Normalde 2 lazer kurma hakkımız oluyor zm serverlarında.Ama çoklu kurunca 5-6 tane de yapabiliyoruz.Ne kadar lazer kurmak istersek konsola hızlıca +setlaser yazıyoruz.Ama bazen hızlı olamayınca olmuyor.Benim sorum:Konsola yazılan +setlaser'i cfg'de bir tuşa atayabilir miyiz?Mesela 5-6 kere "c" tuşuna basınca olacak.Mümkün mü böyle bir şey?
tabi ki yapabilirsin bir cfg yarat içine 6 defa +setlaser yaz ve exec et
bind v +setlaser komutu işinizi görür.
C tuşuna atama yapmanızı tavsiye etmem telsiz komutları var.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
bind j +setlaser yaz konsola. Ardından j ye aban ve crossu kurmak istediğin yerlere çevir.
bind v +setlaser yazarsak v tuşuna basarak kurar ama serverin belirlediği kadar kurar.Öyle çoklu kurulmuyor. @uAslAnkara tam olarak yazabilir misin kodları? Pek anlamıyorum da .
Hızlı hızlı j'ye bas benim komutu uygularsan ve crossu çevir.
quote:
Orjinalden alıntı: DiabloXT
bind v +setlaser komutu işinizi görür.
C tuşuna atama yapmanızı tavsiye etmem telsiz komutları var.
bind v +setlaser yazarsak v tuşuna basarak kurar ama serverin belirlediği kadar kurar.Öyle çoklu kurulmuyor. @uAslAnkara tam olarak yazabilir misin kodları? Pek anlamıyorum da .
Sonra oyundayken konsola exec a.cfg şeklinde bu satırı eklediğin cfg dosyasını çalıştır.
Ayrıca, + işaretleri olmasa da olur herhalde.
< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: uohk061_TS
Sonra oyundayken konsola exec a.cfg şeklinde bu satırı eklediğin cfg dosyasını çalıştır.
Ayrıca, + işaretleri olmasa da olur herhalde.
Ekledim komutu ama olmadı.Bu sefer 2 hakkımız varken -2 ye düşüyor yani komuttaki setlaser kadar kuruyor.Ama 1 tane oluşuyor. Daha açık anlatmaya çalışayım:Oyundayken konsolu açıp +setlaser yazıyoruz ve bunu yukarı ok tuşuyla hızlı hızlı tekrarlıyoruz.Sonra hemen oyuna dönüp lazeri koyacağımız yere göre crossu oynatıyoruz.Aynı bu etkiyi yapacak cfg'de bir tuşa atama imkanımız var mı?
@Fenerbahçe. senin dediğin hiç olmuyor.Çünkü lazer kurma süresi var.Bomba kurarken dolan bar gibi lazer kurarken de oluyor.Senin dediğini yapınca süre tekrar tekrar başlıyor bu sefer hiç olmuyor.
Benim yazdığım config senin üst üste aynı komutu girmenle eşdeğer, ama komutlar arası süre çok kısa.
o ;wait komutlarını arada artırırsan istediğin olabilir belki, denemelisin.
quote:
Benim yazdığım config senin üst üste aynı komutu girmenle eşdeğer, ama komutlar arası süre çok kısa.
o ;wait komutlarını arada artırırsan istediğin olabilir belki, denemelisin.
Haa evet.;wait komutunu arttırınca olacak gibi.Ama tam ayarını tutturmak zor. Neyse artık deneye deneye bulmaya çalışırız. Sağol yardımların için..
Bu her lazerli serverda olur mu kardeş ?? Ayrıca yaparsan o cfgyi bana da gönderirmisin
;wait komutlarını tam tutturmak zor.Ben de hazır arıyorum ama bulamadım henüz.Bulursam gönderirim.Ayrıca çoklu lazer kurmanın serbest olduğu yerlerde yapılabilir.Üstte cfgsiz nasıl yapılacağını anlattım zaten...
Ben de cfgsiz yapamıyorum kardeş. Serbest olmadığını nerden anlayacağız ki hemde çoklu kursak kim görecek
quote:
Normalde 2 lazer kurma hakkımız oluyor zm serverlarında.Ama çoklu kurunca 5-6 tane de yapabiliyoruz.Ne kadar lazer kurmak istersek konsola hızlıca +setlaser yazıyoruz.Ama bazen hızlı olamayınca olmuyor.Benim sorum:Konsola yazılan +setlaser'i cfg'de bir tuşa atayabilir miyiz?Mesela 5-6 kere "c" tuşuna basınca olacak.Mümkün mü böyle bir şey?
Ne kadar lazer satın alma hakkımız oldugu ve toplamda ne kadar lazer kurulabileceği ayarları servera göre değişiyor. yani plugin'in cfg si ile alakalı bir konu.
en fazla 2 lazer alabileceğin bir serverda daha fazlasını alman bence mümkün olmaz.
quote:
Orjinalden alıntı: ExtReme1®
quote:
Ne kadar lazer satın alma hakkımız oldugu ve toplamda ne kadar lazer kurulabileceği ayarları servera göre değişiyor. yani plugin'in cfg si ile alakalı bir konu.
en fazla 2 lazer alabileceğin bir serverda daha fazlasını alman bence mümkün olmaz.
Oluyor işte.İstersen vereyim ipyi ,dediklerimi yap oluyor mu bak?Lazer 2 iken -2 ye düşüyor.Ancak bu yöntemle yapılabiliyor.Normal bind v +setlaser komutuyla ancak 2 tane kurarsın ama bunla 5-6 tane.
Ayrıca lazeri kurarlen belirli bir süre geçmesi gerekiyor, hadi diyelim yaptığınız cfg çalıştı tam zombi yanınıza geldi; siz silah çekemiyorsunuz ve yok yere parayı lazerlere harcıyorsunuz zombi size bir vuruyor sizde zombi oluyorsunuz aaaa oda ne; hemen dibinizde kurulmuş bir sürü lazer
quote:
Orjinalden alıntı: RemagX
Ayrıca lazeri kurarlen belirli bir süre geçmesi gerekiyor, hadi diyelim yaptığınız cfg çalıştı tam zombi yanınıza geldi; siz silah çekemiyorsunuz ve yok yere parayı lazerlere harcıyorsunuz zombi size bir vuruyor sizde zombi oluyorsunuz aaaa oda ne; hemen dibinizde kurulmuş bir sürü lazer
İşte ona göre sende cfgni hazırlayacaksın hemde zm yokken lazerleri kuracaksın
Yapıyorum Ama Olmuyor , Bizdeki Özellikte 2 Tane Kurulabiliyor
cfg ye veya konsola üstüste +setlaser yapmaya falan gerek yok komut şu, tırnaklarıda yazın. bind "herhangi bi tuş" "+use;+setlaser" . diyelim c tuşuna ayarladınız duvara gelip 1-2 saniye boyunca c tuşuna basabildiğiniz kadar üstüste basın sonra ister mausla yukar bakıp zıplayın ister yana doğru gidin. ben biraz aşağı doğru bakıp, aşağıdan yukarı 6-7 tane kurabiliyorum. normalde lazer stoğunuz 2 veya 3 tür. çoklu laser kurmak için 1 laser yeterlidir. şöyle yapın atadığınız tuşa basılı tutarak bir laser kurun ve sonrada o laserin üstüne çıkıp çoklu laser kurun. böylece tavana kadar kurarsınız