Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU] (611. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
12.359
Cevap
618
Favori
1.592.662
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
63 oy
Popüler Konular listesinde
87. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 609610611612613
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BES 75.000e de 2500 lira verir mi acaba?

veriyor hocam, benim harcamaların çoğu bes'ti. lakin kampanya bitmedi mi? dün itibariyle bitti diye biliyorum

Kampanya ay sonuna kadar devam ediyor ama altın alsak geçerli olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Geçen ay 75/2,5 vardı ayrıca.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhabalar iyi akşamlar yeni bankkart gold troy kredi kartı aldım ayarlardan bakıyorum nefes aylarına bakıyorum bu ürün için seçmiş olduğunuz kart uygun değildir diyor.Nefes ayları hangi kartlara oluyor acaba?

75/5 belli sektörler ve siteler için geçerli. Ayrıca taksitli alışveriş yapılması şartı var. Bes ödemeleri bu kampanya kapsamında değil.

yok hocam kendileri ne zaman isterse

benim de öyleydi sonra kendileri 750 yaptı. sen harcama yapmaya limiti doldurmaya devam et bi süre sonra arttırırlar.

• Merhabalar, 3D secure ile ödemelerde malum sms ile kod iletiliyor. Yurtdışında ödemelerde sorun oluyor bu sms işi. Ve benim gibi ziraat kullanan bir arkadaşım bankkart’ın android uygulamasında Garanti’nin Bonus Flaş’ındaki gibi uygulama içi onay seçeneğinin de olduğunu hatırladığını söyledi ancak ben böyle bir şey aramama rağmen iphone özelinde ne ziraat’in uygulamasında be de bankkart mobil uygulamasında benzer bir şey bulabildim. Böyle bir seçenek gerçekten var mı bankkart’ta da?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gravaze -- 9 Aralık 2025; 12:54:27 >
  • Gravaze kullanıcısına yanıt
    Doğru anladıysam yurtdışında hattınızı kapatıyorsunuz ama sms geldin istiyorsunuz. Onun çözümü şöyle:
    Hattınızın tarifem yurtdışında geçerli özelliğini iptal ediyorsunuz ve Faturanıza limit koyduruyorsunuz örneğin 450 lira geliyor faturanız,450yi hiçbirzaman geçmesin şeklinde.
    Bu şekilde hattınız yurtdışında açık kalabilir sizi arayabilirler ve sms gelir

Benimde 50 baba dan kalma emekli var anneminki de 4 sene de 88 oldu anca

• Arkadaşlar merhabalar bizim kurum promosyon anlaşması gereği Ziraat Bankası ile çalışacak. Kartları belli bir miktar lira puan yükleyecekmişler bunları hangi sitelerde kullanabiliriz. Ve bankkart'tan memnun musunuz hazır maaş müşterisi olmuşken başvurayım diyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Korgeneral1071 -- 10 Aralık 2025; 17:19:15 >
    Ryzen 5 2600 • Msi B450 Tomahawk • Msi GTX 1060 6GB Gaming X • Corsair VS650 W 80 • Samsung 750 Evo 250GB SSD•James Donkey JD480 480GB SSD• Corsair Carbide Spec 02 • Kingston Gskill Flare X 16GB 3200 Mhz • Zowie EC2-B Mouse • Hyperx Revolver S •
  • Korgeneral1071 kullanıcısına yanıt
    Harcama yapıp, daha sonrasında dönem içi işlemlerden puan ile harcamayı silebiliyorsunuz. Puan kullanacak yeri aramaktansa bu daha iyi ve kolay oluyor.

Örneğin 1000₺ puan var. Harcamayı silebilmek için 1000₺ ve altı alışveriş yapılmış olması gerekiyor. 1001₺ olursa silemiyorsunuz. Kısmi silme yok.

Süper Şube'ye geçerseniz kart aidati ödemiyorsunuz. IBAN değişiyor deniliyordu, ona dikkat tabii.

Kampanyalarında birleşme olmuyor ve hemen hemen hepsinde Ziraat POS şartı oluyor.

İlk kredi kartına özel kampanya yapıyorlar. Her 2500'e 250₺ puan gibi. Karta başvururken bu kampanyalara bakmak iyi olur.

Sigorta, eğitim, sağlık, vergi harcamalarını sonradan faizsiz 4 taksit yapıyor. Bu çok iyi.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Gecen sene subatta 1000 e 250 idi 10 seferdi baya kolay yapmıstım

• ziraat troy market %10 iade kampanyası diğer kampanyalarla birleşmiyor mu? Deneyen oldu mu? Bugün migrostan alışveriş yaptım. Bana özel 500e100TL bankkart puan kamp vardı oradan 100tl puan geldi. Troy kampanyasına saymadı, sayaç işlemedi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Dönem içi işlemlere geçince de bir bakmak lazım. Ben TROY kampanyası özelinde denemedim fakat QR ödeme yöntemiyle yaptığım akaryakıt harcamasında 25 TL QR ile ödeme puanı anında gelirken; 4 adımlı akaryakıt kampanyasının sayacı harcama dönem içi işlemlere geçince ilerledi.

bitti

Ziraat troy 1 gün sonra işliyor ancak bir çok kampanyada diğer kampanyalarla birleştirilmez ibaresi var. Anında gelmişse sıkıntı olmaz. bende bazen 2 kampanyaya saydı görünmesine rağmen tek kampanya puanı yükleniyor. MH aradım diğer kampanyalarla birleştirilemez var ondan dedi.

Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.