< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU] (361. sayfa)

-
-
Hepsipay e TL yüklemek E ticaret kampanyasına sayıyor mu bilen var mı acaba?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bankkartliralar nerede kullanılabilir?
Kardeş bende bugün pos makinesinde çıkan qr kodu ziraat mobilden qr ödemeden girip gösterdim sonra banka kartını seçtim ama iki defa denememize rağmen red verdi hata 12 yazdı. Kartla temassız ödemek zorunda kaldım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Başkan ödemeyi ziraat mobil uygulama içinden mi yapıyorsun qr ödeme için
-
Girmeden sol alt köşede qr işlemleri var oraya tıklayınca mecbur giriş yapmak gerekiyor .
ikea.com.tr'den yapacağımız alışveriş geçerli olur mu bunda? Program Ortakları sayfasında IKEA var ama yine de emin olamadım.
-
İnternet alışerişi N11
Fiziki olarak Migros, Carreforsa, Bauhass, shell, petrol ofisi vvs vs
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 3 Mayıs 2023; 23:52:10 > -
Genç bankkart fakat n11 de nedense puanlarım gözükmedi ödeme aşamasında
Online ödeme olarak puan tutarını geçmeyen alışverişte sadece n11 var
emekli arkadaslar veya ebeveynleri emekli olanlar kampanyalarini kontrol etsinler, kisiye ozel 500’e 250 tanimlanmis benim karta.
uye isyeri ve ziraat posu sarti var, online alisveriste de gecerli, en cok kazanilabilecek rakam 3000tl.
n11’de ve epttavm’de calisti!
edit: bugun de migros’ta calisti.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi skmg -- 5 Mayıs 2023; 9:56:51 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Az önce bankkartı kullanıma açtım.Hem fiziki migroslarda market kampanyalarında, hem de sanalda e-ticaret kampanyalarında migros üye işleri değil mi?Bunda sadece anlaşmalı marketler dahilmiş,emin olmak için soruyorum.
-
Sanalda garanti posundan çekiyor,fiziki mağazada şifreli işlem yaparsanız ziraat posundan geçiyor.şifresizde bazen cihaz başka bankadan çektiği oluyor.
Bendeki bilgiler bu şekilde…
Yani sanalda puan gelmiyor,mağazada ortak posu da kabul etmiyor?
-
Herkese merhabalar. Bankkart bankamatik kartım var. Bankkart liraları online olarak hangi sitelerde kullanabilirim? İnternet erişimim kısıtlı olduğu için araştırma yapamıyorum. Yardımcı olabilirseniz memnun olurum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
online sadece n11 de puan tutarı ve daha alt işlemde kullanılıyor kredi kartı için,debit kart oluyor mu açıkcası bilgim yok.
-
fiziki mağazada ziraat posundan geçerse kampanyaya dahil olur
-
Ankara Bilkent 5M normal kasada ve Beysukent Migros'ta Jet Kasada banka kartıyla yaptığım iki mobil temassız işlem de Ziraat Pos'undan geçti ve kampanyaya dahil oldu.
-
Poslar değiştiği için mutlusundur herhalde?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X