Şimdi Ara

ZİZİGO- APPLE MOBİL UYGULAMAYA ÖZEL 50 TL İNDİRİM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
80
Cevap
2
Favori
3.773
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Kampanya Şartları
    Belirlenen indirim kodu tutarları yalnızca kampanya tarihleri (18 Ekim – 19 Ekim 2014) süresincewww.zizigo.com internet sitesine ait mobil uygulama üzerinden gerçekleştirilen alışverişler için geçerlidir.
    50 TL değerindeki indirim kodu 150 TL ve üzerindeki alışverişlerde geçerlidir.
    Bir müşteri, farklı zamanlarda yaptığı 150 TL ve üzeri alışverişi sonucu birden fazla kez 50 TL değerindeki indirim kodunu kullanabilir.
    İndirim kodları başka bir indirim kodu veya kampanya ile birleştirilerek kullanılamaz.
    İndirim kodu belirli ürün, marka ve kampanyalar kapsamında kullanılamayabilir.
    Kampanyanın tüm haklarıwww.zizigo.com’a aittir. Zizigo kampanya koşullarında değişiklik yapma hakkını saklı tutar.
    İndirim kodlarının kullanılacağı alışverişler Zizigo.com’un stokları ile sınırlıdır.
    İade koşulları ile ilgili Zizigo.com’da ki iade şartları geçerlidir.

LINK :http://www.zizigo.com/mobil-uygulama-50TL-indirim?utm_source=zzg-email&utm_medium=crm&utm_term=20141018&utm_content=1&utm_campaign=all

• Baska bir kampanya ile birlesmez diyor ama acaba yeni uyelere verdikleri 20 tl de gecersiz mi?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 150 de 50 lira süperde daha yeni 2 adet ayakkabı aldım napsak alsak mı

+%10 world puan ve %8 avantajix var uygun birşey gören olursa yazsın gömelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 18 Ekim 2014; 13:46:10 >
  • iphonemiz yok ne yapcaz :(
  • 50tl az para degil ama 1 gun olmasi kotu olmus

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Demage

150 de 50 lira süperde daha yeni 2 adet ayakkabı aldım napsak alsak mı

%10 world puan nasil oluyor bide mobil uygulamada avantajixi nasıl uygulayacaz?

• Superrrr

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • SakinAdam16 kullanıcısına yanıt
    Iphone olan birinden rica edecen

• quote:

Orijinalden alıntı: 01virüs01

quote:

%10 world puan nasil oluyor bide mobil uygulamada avantajixi nasıl uygulayacaz?

manuel işlem sorgusu açacağız avantajix üzerinden.
  • quote:

Bitane ayakkabi alicaktim ihtiyacim yok diye almamistim , zizigoda varmis bu soylediklerini nasil kullanabilirim?

• 1 adet kod kullanımına izin veriyor

50 yi kullanınca 20 yi kullanamiyorsun..

ama world puanla birlikte yine de iyi
  • 150 / 50 gayet güzel ancak fiyatlar biraz pahalı genelde hep liste fiyatları var çoğu üründe.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • %10 world ve %9 paracebe ile gideri var aslında ama paracebe'yi nasıl kullanıcaz uygulamada orası var
  • Fiyatlar cok da iyi degil aslinda. Merrell Moab burda 319 tl. Boyner'de 269 tl. Boyner de %20 indirimim vardi, arti bir de Garanti %15 yapti, 180 tl'ye geldi bot.

• Şimdi bunların hangisini kullanabiliriz arkadaşlar avantajix'e üye değilim yeni olucam duruma göre

ZİZİGO-  APPLE MOBİL UYGULAMAYA ÖZEL 50 TL İNDİRİM
  • Eşime 4 adet, kendime 1 adet ayakkabı kaptım haber veren arkadaşa teşekkür ederim. 2 ayrı sipariş geçtim birincisi 110 a , ikincisi 130 a geldi yani 5 ayakkabıya 240 tl yi 3 taksitle ödemiş oldum.istediğiniz kadar ayrı ayrı sipariş verebilirsiniz kod çalışıyor.

Makul fiyatlı ürünlerden ziya ve punto markasının ürünleri kullanıcısını pek üzmez diyebilirim.Aldığım tüm ürünler gerçek deri, suni deri ayakkabı almam.
  • artemisbd kullanıcısına yanıt
    Ziya'dan hangi ayakkabıyı aldınız?
  • quote:

Orijinalden alıntı: artemisbd

Eşime 4 adet, kendime 1 adet ayakkabı kaptım haber veren arkadaşa teşekkür ederim. 2 ayrı sipariş geçtim birincisi 110 a , ikincisi 130 a geldi yani 5 ayakkabıya 240 tl yi 3 taksitle ödemiş oldum.istediğiniz kadar ayrı ayrı sipariş verebilirsiniz kod çalışıyor.

Makul fiyatlı ürünlerden ziya ve punto markasının ürünleri kullanıcısını pek üzmez diyebilirim.Aldığım tüm ürünler gerçek deri, suni deri ayakkabı almam.

Fiyatlar pahalı değil mi ustam yada bana mı öyle geliyor 100 tl den aşağı ayakkabı yok gibi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• hocam 50 tl lik kuponu kullanıcak isen %9,00 para iadesini kullanabilirsin
  • Mobil uygulamadan alışveriş yaptığınız için Avantajix yada Paracebe iade vermeyebilir yani onlar verirde Zizigo onlara vermez onlarda size
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.