Şimdi Ara

Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı - Havale/EFT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
44.553
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadalar bu işlemlerden yapmak istediğimde :

Bu işlemi yapabilmek için şubenize başvurarak elektronik bankacılık sözleşmesini imzalamanız gerekmektedir.

uyarısını alıyorum.

Kendi şubeme mi gitmek zorundayım herhangi bir şubeden de bu sözleşmeyi imzalayabilir miyim ?

Ayrıca havale ve eft ücretleri hakkında bir bilginiz var mı ?

Tam hakim değilim bu konulara şöyle sorayım, ben internetten bir ziraat bankası hesabına para yatırsam para düşecek mi ya da başka bir banka hesabına ?
    eft'de kesin düşer de havalede düşmüyordur umarım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seviyeli Yarbay -- 27 Mart 2013; 22:02:18 >

Ziraat Bankası Elektronik Bankacılığı ile Havale/EFT İşlemleri

Ziraat Bankası'nın sunduğu Elektronik Bankacılık hizmeti ile dilediğiniz yerden ve zamanda havale/EFT işlemlerinizi güvenli ve hızlı bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Bu işlemi yapabilmek için şubenize başvurarak Elektronik Bankacılık Sözleşmesi imzalamanız gerekmektedir.

Elektronik Bankacılık Sözleşmesi Nasıl İmzalanır?

Ziraat Elektronik Bankacılık Sözleşmesi imzalama işlemi şu adımları içerir:

• Ziraat Bankası şubenizi ziyaret edin.
    • Kimliğinizi ibraz edin.
    • Elektronik Bankacılık Sözleşmesi'ni inceleyerek onaylayın.
    • İmza atarak sözleşmeyi tamamlayın.

Elektronik Bankacılık Sözleşmesi Onaylama

Sözleşmeyi imzaladıktan sonra, Elektronik Bankacılık Sözleşmesi'ni onaylamanız gerekmektedir. Bu onaylama işlemi, size verilen şifre ve kullanıcı adı ile Ziraat Bankası İnternet Bankacılığı'na giriş yaparak gerçekleştirilir.

Sözleşmeyi onayladıktan sonra, Elektronik Bankacılık hizmetlerinden faydalanmaya başlayabilir ve havale/EFT işlemlerinizi rahatlıkla gerçekleştirebilirsiniz.

Elektronik Bankacılık Sözleşmesi Şubeye Gitmeden

Eğer şubeye gitmeden Elektronik Bankacılık Sözleşmesi imzalamak isterseniz, Ziraat Bankası'nın Mobil Bankacılık uygulamasını kullanabilirsiniz. Uygulama üzerinden sözleşmeyi inceleyebilir, onaylayabilir ve imzalayabilirsiniz.

Elektronik Bankacılık Sözleşmesi imzalama ve onaylama işlemleri hakkında daha fazla bilgi almak için Ziraat Bankası'nın resmi web sitesini ziyaret edebilir veya müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Havale ve EFT (özellikle EFT) gibi işlemler için şubeden internet bankacılığını açtırmanız/talep etmeniz gerekmekte. Online Başvuru sonrası para transferi ve kontör yükleme dışındaki tüm işlemleri gerçekleştirebilirsiniz. Para transferi yapabilmek için yalnızca Online Başvuru Sonuç ekranında belirtilen Şubenize giderek Elektronik Bankacılık Sözleşmesini imzalamanız yeterlidir.

EFT işlemleri 08:30 – 17:00 arası yapılabilir.

EFT işlemleri,
    0 - 10.000TL, 1 TL
    10.000 - 20.000 TL, 1.50 TL
    20.000 - 30.000 TL, 2 TL

Olarak ücretlendirilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 27 Mart 2013; 22:13:05 >
  • Bildiğim kadarıyla yok. Yarın bilgi alıp, tekrar buraya yazarım. Rica ederim.
    Diğer sorularınız için şu adresi kullanabilirsiniz.
    http://www.ziraat.com.tr/tr/diger/SikcaSorulanSorular/Pages/InternetBankaciligi.aspx

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Al PaC -- 27 Mart 2013; 22:18:37 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hükümran

Bi hort yapayım.Herhangi bir şubeden imzalayabiliyor muyuz bu sözleşmeyi

ben kendimin olmayan bi şubeden imzaladım

Neyin kafasıdır bu, %600 ZAM! Hem de kamu bankası..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    2010 Volkswagen Passat 1.4 TSI 122hp DSG - Vialle LPdi - Nikon D5100 18-55mm 10-24mm 55-300mm 35mm - Samsung S6 - Ipad 4 - Macbook Pro Mid 2015 - GoPro Hero Black - Godin Multioud - Fishman Acoustic Amplier
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdemDH

Ziraat Mobile dan EFT ücretleri 0,21 TL den 1,50 TL ye çıkmış!!!

hocam emin misiniz ben 2012de 1tl veriyordum cok net hatırlıyorum.

Orijinalden alıntı: Seviyeli Yarbay

quote:

Orijinalden alıntı: erdemDH

Ziraat Mobile dan EFT ücretleri 0,21 TL den 1,50 TL ye çıkmış!!!

hocam emin misiniz ben 2012de 1tl veriyordum cok net hatırlıyorum.

Tabiiki eminim, daha geçen aya kadar 0,21 TL den Ziraat Cep / Mobil şubeden yaptığım tüm EFT ler hala kayıtlıdır, zaten cep şubenn de avantajı buydu, o yüzden internet lubeye göre kullanımı biraz daha zor olsa da cep şubeyi tercih ediyorduk..

%600 zam!!! Bunu kimsenin hak ettiğini düşünmuorum, yazık vallahi yazık billahi yazık!!!

2010 Volkswagen Passat 1.4 TSI 122hp DSG - Vialle LPdi - Nikon D5100 18-55mm 10-24mm 55-300mm 35mm - Samsung S6 - Ipad 4 - Macbook Pro Mid 2015 - GoPro Hero Black - Godin Multioud - Fishman Acoustic Amplier

• konu ziraat bankasından açılmışken sorayım bende,ziraat bankasında çalışanınız var mı?

PSN:ERTANTR
    Xbox Live: WinRiverWinTR
  • hort olcak ama musteri hizmetlerini arayarak yapamiyor muyuz? isim gucum var subeye gidip sira mi beklicem bide

Orijinalden alıntı: Gurkαn

hort olcak ama musteri hizmetlerini arayarak yapamiyor muyuz? isim gucum var subeye gidip sira mi beklicem bide

hocam artık gerek yok diye biliyorum, internet üzerinden halledebilirsiniz sanırım. şansınızı deneyin olmazsa arayın

quote:

hort olcak ama musteri hizmetlerini arayarak yapamiyor muyuz? isim gucum var subeye gidip sira mi beklicem bide

hocam artık gerek yok diye biliyorum, internet üzerinden halledebilirsiniz sanırım. şansınızı deneyin olmazsa arayın

nasil yani musteri hizmelerini aramadan internet subesinden giris yaparak halleder miyim

quote:

quote:

nasil yani musteri hizmelerini aramadan internet subesinden giris yaparak halleder miyim

öyle olmalı.
    şansınız deneyin derim.
    kusura bakmayın anca girebildim foruma.

quote:

quote:

quote:

öyle olmalı.
    şansınız deneyin derim.
    kusura bakmayın anca girebildim foruma.

Onmli degil saolasn denyielm bakalim bi karistirim biraz iternet subesini

• dun 7.5 yl cikti eft. ucreti banada neyin kafası acep

Im Arwen. Telin le thaed. Lasto beth nîn, tolo dan nan galad...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.