Şimdi Ara

ziraat bankası konut kredisi %0.99 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
1
Favori
5.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok öyle bir durum :) Konut kredisi bu, ver parayı mevduata yatırayım olmaz... Ama haklısınız olabilse herkes yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

Bunu takip ederler ya çökmesinler sonra :D
    Dogal olarak mevduat faiz oranlari da dusecektir. Bankalar mevduata sattigi krediden fazla verirse kar etmeyi gectim, sermayeyi dondurebilmeleri mumkun degil.

Ama devlet bankasi bir cilginlik yapabilir tabi. Nasil olsa sermaye halkin parasi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SultanApex

Yok öyle bir durum :) Konut kredisi bu, ver parayı mevduata yatırayım olmaz... Ama haklısınız olabilse herkes yapar.
    Bu su anki mevcut oranlar. Dogal olarak bunlar da dusecektir.
  • Şu ekonomik koşullarda, konut almak isteyen ama beklemede olanlar için olmaması gerektiği kadar iyi bir fırsat.
    Bankanın zararına resmen...
    Tabi bu banka devlet bankası, zararını da biz karşılayacağız, biz bol bol vergi veririz...
  • SultanApex S kullanıcısına yanıt
    Nasıl olmaz... Evim var. kardeşime satarım ya da başka bir arkadaşa. O gider 0,99'dan krediyi alır.

Para sadece aramızda el değiştirir. Gider faize yatırırım ya da iş yaparım.

Geçmişte yapanları tanıyorum.
  • Mütahitleri kurtarma operasyonu başladı.

Nasıl 80k ya yap evi 300-400 e sat iyimiydi güzeldi dimi kral olmuşlardı.

Milletin bi tarafına koyanlarda iflas eder tez zamanda inşallah.
  • İstanbul Kartal civarına, özellikle de bana yakın yerlere 10 civarı yeni bina yapıldı. Dairelerin hepsi lüks, çok katlı ve dışarıdan bakınca 200-300 bin'e alınacak daireler değiller.

1 yıldır bu daireler boş vaziyette öylece duruyorlar. Kim alacak, bu daireler ne zaman dolacak diye merak ediyorum. Zengin'in malı benim gibi züğürtleri de düşündürüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeyazBüyü -- 1 Ağustos 2019; 15:21:1 >
  • İyi araştıran oldu mu? Sıfır konut ve belli firmaları kapsıyor olabilir mi bu 0,99 olayı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • bestanealtcizgi B kullanıcısına yanıt
    Düşünce güzel. Ama sıfır ev alımında diye madde filan eklemişlerdir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jeopol

Düşünce güzel. Ama sıfır ev alımında diye madde filan eklemişlerdir
    Dusunce sark kurnazi isi ama uygulanabilirligi olmaz. Mevduat faizlerini de dusurecekler soyledigim gibi.

Maddeye falan da gerek yok, gidin ziraat bankasina almayi deneyin bakalim verecekler mi eger siradan vatandassaniz. Buyuk ihtimalle anlasmali oldugu belirli projeler icin verecekler.
    Daha bir kac hafta once agliyordu insaatcilar "elimizde 2 milyon stok fazlasi var, devlet bunlari alsin" diye. Iyi hos faizler dustu diye kesin zam da yapmislardir konutlara.
  • Bu 0.99 konut kredisi, yüksek faizle daha önce kredi çekmiş olanlara, yapılandırma imkanı veriyor mu ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kemal kullanıcısına yanıt
    Yakın akraba konut satışlarında böyle düşünen çok olduğundan kredi çıkmıyor.

• Bende baktım düşük kredi tutarlarına düşük vadelere oran farklı... Ya birilerini kurtarmak için yada milleti borca sokup ayağına pranga bağlamak için...

Borcu olan adam ne grev yapar ne mitinge katılır ne protesto eder. .. aman kimse bana dokunmasın der...

Bunlar öyle kurnaz ki hey gidim hey...

Öte yandan kredi ile akraba dairesi alma işi mantıklı...

Al parayı faize bas...

• Kemal kullanıcısına yanıt
    Genellikle kredi çıkmaz, tabi bu ülkede birinin yakını isen çıkar ;) Ama sen ben yapamayız...
  • Sıfır evler ve 500 bin TL üzeri evler içinYani fıs, bu zamanda kimse o fiyatlara kredi çekip o fiyattan ev almaz
  • Müteahhit kardeşlerimize cumada para toplanıcaktır. Allah rızası için yardımcı olalım Allah yapmış olduğunuz ve yapacağınız hayırlarınızı kabul etsin şimdiden

• Aynı hatalar tekrar, tekrar, tekrar, tekrar yapılıyor. Konut satılsın inşaat sektörü açılsın diye bu kadar süspanse yapılmazki.

Ne sektörmüş arkadaş devlet bile 500 binlik daireyi 100 binlik gösterip vergi ödeyene bile göz yumuyor.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.