona göre hareket edersin sende
Edit : half-bridge yi kapatmanı sağlayacak döküman
http://www.olusum.com.tr/default.asp?id=2&sid=3&srt=&recNo=66&lng=TR
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SonMektup -- 16 Ocak 2006 14:39:59 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X