|
Ziraat Bankası Bankkart'ın Tüm Kredi Kartları [ANA KONU] (216. sayfa)

-
-
Zaten puanı görmüyorlar direkt çekebiliyorlar. Petrol ve markette geçerli puan daha ne olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: lider06
Geçerliymiş ama kurtarırmı acaba orası önemli2 gram altın fiyatı ile puan kafa kafaya geliyor ama 6 taksit yaparsa ancak iş görür.
-
Enpara kredi kartı yerine bu karta geçsek nasıl olur acaba. 30tl yıllık parası var çok değil. enpara çok işime yaradı bugüne kadar ama saçmalamaya başladı. taksit yasak malum alete falanda taksit yaptırıyor güzel oluyor. kararsızım o konuda
-
Bu Ziraat çok garip bi banka.
Maaş müşterisiyim. Kredi kartına ilk başvuruda 1500 tl limitli kart verdiler. Limit artırmak istedim mobilden şubeye gelir bilginizi getirin dediler(maaşım sana yatıyor hacı?). Neyse götürdüm, artırmadılar. Eyvallah dedim. Aradan 1 ay geçti maaş müşterilerine gold kart gönderdiler 5000 tl limitli😄 benim kart bir türlü gelmedi. En son şubede kartı gelin teslim alın dedi. Şubeye gittim. NE kart var ne bir şey. Tekrar başvurursanız alırsınız kartı dedi. Eyvallah dedim. Tekrar başvurdum bana gönderdikleri karta. Size bu kartı veremiyoruz dediler(WTF!) İyi dedim kartınızı sürekli kullanıyorum bari limiti artırın, zaten 5000 tl limitli kart vermiştiniz. Tamam gelir belgenizi getirin dediler. Şubeye tekrar götürdüm bordromu. Çalışan uğraştı 2 saat size bu limiti verebilmem için sigorta yaptırmanız gerekiyor dedi. Ne alaka dedim istemiyorum sigorta. Bi 2 saat daha uğraştı, olmuyor dedi limit artırımı tanımlayamıyorum. 😂 Tamam dedim lanet olsun artırmıyorum.
Son 1 aydır kartın limiti otomatik olarak artmaya başladı. Şu anda 6500 tl limit var.
Uzattım iyice ama çok garip bu Ziraat.
-
bende yarindan itibaren maas musterisi olacagim ziraat bankasinda -
Kardeşim 7 aydır işsiz
Geçen hafta talebi üzerine şubeden limiti 2000 den 5000 ne çıkardılar
Üzüldüm, bulur umarım gönlüne göre bir iş.
Ziraat'te pek mantık aramıyorum artık.
-
Arkadaşlar yurtdışı alışverişi taksitlendire biliyormuyuz
Hayır sanırım
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: themaniak
bana 25 puan gelmis kampanya varmis haberim yoktu nasil oldu anlamadimGecen ay sanirim kisiye ozel bir kampanya vardi.Her 500 lira ve ustu alisverise 25 puan seklinde.Toplamda 150 puandi.O kampanyadir kardesim.
Bu kartın puanının kullanımı tam şehir efsanesi :) Biriktiriyoruz bakalım ne olacak sonu
quote:
Orijinalden alıntı: Fallenangel_1903
Bu kartın puanının kullanımı tam şehir efsanesi :) Biriktiriyoruz bakalım ne olacak sonuyalnız süreli puanları olabiliyor, kampanya şartlarını takip etmekte fayda var.
-
Acil bilen varsa sevinirim
Gittigidiyor kampanyasından 1000/100 sarı alsam geçer mi
malum ürünlere gittigidyor*n11 den taksit yapıyormu
-
selamlar herkese, bu kartla(bankkart gold) telefon alsak taksit yaptırabiliyor muyuz?
-
n11,gg,gibi çoklu ürün satan yerlerden alırsanız kesin olmamakla beraber çogunlukla mümkün oldu bu zamana kadar.
ama yasaklı sektör olması sebebiye mediamarkt vs.yerlerden (farkli sektor urunu gibi gostermezlerse) mümkün değil.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dede06 -- 16 Ocak 2021; 14:54:15 > -
Mediamarkkten tlfn aldım. Taksit yaptırdım.quote:
Orijinalden alıntı: dede06
n11,gg,gibi çoklu ürün satan yerlerden alırsanız kesin olmamakla beraber çogunlukla mümkün oldu bu zamana kadar.
ama yasaklı sektör olması sebebiye mediamarkt vs.yerlerden (farkli sektor urunu gibi gostermezlerse) mümkün değil.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba ziraat bankkart ile arçelik ve bekoda 8 taksit var telefonda yapıyor mu yapanınız var mı -
tek geçip sonradan siz 6 taksit mi yaptıınız, magazadan mı yaptılar ?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X