Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart Amazon.com.tr 350/50 Kampanyası (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
19
Favori
31.252
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam baktim da bitirmisler stoğu:) 450den gelmiş geri stoklara

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • davetsiz07 kullanıcısına yanıt
    "50tl lirayi kullandıktan sonra iade etsek amazon 350tl geri verir mi 😬 "

Bu sorunun amacı ne ola ki başka?

Puanı kullandıktan sonra ürünü (ki konuştuğumuz ürün hediye çeki yani birebir TL değeri olan bir ürün) iade ettikten sonra puanın ne olacağını düşünüyorsunuz?
  • bankamatik ile alınca anında kredi kartıyla alınca 30 haziranı mı bekliyoruz doğru anlamış mıyım?
  • redloves kullanıcısına yanıt
    çek tek seferde mi kullanılmak zorunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: neozine

Çok da sıcsk sayılmaz
    388 liradan orjinal amazon garantili mi box s getir 1 kamyon alayım yok bulamıyorsan o fiyatlara boş yapma işine bak

• özket kullanıcısına yanıt
    Ben bakamatik ile aldım 10 gün oldu halen kampanya katılımınız bekleniyor diyor ve yatmadı

• neozine kullanıcısına yanıt
    kk ile aldım bende bakalım ay sonu yatacak mı..
  • özket kullanıcısına yanıt
    Evet
  • Banka kartı ile katılım yaptım Amazona 50 Tl puan ne zaman yüklenir arkadaşlar

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kimsediil kullanıcısına yanıt
    ben de böyle yaptım sayaç işledi hocam teşekkürler.
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Sayaç nerde var hocam bende sayaç yok işlemedi

• Kolay gelsin arkadaşlar bu 50 lira kampanyası güzel de ben kendi kartımda birikmiş olan parayı amazonda kullanamıyor muyum yani bankkart amazonla iş birliği yapıyor ama puanı ben amazonda kullanamıyorum?
  • Allah bildiği yapsın ziraati ! Kaç kere denedim bankada para olmasına rağmen n11,gittigidiyor,amazon ödemelerini reddediyor. sadece trendyol u kabul etti. Müşteri hizmetleri ile sohbetten yazdım sonra dene yapacak birşey yok diyor. şaka gibiler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yemini

Allah bildiği yapsın ziraati ! Kaç kere denedim bankada para olmasına rağmen n11,gittigidiyor,amazon ödemelerini reddediyor. sadece trendyol u kabul etti. Müşteri hizmetleri ile sohbetten yazdım sonra dene yapacak birşey yok diyor. şaka gibiler.
    ziraat mobil uygulamasından banka kartını internet alışverişine kapatıp açmayı deneyin yada kredi kartı varsa sanal kart oluşturup öyle deneyin, bende banka kartı ile aldım sorun olmadı üstelik eski kırmızı banka kartıyla yeni kartı mümkün mertebe kullanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 7 Haziran 2020; 19:31:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

388 liradan orjinal amazon garantili mi box s getir 1 kamyon alayım yok bulamıyorsan o fiyatlara boş yapma işine bak

Alıntıları Göster
    Hakikaten alınır mı 388 liraya geliyor bu ürünü alıp almamakta çok git gel yaşıyorum ama internette kağnı gibi yavaş olursa donup durursa diye endişe ediyorum, rami cigolaytı filan düşük olduğu için. Nedir olsa 8 gb ram, SSD filan internette yağ gibi Kayı verse kanatlanıp uçu verse alırım hemen

• lider06 kullanıcısına yanıt
    Bankkart uygulamasında var hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: newrophat

ziraat mobil uygulamasından banka kartını internet alışverişine kapatıp açmayı deneyin yada kredi kartı varsa sanal kart oluşturup öyle deneyin, bende banka kartı ile aldım sorun olmadı üstelik eski kırmızı banka kartıyla yeni kartı mümkün mertebe kullanmıyorum

Alıntıları Göster
    internet şubesinden kapattım açtım olmadı.müşteri hizmetleri kendilerinde görmüyor hatayı.ziraat bankası ile işbirliği yapan amazon.com.tr ye kızıyorum. o kadar banka var en dandiği ile kampanya yapıyor.
  • TeKNoYDN kullanıcısına yanıt
    Ben ilk defa kampanyaya katıldım ama diğer bankalardaki gibi bir sayaç yok sanırım bulamadım 🤷‍♂️

Ziraat Bankası Bankkart Amazon.com.tr 350/50 Kampanyası

• Ziraat banka kartıyla işlem yaptımıyor garip bir sorun var mh o kadar bilgisiz ki bana verdikleri cevap kart yurtdışı alışverişe kapalı, diyorum ki amazon tr yalnız, o da yurtdışı diyor. Bu kadar bilgisizliği geçtim cehalet fazla gerçekten. Ufak bir IQ testine tabi tutmaları gerekiyor çalışanları
  • quote:

Orijinalden alıntı: economist52

Hakikaten alınır mı 388 liraya geliyor bu ürünü alıp almamakta çok git gel yaşıyorum ama internette kağnı gibi yavaş olursa donup durursa diye endişe ediyorum, rami cigolaytı filan düşük olduğu için. Nedir olsa 8 gb ram, SSD filan internette yağ gibi Kayı verse kanatlanıp uçu verse alırım hemen

Alıntıları Göster
    bende aynı düşüncedeydim ama alet bildiğin canavar, dünya kadar uygulama yükledim en ufak takılma donma yok 2gb ram asla gözünü korkutmasın , netflix youtube gibi uygulamalar için 4k lisansı var hrd dolby vision teknolojilerini destekliyor , şimdiye kadar almadığım için pişmanım

edit ; önceki modellerini bilmiyorum ama amazonda satılanlar yeni seri stabil sorunsuz modeller(miş), burada kafana takılan tüm soruların cevabını bulabilirsin ;

https://forum.donanimhaber.com/xiaomi-mi-box-s-ana-konu--131114806-245#143912905

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi newrophat -- 8 Haziran 2020; 0:20:57 >

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.