Bildirim
ZIPLAYAMEYAN KEDİ!!! (SS'Lİ) Video geldi
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
Bunun binadan düşen versiyonu vardı atabilir mi biri
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: FlowMotion
/>
edit/>
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bladrid -- 16 Aralık 2013; 20:43:12 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: IDeoxysI
quote:
Orijinalden alıntı: FlowMotion
/>
Teşekkürler
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
-
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
/>
Atlayıp düşmesine değilde, düşünce kaymasına çok güldüm hala gidiyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ciginix -- 16 Aralık 2013; 20:39:56 >
-
ilk önce muhaha sonra ikinci muhaha gifi sonrada yourock gifi açıldı kedi gifini göremeyince bastım küfürü, sonra gif açıldı, hatamı anladım fakat yine bastım küfürü -
quote:
Orijinalden alıntı: _bluescream_
ilk önce muhaha sonra ikinci muhaha gifi sonrada yourock gifi açıldı kedi gifini göremeyince bastım küfürü, sonra gif açıldı, hatamı anladım fakat yine bastım küfürü
56k mı kullanıyorsun? -
quote:
Orijinalden alıntı: HAAltuntas
quote:
ilk önce muhaha sonra ikinci muhaha gifi sonrada yourock gifi açıldı kedi gifini göremeyince bastım küfürü, sonra gif açıldı, hatamı anladım fakat yine bastım küfürü
56k mı kullanıyorsun?
baya uzun zaman önce evet, 14mb so kullanıyorum bazı image siteleri dns den kaynaklı heralde geç açılma yapabiliyor, tabikide küfür etmedim qnq, güzel bir gif yapıyorum bu arada bu giften -
yap qnq beqlıyoruss -
Gericekemeyan geldi aklima basligi gorunce
Aynı şekilde düşmüştüm bir ara. Zıpladım kardan dolayı arkaya doğru ayaklar kaydı yüz üstü düştüm. 5 dk boyunca yerde uzandım resmen.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDC -- 16 Aralık 2013; 22:42:13 > -
müdür az gel olmuşmu
risk budur -
quote:
banada oluyor arada
edit: üstteki gifinide beğendim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Masquerade89 -- 16 Aralık 2013; 21:02:01 >
qnq gifi yaptım görmedin heralde
eyv -
quote:
Orijinalden alıntı: TheDC
Aynı şekilde düşmüştüm bir ara. Zıpladım kardan dolayı arka ayaklar kaydı yüz üstü düştüm. 5 dk boyunca yerde uzandım resmen.
Düştükten sonra yerde uzanmak çok hoş oluyor.
Benzer içerikler
- +18 hikayeler
- amazon kdp
- procto-glyvenol krem kullananlar yorumları
- yumurta bozulur mu
- 150 ml deodorant uçağa alınır mı
- google çizim yap
- moonwalker ayakkabı
- exxen de neler var
- huawei boykot mu
- samsung projeksiyonlu telefon
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X