Netgear D7000 v2 internet bağlantı problemi
-
-
If the DSL LED does not light, your DSL line might be a bonded pair line, which is not compatible with the modem router.
https://www.downloads.netgear.com/files/GDC/D7000v2/D7000v2_QSG_EN.pdf
modemini sıfırla ve yukarıdaki linkte yer alan maddeleri tek tek uygula. ya da kestirmeden, splitteri sen tak fabrika ayarlarındaki modeme. dsl soketini de tak. aç düğmeyi, dsl sinyalinin gelmesini bekle. sinyal gelmiyor ise dsl soketinin kablo uçlarını ters değiştirmeyi dene. yine gelmiyorsa sinyal, o vakit hattının çalıştığına emin ol eski modeminle. hattın çalışıyor ise eğer o vakit ya cihaz hattınla uyumsuz ya da cihaz arızalı. bir ara bu modelden iki tane satıldığını görmüştüm. ama üretimi ve desteği sonlandığını da gördüğüm için ilgi alanımdan çıkarmıştım. arızalı olacağını sanmıyorum. soketinin tam oturup oturmadığından emin ol. amerikan malı sanırım, soketi yadırgarsa hiç şaşırmam.
splitter kullanmadan dene diyeceğim bir de ama bunu yapmışsındır sen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haykoatmaca -- 9 Ekim 2024; 3:56:6 >
-
Teşekkür ediyorum evet denemiştim splittersiz yazdığın adımları uygulayacağım en kısa zamanda bilgi veririm tekrar teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X