Şimdi Ara

Zımpara Hakkında ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracın plastik far camını temizlicem yalnız gittiğim koçtaş ve yapımarketlerde 600 lük 1500 lük 2500 lük zımpara bulamıyorum 60 kum 80 kum diye geçiyor hep bişe anlamadım ben bu işten acaba 60 kum dedikleri 600 mü oluyor ?

• Hocam 60 lık dedikleri zımpara gibi olur:) size çok ince lazım sakın 60, 120 falan sürmeyin çok uğraşırsınız.
  • Oto sanayi sitelerindeki boyacılarda bulabilirsiniz. Yapımarketlerde o kadar ince zımpara bulmak zordur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • sanayide bulursunuz ondada dolaşmanız gerekebilir nettede olabilir yapı marketlerinde zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • genelde hırdavat el aletleri satan böyle büyük yapı malzemeleri satan yerlerde filan bulabilirsin.
  • Sakın ha, 60 çok kalındır. Sittin sene çıkaramazsın çiziklerini. 600'den aşağı kullanmamalısın. Ayrıca iyi bir sonuç için kademe kademe gedilmeli. Mesela 600'den 1200'e atlanmamalı. 600-800veya 1000-1200veya 1502500-3000 şeklinde gidilmeli. Artık heryerde var bunlar biraz araştırmacı olalım nette milyon tane sitede var. Erdemboya, sahbiniden vs. Hırdavatçılarda 2500lere kadar bulunabiliyor. Ebayde 7000lere kadar bulabilirsiniz.
  • http://www.ebay.com/bhp/2000-grit-sandpaper

buradan veya yerli sitelerden temin edebilirsiniz

ararken 400 grit 600 grit 1000 grit yazarsanız daha kolay bulunur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Rötuş Hakkında
    4 yıl önce açıldı
    Temizlik Boyası Hakkında
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

• Başlığa bak, çay demle...

Cık cık cık...

Bari FAR ZIMPARALAMA HAKKINDA falan deseydin!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bulasik sungerinin yesil tarafi ve dis macunuyla denedim. Durulayip kuruladiktan sonra plastix denedim. İyi sonuc aldim. 2006 model arac uzerinde. Cizikler cok derin degilse bence önce bir deneyin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Usta onları arayıp bulup masraf edip sora bide uğraşacağına 50 liraya adamlar yapıp mis gibi veriyor sana. Hiç uğraşma
  • quote:

Orijinalden alıntı: sicakyuz

Başlığa bak, çay demle...

Cık cık cık...

Bari FAR ZIMPARALAMA HAKKINDA falan deseydin!

Noldu hayırdır ? zımpara hakkında bilgi alıyoruz burda senin gibi bi tane çıkmasa zaten dişimi kırıcam
  • tekzen'e bak abi.
    arkadaşa oradan bulmuştuk. olmasa da esnafa git onlarda oluyor her türlü.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.