Şimdi Ara

Îzmir'de Nerede Çevirme Var?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar size twitter kullanan Îzmirli şöförlerin mutlaka takip etmesi gereken bir hesap önereceğim. @izmirdecevirme Hesap bu arkadaşlar sayfayı yöneten arkadaş gün içerisinde sürekli paylaşımlarda bulunuyor. Ayrıca takip edenlerin yolladığı twitleri RT yaparak diğer takipçileriyle paylaşıyor. Bu adamlar sayesinde kaç kez çevirmeden ve radara girmekten kurtuldum saymadım. Aynı hesap facebookta da varmış ama ben onu takip etmiyorum. Twitter kullanmayıp facebook kullananlar takip edebilir. Atılan bazı twitlerden bazıları şöyle;
    -Urla istikameti, Zeytinalanı geçince radar var
    -Buca Tıp Önü kemer kontrol
    -Ankara Caddesi uygulama var vs
    Ayrıca yanına saatte ekliyorlar. Bende bu sayfaya bir çok paylaşımda bulundum. Biliyorum yasal değil ama yediğimiz cezaların da haddi hesabı yok maalesef. Îyi forumlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

İzmir'de Çevirme Nerede Yenir?

İzmir, lezzetli mutfağıyla tanınan bir şehirdir ve çevirme, şehrin en sevilen sokak lezzetlerinden biridir. Çevirme, marine edilmiş etin şişe takılıp kömür ateşinde pişirilmesiyle yapılan bir döner kebabıdır.

İzmir'de çevirme yemek için birçok seçenek mevcuttur. En popüler yerlerden bazıları şunlardır:

• Kemeraltı Çarşısı: Kemeraltı Çarşısı, İzmir'in kalbinde yer alan tarihi bir çarşıdır ve çevirmecileriyle ünlüdür.
    • Alsancak: Alsancak, İzmir'in hareketli bir semtidir ve birçok çevirmeciye ev sahipliği yapmaktadır.
    • Konak Meydanı: Konak Meydanı, İzmir'in merkezi meydanıdır ve çevresinde çevirme satıcıları bulunmaktadır.

İzmir'de çevirme yerken dikkat etmeniz gereken bazı ipuçları:

• Lezzetli Çevirme Seçin: En lezzetli çevirmeler, taze etten yapılan marine edilmiş etlerden yapılır.
    • Ekmek Arasında Yiyin: Çevirme genellikle ekmek arası servis edilir ve bu şekilde yemek en otantik deneyimi sağlar.
    • Sosları Deneyin: İzmir çevirmeleri genellikle domates sosu, soğan ve maydanoz gibi soslarla servis edilir.

İzmir'i ziyaret ediyorsanız, şehrin lezzetli çevirmesini mutlaka denemelisiniz. Kemeraltı Çarşısı, Alsancak veya Konak Meydanı'ndaki çevirmecilerden birini ziyaret ederek otantik bir İzmir deneyimi yaşayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • bir kere de millet olarak düzgün bir şey yapalım arkadaş

nerede üçkağıtçılık,fırsatçılık hepsi bizde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.