Şimdi Ara

Ziraat Bankası Bankkart Amazon.com.tr 350/50 Kampanyası (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
398
Cevap
19
Favori
31.252
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: yasamayürütmeyargı

Ziraat banka kartıyla işlem yaptımıyor garip bir sorun var mh o kadar bilgisiz ki bana verdikleri cevap kart yurtdışı alışverişe kapalı, diyorum ki amazon tr yalnız, o da yurtdışı diyor. Bu kadar bilgisizliği geçtim cehalet fazla gerçekten. Ufak bir IQ testine tabi tutmaları gerekiyor çalışanları
    maestro logolu mu kart ?
  • lider06 kullanıcısına yanıt
    350 TL lik harcama yapmanız gerekiyor yazan yer kırmızı olur hocam sayaç işleyince

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Uygulamada katılımınız gözüküyor mu?

• neozine kullanıcısına yanıt
    Evet kırmızıya döndü hocam. Teşekkür ediyorum hepinize. 30 hazirandamı yatacak şimdi. Bankamatik ile katıldım başka kampanya görünmüyor böylemi durum

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ziraat bankkart internet alışverişine nasıl açılıyor. banka kartlarımda kart ayarlarına girince sadece hesap sorgulama çıkıyor, ziraat mobil, bankkart mobil, int bankacılığı hepsi aynı.

edit: kart süresi dolmuş yenisini göndermemişler şubeden alınabiliyormuş isimsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunkaya -- 11 Haziran 2020; 14:21:33 >
  • 4757 sms atınca amazon kampanyasına sadece bankkart sahibi bireysel müşteriler başvurabilir diyor. kart var zaten.

edit: kart süresi dolmuş yenisini göndermemişler şubeden alınabiliyormuş isimsiz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tosunkaya -- 11 Haziran 2020; 14:17:57 >
  • hediye kartını kod olarak mı veriyor amazon?
  • Ziraat hesap açtırdım bankkart aldım kampanyaya katılamıyorum. Bankkart mobilde çıkmıyor. Sms atınca Amazon kampanyasina sadece Bankkart sahibi bireysel musteriler basvurabilir. B001 böyle hata veriyor. Mh aradım 1 2 saat sonra deneyin dedi

• tosunkaya kullanıcısına yanıt
    Bir gün sonra çıkıyor hocam kampanya

• Banka kartı olan bankkart aldım. Kampanya çıkmıyor, sms ile hata veriyor. Mh aradım. İlkinde sıkıntı yok 1 2 saat sonra deneyin dedi yine aradım. Banka kartı artık debit yerine prepaid veriliyor o yüzden katılamazsınız sadece kredi kartı özellikli olan bankkart combo katılabilir dedi bu doğru mu? Sadece bankkartı olup katılan oldu mu? Don gün ne yapmam lazım? Sitesine kart no girince de aynı. Boşuna hesap açtırmış mı oldum?

• mastercard banka kartı ile sorunsuz aldım, kyk için almıştım 7-8 yıl önce
  • b0Ni kullanıcısına yanıt
    evet maile geliyor

• b0Ni kullanıcısına yanıt
    mastercard banka kartı bu da. mh doğru mu söylüyor. biri sıkıntı yok diyor biri combo olması lazım diyor. sonuçta katılamadım ve alacak şeylerim vardı 450₺
    mastercard,
    d ü z b a n k a kartı.
    s a d e ziraat b a n k a k a r t ı
    ile kampanyalara katıldım ve paralar yattı.
    google play den Bankkart Mobil uygulamasını indirip kampanyaya katıla basacak, nerde istiyorsan alış verişini yapacaksın. 24 saate kadar uygulamada harcama gerçekleştirildi diye görünüyor.

combo kart şartı yok. amma uzattın.
    play.google.com
    Bankkart Mobil - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.bankkart.mobil

• ayhan515 A kullanıcısına yanıt
    kampanyaya katılamadım yardım istedim ne uzatmışım.
    uygulamayı zaten denedim.
    bankkart.com.tr'den kart no girerek de,
    sms atarak da denedim.

uygulamada sadece central araç kiralama indirimi çıkıyor. mh her şeyi kontrol edip sadece combo kartla katılabiliniyor dedi.

Ziraat Bankası Bankkart Amazon.com.tr 350/50 Kampanyası

kart bu:
    Ziraat Bankası Bankkart Amazon.com.tr 350/50 Kampanyası

Yukarda bilgi vermiştim ben size acele etmeyin kampanyalar 1 gün sonra görünüyor demiştim

teşekkürler kampanya bugün son olursa bugün olur.
    kartın arkasında debit yazıyor. her müşteri temsilcisi farklı ve yanlış konuşuyor. yok biri sadece comboda geçerli, banka kartı debit yerine prepaid olmuşmuş, umarım çözülür gün bitmeden.
    uygulamaya giriş yapıyorsun değil mi hocam, giriş yapmayınca sadece bu kampanya var bende de giriş yapınca diğerleri geliyor
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.